yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
The World That They Live In (Worlds Within) / 그들이 사는 세상 (2008)
Bu diziyi izlemeye baslamistim ben de. Smile Paylasim için çok sag olun. =)

Senin ne olduğun hiç önemli değil.
Benim gözlerimin sana baktığı kadarsın.
Ve ben;
O gözleri senden çektiğim an "hoş bir anı" olarak kalırsın.
Saranghae'nin de bunun da çevirileri bitmek üzere. Smile
Hakkınızı helal edin. ~
Oh sükürler olsun. :d
Paylasim için tesekkürler.
Beyza abla az dayan hepsini birden verecegim insallah. Smile
Tamam balim. Opucuk Gelecek pazartesiye kadar gelmemesi isime gelir açikçasi. Biggrin Ama haftaya sali mutlaka gelsin. Opucuk Çaliskan kardesim benim. Alkis
Insallah ablacim. Smile Sizi fazla bekletmem insallah. Smile Bunu bitir de Swallow the Sun'a basla artik. Biggrin
Benim de tek düsüncem o inan. Biggrin Su hafta bir bitsin e tabii benim havali yönetmenin dizisi de bitsin. Biggrin Sonra aksiyona ve aska basliyorum. Inan emek verdigin herseyi izleyip yorum yapmak istiyorum ama ya bunun için çok erken kalkmaliyim ya da forumla bagimi koparmaliyim. Biggrin Vakit bulamiyorum. Pisman
Bu konuya son mesaji yazali neredeyse 1 ay olacakmis. :d Sükür izledim 9. bölümü.
Allah'im ya ben bu diziye asigim ya. Biggrin Sonsuza kadar sürseydi keske, finali hiç gelmeseydi.
Her bir bölümü suratimda kocaman bir gülümsemeyle izliyorum. Biggrin
Ama sanirim artik acilar basliyor Sad Ji oh sunbea gözüne darbe aldi Sad ne olacak simdi?
Ayh bu havali yönetmen cidden sinir Ofkeli giden hyunglari için, gelsin beni görsün, dedi ya. Biggrin
Ah o hyung da ne hostu Allah'im. Kalp
Benim yönetmen bozuntusu yakiyordu kendini aman yarabbi ne çok güldüm. Biggrin
Kim Min Hee, ilk baslarken gördü ikisini, karnima kramp girdi kikirdemekten. Biggrin
Bayiliyorum ya öyle güzel anlatmislar ki bir dizinin çekilmesini, hiç de kolay bir sey degilmis. Saklan
En çok erkeklerin bir yana, kadinlarin bir yana gelip ayni dertten muzdarip olmalarini konusmalarina bayiliyorum gerçek hayattaki gibi...
Hayati dramalardaki gibi yasamakmis peh... Biz onlar gibi gece yarisi sokakta hoplayip ziplasak polis çagirirlar yahu timarhaneden kaçmislar diye. Biggrin
Ah Zeynep'im ve sgn çok çok tesekkürler...
Zeynep bu kadar çok bekletip beni sürünsürdügün için tesekkür ederim özleyince izlemesi daha güzel oluyormus
Ayrica bölümün finalinede çalan sarkya da bayiliyorum
Çok tesekkürler ben bu bölümü geç yayinladigin için bir sey demiyorum daha tesekkür ediyorum çünkü ramazanda izlememe karari almistim sen de yardimci oldun tesekkürler. Opucuk
Harika bir bölümdü. Dizideki karakterler hep uç noktalarda.Ji oh sunbea çok tatli ya ne sansli bu kiz bulmus Ji oh gibi birini temizlik ondan bulasik ondan ben de istiyorum bir tane JI oh sunbeaden.Super
Bu dizi gerçekten hayata çok yakin sarkida dedigi gibi: "Herkesin bir derdi var durur içerisinde." Sarhos
Annesiyle olan sirri çok merakettim gerçeken.Babasinida gördü üzüldü.Sad
Kolay gelsin ismin Zeynep sanirim.Yeniden tesekkürler.Harika bir dizi 4 kisilik dramalardan sikilanlar için birebir. AlkisAlkis

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi