Special products of Bidoolginang
![[Resim: dove132009115144638500.jpg]](http://img375.imageshack.us/img375/4594/dove132009115144638500.jpg)
Geleneksel Fasulye Ezmesi
Bidoolginang köyünün temiz çevresiyle geleneksel fasulye ezmezi. Köylüler, geleneksel soya mayasıyla, 3-10 ay arasında mayalayarak geleneksel fasulye ezmesini yaparlar. %100 Bidoolginang köyünde üretilen biber salçası ve soya sosuyla yapılan fasulye ezmesi, harika lezzettedir.
Bidoolginang Köyü Hakkinda Bilgi Için Tiklayin...
(Çeviri:Love- )
KAYNAK
ENGLISH
Traditional bean paste with the clean environment of Bidoolginang village.Villagers make traditional bean paste with traditional fermented soybean and aged for 3 to 10 months.Bean paste, red pepper paste and soybean sauce that are made with 100% Bidoolginang village product are great in taste.
SOURCE
![[Resim: dove132009115144638500.jpg]](http://img375.imageshack.us/img375/4594/dove132009115144638500.jpg)
Geleneksel Fasulye Ezmesi
Bidoolginang köyünün temiz çevresiyle geleneksel fasulye ezmezi. Köylüler, geleneksel soya mayasıyla, 3-10 ay arasında mayalayarak geleneksel fasulye ezmesini yaparlar. %100 Bidoolginang köyünde üretilen biber salçası ve soya sosuyla yapılan fasulye ezmesi, harika lezzettedir.
Bidoolginang Köyü Hakkinda Bilgi Için Tiklayin...
(Çeviri:Love- )
KAYNAK
ENGLISH
Traditional bean paste with the clean environment of Bidoolginang village.Villagers make traditional bean paste with traditional fermented soybean and aged for 3 to 10 months.Bean paste, red pepper paste and soybean sauce that are made with 100% Bidoolginang village product are great in taste.
SOURCE