11-01-2009, Saat: 0:20
(Son Düzenleme: 21-01-2013, Saat: 1:23, Düzenleyen: primadonna.)
Geleneksel Yemek Çubukları ve Kaşık Destekleri / 수저받침
Renk renk, desen desen, biraz geleneksel, birazda modern. Şekli, rengi vb. fiziksel özellikleri tasarımcıya kalmış. Bu yemek çubukları ve kaşık destekleri Kore tarihinde de kullanılmaktaydı. Günümüzde de kullanılır. Süs eşyası olarak kullanımı da yaygındır. Öylesine güzel desenleri, şekli, rengi olan desteklerin süs eşyası olarak kullanılmasına şaşmamalı! Bir gün Kore'ye giderseniz sevdiklerinize Sujeo (Geleneksel Kore çubukları ve kaşığından oluşan set)Bilgi İçin Tıkla!hediye edebilirsiniz. Bu değerli setin yanına bir takımda destek almayı unutmayın!
English:
Korean Chopsticks
Korean Etiquette
Unlike most other East Asian cultures, it is considered ill-mannered to use chopsticks to eat rice, the spoon is used instead. The Korean spoon, which has a thin and shallow bowl, is likely evolved for this purpose.
It is considered uncultured and rude to pick up a dish or a bowl to bring it closer to one's mouth, and eat its content with chopsticks (except certain noodle dishes like naengmyeon). Dishes are to be left on the table at all times, and a spoon is used alongside chopsticks, if the food lifted "drips".
When laying chopsticks down on the table next to a spoon, one must never put the chopsticks to the left of the spoon. Chopsticks are only laid to the left during the food preparation for the funeral or the memorial service for the deceased family members, known as jesa.
Credit: Wikipedia
Renk renk, desen desen, biraz geleneksel, birazda modern. Şekli, rengi vb. fiziksel özellikleri tasarımcıya kalmış. Bu yemek çubukları ve kaşık destekleri Kore tarihinde de kullanılmaktaydı. Günümüzde de kullanılır. Süs eşyası olarak kullanımı da yaygındır. Öylesine güzel desenleri, şekli, rengi olan desteklerin süs eşyası olarak kullanılmasına şaşmamalı! Bir gün Kore'ye giderseniz sevdiklerinize Sujeo (Geleneksel Kore çubukları ve kaşığından oluşan set)Bilgi İçin Tıkla!hediye edebilirsiniz. Bu değerli setin yanına bir takımda destek almayı unutmayın!
English:
Korean Chopsticks
Korean Etiquette
Unlike most other East Asian cultures, it is considered ill-mannered to use chopsticks to eat rice, the spoon is used instead. The Korean spoon, which has a thin and shallow bowl, is likely evolved for this purpose.
It is considered uncultured and rude to pick up a dish or a bowl to bring it closer to one's mouth, and eat its content with chopsticks (except certain noodle dishes like naengmyeon). Dishes are to be left on the table at all times, and a spoon is used alongside chopsticks, if the food lifted "drips".
When laying chopsticks down on the table next to a spoon, one must never put the chopsticks to the left of the spoon. Chopsticks are only laid to the left during the food preparation for the funeral or the memorial service for the deceased family members, known as jesa.
Credit: Wikipedia
Hakkınızı helal edin. ~