yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
The Relation of Face, Mind and Love / 내 눈에 콩깍지 (2009)
Lee Dong-hoon (이동훈)

[Resim: photo13912.jpg]

Hwang Jeong-eum (황정음)

[Resim: posterphoto33826.jpg]

Jeon Soo-kyeong (전수경)

[Resim: posterphoto54243.jpg]

Hwang Bo-ra (황보라)

[Resim: posterphoto12087.jpg]

Arkadaslar bu filmi usta çevirmenimiz saylan_çu çevirmis. Izlemek isteyenler izleyebilirler. Onay
Konusunu ilk okudugumda Yesilçam Filmleri tadinda bir film olacagini düsünmüstüm. Her ne kadar konu olarak benzese de filmin akisi ve bizim bekleyislerimizin disinda seyir aliyor film. Kendi adima filmin sonuna kadar bu bekleyisim devam etti ancak yine yaniltici bir son oldu. Dikkatleri çeken en önemli nokta ise film sonuna kadar ana fikrini devam ettirmesi ve dis görünüs yanilticiligini bir kez daha gözler önüne sermesi. Diger filmlere göre çok iyi denilemez hatta sikici gelebilir kimilerine ama verdigi mesaj itibariyle de son derece basarili.

(Bunu söylemeden geçemeyecegim kazalar sonucu insanlarda bazi geçici etkiler olusabilir fakat bu filmdeki ilginç ve bir o kadar komik bir durum. Smile )

Çeviri için tesekkürler. Alkis

Güzel bir filme benziyor.
En yakin zamanda izleyecegim...
Sonunda buldum ve izledim. Biggrin
Sevimli ve güzel bir filmdi. Onay Zaten bu adamin (Kang Ji-Hwan) ayri bir karizmasi var. Opucuk
[Resim: kg37t4p.gif]

Bunu listeme yazdim. Smile
"Atesli bir ask için sadece biraz daha güzel olmam gerek." Güzel bir filmdi.
Allah herkese çirkin sansi versin. Amin.. BiggrinBiggrinBiggrin Çirkin degilim ama böyle bir ask için çirkin rolü yapabilirim. Biggrin Onay
İmza İmza Dediğin Nedir ki Gülüm Ben Seni İmzasız da Severim. ???
Bir İnsan Bilmiyorsa Ne İstediğini, Hem Karşısındakini Ziyan Eder, Hem Kendini. Dibini Görmediğin Suya Dalmadığın Gibi,
Emin Olmadığın
SEVGİYE, TESLİM ETME KENDİNİ.
!
Yeni izledim gerçekten eglenceli bir film.
Kizin o haliyle hala ben yakisikli erkekleri severim demesi komik bir ironiydi. :Img-hysterical:
Filmin temasi güzeldi dis görünüs hersey demek degildir. Abaza Ji hwan'i izlemek ayri bir keyif. Opucuk
~ Matt Smith ~
♥ Doctor ♥
Güzel bir filme benziyor.

Bu filmi nerden izleyebilirim bilen biri varsa bana PM atabilir mi? Smile

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi