yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 5/5 - 1 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
The Restless / 중천 (2006)
The Restless / 중천 (2006)

Yönetmen: Jo Dong-oh / 조동오
Senaryo : Jo Dong-oh / 조동오
Yapımcı : Kim Sung-su / 김성수
Müzik: Shiro Sagisu
Tür: Aksiyon, Macera, Fantastik, Dram, Romantik
Vizyon Tarih: 31 Ağustos 2007
Yapım: Güney Kore 2006 105 Dakika (Renkli)

Oyuncular

Kim Tae-hee
Jung Woo-sung
Huh Joon-ho
Soh Yi-hyun
Park Sang-Wook
Kim Kwang-il
Yoo Ha-joon
Park Jeong-hak
Jeong Seok-yong
Jeong Wook

Konu

İsa'dan Sonra 924'te, Birleşik Shilla Hanedanı'nın sonu gelmiştir. Yozlaşmış bir yönetimin hüküm sürdüğü toprakları sonu gelmez isyanlar silip süpürmüştür. Ser güçler şahlanmış, acımasız iblisler kol gezmektedir. Ruhları görme yetisine sahip YI Kwak, nişanlısı Yon-hwa'yi köy halkının ihanetiyle kaybettikten sonra kraliyet iblis avcıları birliği Chuyongdae'ye katılır. Onun da katılımıyla karanlığın güçlerine karşı güçlü savaşçılarla üstünlük sağlamış olan kraliyet birliğinin lideri Ban-chu karısının ölümünden soyluları suçlamakta ve intikam almak için sadık askerleriyle başkente saldırmayı planlar. Ancak anı bir baskın her şeyi mahveder. Kurtulmayı başaran YI Kwak, tuhaf bir tapınak aracılığıyla ölülerin dünyası olan Jungcheon'a sürüklenir. Jungcheon, Budist inancına göre Cennet ve Yeryüzü arasında olan bir ara dünyadır, yeniden doğmak için hazırlanan ruhların 49 gün boyunca kaldığı bir yerdir.

Ancak YI Kwak'ın eski silah arkadaşları ve hala intikam ateşiyle yanıp tutuşan lideri Ban-chu bu Aracennet'i cehenneme çevirmeye kararlıdır...

Ve bu yerde huzur diye bir şey kalmamıştır...

[Resim: photo26630f0a161eo9.jpg]

English

Director: Jo Dong-oh / 조동오
Writer: Jo Dong-oh / 조동오
Productor: Kim Sung-su / 김성수
Music: Shiro Sagisu
Genre: Action, Adventure, Fantastic, Drama, Romantic
Release Date: 31 August 2007
Production: South Korea 2006 105 min (colored)

Cast

Kim Tae-hee
Jung Woo-sung
Huh Joon-ho
Soh Yi-hyun
Park Sang-Wook
Kim Kwang-il
Yoo Ha-joon
Park Jeong-hak
Jeong Seok-yong
Jeong Wook

Synopsis

It is AD 924, at the end of the United Shilla Dynasty. Continuous riots sweep the land ruled by a corrupted government. Evil forces are rampant and malicious demons roam the land. YI Kwak, born with the powers to see spirits, joins the royal demon hunting squad, �Chuh-yong-dae� after losing his fiancee, Yon-hwa to evil demons. YI Kwak excels as the most talented warrior of Chuh-yong-dae and the royal squad seems to gain momentum as powerful fighters against the forces of darkness. Then one day, YI Kwak drifts into Joongcheon, the world of the dead through a strange shrine. Joongcheon, the intermediate world between Heaven and Earth, a place souls remain for 49 days, preparing for reincarnation.

OST Için Tiklayin! / Click Here For OST!

Source

[Resim: photo26629eeaea9cx2.jpg]
[Resim: photo26631f2dbd0ni8.jpg]
[Resim: photo26632ef202feo8.jpg]
[Resim: photo26643f505a5ie4.jpg]
Bn bu siralar tam da o filmi izlemeyi düsünüyordum... Kim Tae Hee'yle enistemizin harika uyumunu hemen görmek istiyorum... Çok yakisiyorlar. Ayrica fragmanini izledim Burada Neung Chang da varmis... Hem de sarisin ve dudaklar kipkirmizi. Biggrin Tam olarak 1.24'te çikiyor kendisi... Biraz dikkat taniyacaksiniz... Iyi seyirler... Simdiden tanittigin için sana da tesekkürler...

http://www.youtube.com/watch?v=gaL-n6VLgZ4
Ben bu flimin ilk 10 dakikasini izledim güzel bir film bilgisayar bozuldugundan hepsini izleyemedim. Türkçe alt yazisini internetten buldum. Bilgisayar tamirden gelsin hemen izleyecegim.
Allah'im benim askim oynuyor bu filmde. Kesin izlemem gerekiyor. Çok tesekkürler arkadasim bu filmin basligini açmissin.

Woo Sung'in performansini çok merak ediyorum, umarim hemen izleyebilirim bu filmi. Smile BiggrinBiggrin
KORE SEVER İNSANLAR KAFESİ JİNMİ'DE KORE FİLM GÜNLERİ BAŞLADI! SEN NEREDESİN ? ~~~

http://www.korea-fans.com/forum/kore-sev...#pid770811

Konusuna bayildim tek kelimeyle. Enistemin ve Tae Hee Sshi'nin performanslarinin da göz doldurduguna eminim. Fantastik ve tarihi en sevdigim türlerden. Smile Ayrica tarih itibariyle de su anda bizim yabancisi olmadigimiz bir tarih. Jang-Bogo'nun ölümünden 50 yil kadar sonra Shilla hanedanligi yikiliyor bildigimiz gibi bu film de tam o tarihlere denk geliyor. ;) Izlemesi çok zevkli olacak eminim. ;) Necmi bu filmi tanittigin için çok tesekkürler.Smile Üçüzüm frangman için çok tesekkürler.Smile
Arkadaslar bu filmi izlemenizi tavsiye etmiyorum çünkü saçma.
Adamlar uçuyor, hatta havada dövüsüyorlar. Hero'yu izleyen varsa bilir bu onun 2 kati. Bu adamlar yirtik uçurtma gibi uçuyorlar. Smile
Izledin mi Necmi ? Valla ben Hero da çok sikiliyorum o uçma hareketlerine bittigim halde. Ama konusuna bagli yine de ilgi çekici olaylar ya da güzel bir hikaye var mi bilmiyorum. Tavsiyene uyacagim çünkü Kim Tae Hee'yi daha basarili bir dizide izlemem lazim.. Ilk defa izleyecegim, gözüme girmeden düsmesin. Sad Ayni sekilde enistem de düsmemeli..
Dedigin gibi Hero'nun konusu bari güzeldi ama bu o kadar degil zaten filmin basinda saçmalamaya baslamislar. Adam zipliyor (baya bir havada uçuyor) yaratiklari öldürüyor...
Bir sey oluyor cennete gidiyor ama ölü degil.
Izlemeyi düsündügüm bir filmdi ama yorumlara bakilirsa sanirim ben de çok sikilirim çünkü Hero'yu izlerken bile sikilmistim.

Jung Woo Sung'in buradaki performansini çok merak ediyorum zaman bulursam izlemeye çalisagim.

Tanitim ve resimler için çok tesekkürler Necmi. Üçüzüm fragman içinde tesekkür ederim.
Adamda problem yok arkadaslar film biraz saçma o kadar.

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi