Konuyu Oyla:
The Relation of Face, Mind and Love / 내 눈에 콩깍지 (2009)
|
28-12-2010, Saat: 19:59
Arkadaslar bu filmi usta çevirmenimiz saylan_çu çevirmis. Izlemek isteyenler izleyebilirler.
![]()
Konusunu ilk okudugumda Yesilçam Filmleri tadinda bir film olacagini düsünmüstüm. Her ne kadar konu olarak benzese de filmin akisi ve bizim bekleyislerimizin disinda seyir aliyor film. Kendi adima filmin sonuna kadar bu bekleyisim devam etti ancak yine yaniltici bir son oldu. Dikkatleri çeken en önemli nokta ise film sonuna kadar ana fikrini devam ettirmesi ve dis görünüs yanilticiligini bir kez daha gözler önüne sermesi. Diger filmlere göre çok iyi denilemez hatta sikici gelebilir kimilerine ama verdigi mesaj itibariyle de son derece basarili.
(Bunu söylemeden geçemeyecegim kazalar sonucu insanlarda bazi geçici etkiler olusabilir fakat bu filmdeki ilginç ve bir o kadar komik bir durum. ![]() Çeviri için tesekkürler. ![]()
05-02-2011, Saat: 23:06
Güzel bir filme benziyor.
En yakin zamanda izleyecegim...
23-02-2011, Saat: 4:55
(Son Düzenleme: 23-02-2011, Saat: 5:14, Düzenleyen: underground.34.)
Sonunda buldum ve izledim.
![]() Sevimli ve güzel bir filmdi. ![]() ![]() ![]()
Bunu listeme yazdim.
![]()
"Atesli bir ask için sadece biraz daha güzel olmam gerek." Güzel bir filmdi.
Allah herkese çirkin sansi versin. Amin.. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() İmza İmza Dediğin Nedir ki Gülüm Ben Seni İmzasız da Severim. ???
Bir İnsan Bilmiyorsa Ne İstediğini, Hem Karşısındakini Ziyan Eder, Hem Kendini. Dibini Görmediğin Suya Dalmadığın Gibi, Emin Olmadığın SEVGİYE, TESLİM ETME KENDİNİ.!
Yeni izledim gerçekten eglenceli bir film.
Kizin o haliyle hala ben yakisikli erkekleri severim demesi komik bir ironiydi. :Img-hysterical: Filmin temasi güzeldi dis görünüs hersey demek degildir. ![]() ![]()
~ Matt Smith ~
♥ Doctor ♥ |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi