yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 5/5 - 1 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
The Princess' Man / 공주의 남자 (2011)
ddeerryyaa güzel haberlerin için tesekkürler.Bende merakla bekliyorum bu diziyi
[Resim: avatar133233.gif]

Ben gülüşüne öldüm.
O gülüşüme güldü.
Farklıydık işte...
(29-06-2011, Saat: 23:00)ferda-yi garam yazdı: ddeerryyaa güzel haberlerin için tesekkürler.Bende merakla bekliyorum bu diziyi

Rica ederim...Ben de diziyi bekledigimden buldugum her haberi paylasiyorum... Smile
"Işıkları kim kapattı?" Kim Sun Woo-The Equator Man
Park shi ho nun twitterimi var? Lütfen verirmisiniz?
Ayrica diziyi merakla bekliyorum Smile[/b]
Turkish TripleS
Park Jung Min

Ve sonunda dizinin tanitim fragmani çikti...Fragmandan anladigim kadariyla gerçekten güzel bir dizi bekliyor bizi...Çok etkileyici olmus fragman... Onay Ben çok begendim...Ben bu kadar etkileyici olacagini beklemiyordum açikçasi...Dilerim dizide çok güzel olur... OnaySmile
Azicik geç kaldim ama yeni fotolarla döndüm. Smile Yayinlanan teaser'i da ilk mesaja ekliyorum oradan izleyebilirsiniz. Smile

[Resim: photo177553.jpg]

[Resim: photo177562.jpg]

[Resim: photo178285.jpg]

[Resim: photo177560.jpg]

[Resim: photo177558.jpg]
[Resim: photo178286.jpg]

[Resim: d371e6d38a019ebfa8ec9a5.jpg]

[Resim: 18449e13be99f1b0f6039ea.jpg]
[Resim: 9097ac0e4a97c78737d122e.jpg]

[Resim: 7dad9d949ca25a8f7609d78.jpg]

[Resim: 22e9d276fd30de2a20a4e98.jpg]

[Resim: 32ba326f23ee6d8dab64578.jpg]
[Resim: 715b7944715883538644f95.jpg]

[Resim: 254d114f053aa7581e30894.jpg]

[Resim: a2780945feb7cc0035a80fa.jpg]

[Resim: 49d1e551ec472f79ebc4af8.jpg]
Sevgili Setsuna paylasimlar için çok tesekkürler... Opucuk

Diziyle ilgili yapilan yorumlarda kostümlerin oldukça pahali oldugu belirtilmis...Ayrica her bir oyuncuya çok fazla kostüm hazirlanmis ögrendigim kadariyla...

Ayrica Moon Chae Won ve Park Shi Hoo arasinda çok güzel bir uyum oldugunu belirtmis hayranlar... Onay

Birçok kisi tarihi drama olmasina ragmen Park Shi Hoo için bu tarihi dramayi sabirsizlikla bekledigini eklemis yorumlarinda...Ve kimisi de "Prosecutor Princess" ve "Queen of Reversals" dizileriyle oldukça ünlenen Shi Hoo'nun bu diziyle birlikte daha da etkili olacagini yazmis yorumlarinda...

Dilerim bu dizi çevrilir de ben de Romeo'mu rahat rahat izlerim... Onay

NOT:Bir de duyduguma göre dizi çekimlerinde özel kameralar kullanilmis...Yani dizinin görsel açidan da çok doyurucu oldugu söyleniyor...Tabi bu kesin bir bilgi degil...
Böyle mesajlarim arka arkaya oldugu için özür dilerim öncelikle... Sad

Gelelim karakterlere... Onay

Park Shi Hoo:Kim Seung-yoo Onay Kalp Biggrin
Moon Chae WonBilmişee Se-ryeong(Ki kendisi ögrendigim kadariyla veliaht prensin ki daha sonra sanirim kral oluyor kizi oluyor...)
Hong Soo Hyeon:Prenses Kyeong-hye
Song Jong Ho:Sin Myeon
Lee Min Woo:Jeong Jong
Lee Soon Jae(Sarayin Rüzgari'ndaki ilk kral,Yi San'in dedesini oynayan oyuncu):Kim Jong-seo(Ki kendisi bildigim kadariyla Park Shi Hoo'nun babasi oluyor...)

Park Shi Hoo ögrendigim kadariyla dizide yakisikliligiyla ünlenmis Kim Jong-seo'nun en küçük oglunu oynuyor... Onay Ve sanirim kendisi de sarayda çalisiyor...Fotograflardan öyle anladim...(Ama bu bilgiler kesin degil...Yine de paylasiyorum... Smile )

Ayrica dizide sanirim Shi Hoo'nun babasi Moon Chae Won'un babasi olan veliaht prensin tahta geçmesini istemiyor...Ama hangisi hakli orasini bilemiyorum...Artik iyi taraf Shi Ho'nun babasi mi yoksa prensesin mi bilemiyorum... Henzü ögrenemedim Biggrin (Bilgiler kesin olmayinca iyi olmayan ingilizcem yüzünden cümleleri de böyle kesin bir sekidle kuramiyorum...Hep bir olasilik oluyor... Biggrin )

Bunun disinda söylenenlerarasinda dizinin OST'sinde Baek Ji Young ismi geçiyor...Bunun yani sira söylentiler arasinda dizinin OST'sinin çok basarili olacagi ve en az Secret Garden dizisindeki OST gibi oldukça ses getirecegi söylenmis...

Ve hayranlarin yorumunda dizinin tipki Sungkyunkwan Scandal gibi saray mücadalelerinden çok ask konusuna yönelenecegi konusuluyor...Tabi ki bu dizide saray daha fazla hissedilir diye belirtiyorlar ama genelde ask hikayesini daha fazla ön plana çikaracaklarini düsünüyorlar...

Ben de diliyorum ki bu diziyi çeviren bir arkadasimiz olur... Onay

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi