yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 5/5 - 1 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
The Princess' Man / 공주의 남자 (2011)
Tam kesin bir bilgim yok çünkü bazı yerlerde kadroya eklenmiş, bazı yerlerde de eklenmemiş gözüküyor... Sanırım Hong Soo Hyun (Temptation of An Angel, Dae Jo Yeong, Lie To Me oynadığı yapımlardan bazıları) kadroya dahil olan isimlerden biri... Ben bu kadını Temptation Of An Angel de pek bir sevmiştim... Opucuk Ikinci kadın karakter olarak karsımıza çıkacağı görülüyor habere rastladığım sitede... Ve oynadığı karakter de tıpkı başrol bayan oyuncunun oynadığı karakter gibi bir prenses olarak belirtilmiş...

NOT: Daha önce de söyledim emin olmadığım haberleri de ekliyorum, emin olmadığımı belirterek (Gerçi ingilizcemin yetersizliğinden ötürü büyük çoğunluğundan emin olamıyorum ya neyse... Biggrin ) Çünkü doğru olma ihtimali olabilir diye... Smile
"Işıkları kim kapattı?" Kim Sun Woo-The Equator Man
(05-06-2011, Saat: 19:09)ddeerryyaa yazdı: Tam kesin bir bilgim yok çünkü bazi yerlerde kadroya eklenmis,bazi yerlerde de eklenmemis gözüküyor...Sanirim Hong Soo Hyun(Temptation of An Angel,Dae Jo Yeong,Lie To Me oynadigi yapimlardan bazilari) kadroya dahil olan isimlerden biri...Ben bu kadini Temptation Of An Angel de pek bir sevmistim... Opucuk Ikinci kadin karakter olarak karsimiza çikacagi görülüyor habere rastladigim sitede...Ve oynadigi karakter de tipki basrol bayan oyuncunun oynadigi karakter gibi bir prenses olarak belirtilmis...

NOTBiggrinaha önce de söyledim emin olmadigim haberleri de ekliyorum,emin olmadigimi belirterek(Gerçi ingilizcemin yetersizliginden ötürü büyük çogunlugundan emin olamiyorum ya neyse... Biggrin )çünkü dogru olma ihtimali olabilir diye... Smile

Evet dedigin dogru ben de bomba gibi haber ve resimlerle dönüverdim. Iste arkadasimiizn bahsettigi basin toplantisi...

[Resim: 60ebb94bac84c6ad83025cf.jpg]

[Resim: e2f2227e76f27d139058076.jpg]

[Resim: 763d212669a050a908d1876.jpg]

[Resim: b35e11da60fd1e77c45cc37.jpg]

[Resim: 06e4649f48d6ae68e7dd3b4.jpg]
Vay Park Shi-Ho var Smile Kesin izlerim!... Tanitim için tesekkürler.
[Resim: images?q=tbn:ANd9GcTmlPOBK_zACs8D7habTkN...xn7cmshXoQ]
Ilk çekimler Wan Adasinda gerçeklestirildi.

[Resim: photofromiphone0.jpg]

Ve o çekimler yapilirken Park Shi Ho'nun kendi çektigi resimleri ertesi gün twitterinda yayinladi. Buyrunuz... Kaynak pek yakismis yahu... Angel

[Resim: 6nhzf.jpg]

[Resim: zhlxd.jpg]

[Resim: hshte.jpg]

[Resim: r9e2d.jpg]

[Resim: vc7ii.jpg]
Bunlar da setteki çekimlerden haydi bakalim. Smile

[Resim: 9vsih.jpg]

[Resim: 8zn3o.jpg]

[Resim: 1k0o2.jpg]

[Resim: wfzku.jpg]

[Resim: t63m8.jpg]
Sevgili Setsuna paylasimlar için çok tesekkürler... Opucuk Ayrica haberin dogru olmasina sevindim... Smile

Bu arada Park Shi Hoo'nun resimlerini ben görmüstüm ama bilgisayarimdaki bazi problemlerden dolayi ekleyememistim ama fotograflari gördügüm sitede hayranlarin yaptigi yorumlar komik ve çok güzeldi... BiggrinOnay

Kimisi rock müzik yapan yildizlara benzetmis ve çok tarz oldugunu söylemis... Onay
Kimisi çok yakisikli demis ve eklemis(O gemideki resimleri kastederek)"Yönetmene sesleniyorum:Bu yakisikliya bu eziyet çektirilir mi?" Biggrin :redface: diye...Bir tanesi de "Ben onu izlemekten bu diziyi izleyebilecegimi hiç sanmiyorum..." demis... hysterical
"Işıkları kim kapattı?" Kim Sun Woo-The Equator Man
Güzele benziyor Onay Izleyebilirim insallah Smile
Where have you been?
Cause I never see you out
Are you hiding from me?
Somewhere in the crowd

Buram buram "gel beni çevir" diyor. Sarhos
Çok merak ettim umarim çevirileri hemen yapilir...
Çok güzel bir dizi olacaga benziyor oyuncular iyi.Konusuda çok güzel.Zaten romantik diziler oldum olasi en sevdigim dizilerdirBiggrin

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi