yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Travel to Turkey with Yun Gye-sang (2009) [TAMAMLANDI]
Travel to Turkey with Yun Gye-sang (2009)

[Resim: 18942227763760911227743.jpg]

Kanal : Mnet
Oyuncu : Yoon Gye-sang
Süre : 10 dk.
Tür : Gezi
Bölüm Sayisi : 20
Tarihi : 2009

Her biri 10'ar dakikalik 20 bölümden olusan bu belgeselin çevirisine Setsuna önderliginde baslamis bulunmaktayiz. Smile

1. Bölüm Türkçe Altyazisi

.rar   YoonKyeSang_\'s-Journey-To-Turkey-01.rar (Dosya Boyutu: 4.42 KB / İndirme Sayısı: 78)

2. Bölüm Türkçe Altyazisi

.rar   YoonKyeSang_\'s-Journey-To-Turkey-02.rar (Dosya Boyutu: 5 KB / İndirme Sayısı: 20)

3. Bölüm Türkçe Altyazisi

.rar   YoonKyeSang_\'s-Journey-To-Turkey-03.rar (Dosya Boyutu: 4.81 KB / İndirme Sayısı: 15)

4-5-6-7. Bölüm Türkçe Altyazisi

.rar   Travel-to-Turkey-with-Gye-sang-Yun-2009.4-7.rar (Dosya Boyutu: 18.38 KB / İndirme Sayısı: 21)

8-9-10-11-12-13-14-15-16. Bölüm Türkçe Altyazisi

.rar   YoonKyeSang_\'s-Journey-To-Turkey-08-16.rar (Dosya Boyutu: 34.53 KB / İndirme Sayısı: 15)

17-18-19-20. (Final) Bölümlerinin Türkçe Altyazisi

.rar   YoonKyeSang_\'s-Journey-To-Turkey-17-20.rar (Dosya Boyutu: 13.75 KB / İndirme Sayısı: 17)

Yoon Kye Sang'in Türkiye Gezisi'nin Paket Türkçe Altyazisi

.rar   Travel-to-Turkey-with-Gye-sang-Yun-2009-Paket.rar (Dosya Boyutu: 80.75 KB / İndirme Sayısı: 33)

Süper, tesekkürler. Altyazilar da Damla'dan daha ne isteriz. Atkilic
Hakkınızı helal edin. ~
Ilk bölümü güzeldi digerleride güzeldir eminim.
Kolay gelsin. (=
Çok sempatik bir aktör ayrica spoiler içindeki resimlerde çok hos. Sarhos Devamini merakla bekliyoruz.
Ilk bölümüne bir göz attim. Türkiye'den iyi sekilde bahsetmisler bu hos olmus. Avrupali biri yapsaydi belgeseli eminim ki Ayasofya bahsi geçen bölümlerde zorla kiliseyken camii'ye dönüstürülmüstür diye bahsedersi ^_^

Bu arada Yoon Gye-sang yanindaki kizlardan biri Türkler için üzülüyordum diyince koptum. Bizi bunlar zavalli bir millet olarak mi görüyor nedir Biggrin
Bu belgeselin bir yerinde Türkiye icin "3. dünya ülkesi"de deniliyor zannedersem...

Türkiye'nin Avrupadaki imaji kötü, baska kitadakilerde nasil görüyor diye merak ediliyorsa izlenmesi gerek, tabiki genelleme ve herkese mal etmek yanlis ama en azindan bir bakis acisi olur
Diger kisimlarda öyle muhabbetler varsa kötü olmus. Biz üçsek onlar kaç acaba. Biggrin Aslinda bilinmezlikten ileri geliyor bunlar. Ben de kore için üzülüyordum mesela. Lakin görün ki onlarda bizim için üzülüyorlarmis XD
(03-01-2011, Saat: 6:59)SPAWN-TheUndead yazdı: Diger kisimlarda öyle muhabbetler varsa kötü olmus. Biz üçsek onlar kaç acaba. Biggrin Aslinda bilinmezlikten ileri geliyor bunlar. Ben de kore için üzülüyordum mesela. Lakin görün ki onlarda bizim için üzülüyorlarmis XD

Evet bak bu konuda haklisin Spawn, amaç çevirelim görelim bakalim ülkemizi nasil degerlendiriyorlar. Daha ilk bölümü izlemis biri olarak, eh iste fena degil diyorum. Onay

Travel to Turkey with Yun Gye-sang (2009) 1-2 Bölümlerin Türkçe Altyazilari Eklenmistir.

Iyi Seyirler...

http://www.korea-fans.com/forum/showthre...?tid=46709

Travel to Turkey with Yun Gye-sang (2009) 3. Bölüm Türkçe Altyazisi Eklenmistir.

Iyi Seyirler...

http://www.korea-fans.com/forum/showthre...?tid=46709

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi