19-11-2011, Saat: 16:05
24.Final Bölümü eklenmistir...

The Princess' Man / 공주의 남자 (2011) Türkçe Altyazili Indirme Linkleri
|
19-11-2011, Saat: 16:05
24.Final Bölümü eklenmistir...
![]()
25-11-2011, Saat: 20:02
(19-11-2011, Saat: 16:05)sulhiye yazdı: 24.Final Bölümü eklenmistir... Böylesine güzel bir diziyi bizlere izlettiginiz için size ve emegi geçen herkese tesekkürler ediyorum... ![]()
İnsanlar seni anlamayı başaramadı. Oysa senin yeteneğin tanrı tarafından hediye edilmişti. Çok sabırlı ve hırslıydın. Diğerleri vazgeçse bile sen asla vazgeçmez inatla devam ederdin. Sen tıpkı karlara rağmen inatla açan kardelen çiçeği gibisin. Bununda üstesinden geleceksin... "Lady Han"
01-12-2011, Saat: 20:21
ya kizlar ben fileserve den indirmeyi bilmiyorum nasil indirebilirim? veya megaupload a giremiyorum nasil gircem? eger hotfile linki varsa onu yazar misiniz?
Gitmek istiyorum burdan herşeyden ve herkesten uzak bi yere gidip uzun bi süre dönmemek istiyorum.. :S
03-12-2011, Saat: 19:43
(01-12-2011, Saat: 20:21)saranghae_nrtne yazdı: ya kizlar ben fileserve den indirmeyi bilmiyorum nasil indirebilirim? veya megaupload a giremiyorum nasil gircem? eger hotfile linki varsa onu yazar misiniz? Fileserve'de sayfayi biraz asagi indirdiginizde üzerinde Slower Download yazan yesil bir buton var. O butona basacaksiniz. Daha sonra çikan karisik karakterleri bosluga yazip tekrar slower download'a basacaksiniz. Bekleme süresinden sonra tekrar slower download basacaksiniz... Mega upload'ta ise linki adres çubuguna kopyalayin ve linki açin. Normal indirme butonu gelinceye kadar süre geri sayacaktir. Normal indirme butonu gelince üzerine tiklayin ve çok kisa bir süre içinde kaydet penceresi açilacaktir... Kolay gelsin...
İnsanlar seni anlamayı başaramadı. Oysa senin yeteneğin tanrı tarafından hediye edilmişti. Çok sabırlı ve hırslıydın. Diğerleri vazgeçse bile sen asla vazgeçmez inatla devam ederdin. Sen tıpkı karlara rağmen inatla açan kardelen çiçeği gibisin. Bununda üstesinden geleceksin... "Lady Han"
11-02-2012, Saat: 13:47
10.Bölüm eklenecek...
![]()
21-03-2012, Saat: 0:59
Paylasim için tesekkürler.. ^^
06-06-2012, Saat: 20:40
en sevdiğim kore dizisi, ben böyle bir aşk görmedim birbirlerine nasıl da bağlılar, kızın aşkı için yapmadığı şey kalmadı.
![]() ![]() |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|