Intikam almak için yapiyor ya...
Hakkınızı helal edin. ~
The World That They Live In (Worlds Within) / 그들이 사는 세상 (2008)
|
Intikam almak için yapiyor ya...
Hakkınızı helal edin. ~
Küstüm Ji Oh sunbeaye yazmiyorum iste upuzun bir yorum.
![]() ![]() Ne ayrilikmis yedi bitirdi Joonyoung'u. Hastaligi ölümcül degil ki. Tamam etraf bulaniklasmaya basladiginda, acaba bir daha göremeyecek miyim? hissini, migrenimin yasattiklari yüzünden bir nebze ben de anlayabiliyorum. ![]() Her seye ragmen yine çok güzeldi. Anlasilan bütün bölümleri indirip arsivime ekleyecegim. ![]() Sehercim çeviri için, Tugbacim video için tesekkürler. ![]() Yine de bir sahneye deginmeden geçemeyecegim. ![]()
Ji Oh çok akilsiz. Bence sirf kizi kendine layik bulmadigi için terk etti. Bulanik görmesebebi de çok saçma.
![]() ![]()
Hakkınızı helal edin. ~
Kendinden geçti resmen.
![]() ![]() Gözüne cam kiriklari girmeden önce darbe almisti bir de :d kaçinci bölüm hatirlamiyorum. Kavga esnasinda birinin dirsegi gözüne gelmisti. ![]() ![]() ![]() Ee 13. bölüm ne zaman? ![]() ![]()
"Üzgünüm...
Sevdigim her sey bir anda harabeye döndü. Tamamen yikildi. Herseyin tamamen harap olmasindan sonra ayrilmak, Hatiralar olmadan, Daha önce etrafimdaki herkesi tüm kalbimle sevdim diyemem ki..." Ji Oh'un üzgünüm diye baslayan siiri. Ne simdi ne de sonra hiçbir sey affettirmemeli Ji oh'u Joon'a. ![]() Itibarini kaybetmemek için terk etmismis. Evet o itibardan eser yok simdi. Farkinda olman ne büyük incelik. :kizgin2: Çok kizdim ya pabu bu çocuk. :d Joon young... Kolay demek haksizlik oluyor ona. Aski gerçekten hissedip beraber oluyorsa karsisindakiyle bu kolaylik degil içtenlik olur. Ji oh gibilerini süründürmeli aslinda. Joon bir parça deniyor bunu acisini ona göstererek ama Ji oh daha da katilasiyor. "Dünyadaki en zor sey,kalbi degisen bir sevgiliye yalvarmaktir." Bunu nihayet anlamissin Joon ama sen hala devam ediyorsun yalvarmaya. Yine de intikam için Jun Ki'ye dönmesi daha akillica olurdu. O yönetmen bozuntusuna yüz vermekle iyi etmiyor. ![]() Diger karakterler için de yazacak uzun uzadiya seyler var ama abartmayayim. :d joyadelmar2 ve Tugba sonsuz tesekkürler. ![]()
12. bölümü seyrettim çok güzel bir bölümdü özelllikle Joonyoung'un Ji Oh olan konusmasi Joon'un (sen herseyin iyisini bilirsin davranislarin bu yüzden gibilerinden laflari ama sonunu da çok güzel bititrdi eger öyle degilse sen öldün demesi ) ama ben Jioh'un ayrilma sebebinin bu kadar basit bir sey olduguna inanmiyorum. Ama Joon da haksizlik ediyor bir kiz bu kadar aglatilir mi ya tas olsa geri döner inan gözlüklü yönetmeni kati bilirdik bu ondan da beter çikti yahu.
Çevirisinde emegi geçen herkese çok tesekkürler.
14. Bölüm = Kaldi son 2. :img-cray:
Çok bir degisiklik yoktu bu bölümde. Ji oh ayni acimasizligin kat kat zirvesinde. Joon'sa bir sekilde (sevgilisi olmasi sart sanki!) hayatini devam ettirme derdinde... Bu bölümün en can alici sahnesi süphesiz havali yönetmen ve çaylak aktristin ayriligi oldu. Dumur oldum ya. Bizim havali yönetmen ters köseye yatirdi bizi. Kizi, onun kendisini sevdiginden daha çok seviyor nerdeyse. Aglarken ve içini dökmek içini rakibini ararken nasil da zararsizdi. ![]() ![]() Hehe. ![]() ![]() Emegi geçenlere sonsuz tesekkürler. ![]()
Bölüm 15:
Aa dünya batacak, kiyamet kopacak... Ji Oh döndü. Bir gece ansizin hem de. :img-hysterical: Yazik Joon Young'in önceki aglamalari yetmemis gibi bir de hastalandi diye açti musluklari. Oh benim yönetmen bozuntusu aldi cevabini. Hiç üzülmedim. Sen misin her seye, herkese sirnasan, üzülürsün sonunda böyle. ![]() Bizim çaylak aktriste bak sen. :d Kimlerin ogluyla görüntüleniyor. ![]() Tüh ya barismalarina üzüldüm biraz. :d Agiz dalasi yapmalari çok hosuma gidiyordu. O anlamli ama ayni zamanda anlamsiz cümlelerini Joon young'in hizli hizli okumak zevkliydi. :d Ne çok yordu seni o cümleler degil mi Tugba? ![]() ![]()
Merak ettigim dizilerden birisi, umarim en kisa zamanda izleyebilirim.
![]()
Some of you may remember me...
Nihayet seyredebildim yeniden tesekkürler çevirmen arkadaslara.
Ji Oh çok gicik ya aniden döndü insan bir sen hakliydin özür dilerim felan der. Artik bitiyor son bölüm devam etmesini isterdim çok sevmistim bu diziyi. |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|