yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 5/5 - 1 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
The Princess' Man / 공주의 남자 (2011)
(22-07-2011, Saat: 15:55)hiraru yazdı: Derya, bu dizinin en büyük hayranlarindan biri olacaksin, anlasildi. (:

Hilal abla bende. Biggrin Ilk 2 bölümünü indirip izledim bile.!!! Harika bir dizi hatta dizi resimlerini ben paylasacagim. Kimseye kaptiramam! Ilk dizi fotograf projem bu. Smile Atkilic Kesinlikle izleyin! Ne zaman çevrilecek merakla bekliyorum. Smile
BIGBANG 2NE1 WINNER IKON BLACK PİNK
3.bölüm fragmanini anlatacak olursam... Smile

"Işıkları kim kapattı?" Kim Sun Woo-The Equator Man
@derya sence bizim Shi Hoo'yu görüpte fikir degistirmeyecek biri var midir ? Abaza Bu arada ilk bölüme indirip baktim ama dizinin sonunu basinda vermisler gibiydi. Umarim ben yanilirim. Aglama
(26-07-2011, Saat: 0:55)watashi wa ipek yazdı:
(22-07-2011, Saat: 15:55)hiraru yazdı: Derya, bu dizinin en büyük hayranlarindan biri olacaksin, anlasildi. (:

Hilal abla bende. Biggrin Ilk 2 bölümünü indirip izledim bile.!!! Harika bir dizi hatta dizi resimlerini ben paylasacagim. Kimseye kaptiramam! Ilk dizi fotograf projem bu. Smile Atkilic Kesinlikle izleyin! Ne zaman çevrilecek merakla bekliyorum. Smile

1. Bölüm Ingilizce altyazisi yarin çikar sanirim. (:
(26-07-2011, Saat: 16:19)*mygirl* yazdı: @derya sence bizim Shi Hoo'yu görüpte fikir degistirmeyecek biri var midir ? : Bu arada ilk bölüme indirip baktim ama dizinin sonunu basinda vermisler gibiydi. Umarim ben yanilirim.

Dur daha birsey belli degil... (Bkz:Kendini bir doz Park Shi Hoo gördügü için avutan ve diziye dair umutlari devam eden seyirci...(Bu da pek uzun oldu ama neyse...) hysterical )

Simdi bunu ben de düsündüm...Hong So Hyun'a hak da verdim...Moon Chae Won o sette nasil hala kalpten gitmedi diye merak da ettim... hysterical (Ama iyi kiz,hos kiz,bildigim kadariyla yasi da küçük diye ondan pek korkmuyorum... Biggrin ) Ama bu So Hyun hem dizide hem gerçek hayatta korkutuyor beni...(Gerçi bir yerde evli diye okudum ama eger öyleyse Shi Hoo'mu rahat rahat yollarim sete... hysterical )Dizide ikinci bölümdü bir inceledi çocugu ki korkudan ne yapacagimi bilemedim... O yüzden pek bir sinirliyim... AngryBiggrin

Zaten Ki Tae Young'u Eugene kapti,sesimi çikarmadim,"mutluluklar diledim" geçtim... Ama Shi Hoo'mu kimse almasin benden... hysterical O yüzden bu dizi bitene kadar Hong So Hyun'un evli olup olmadigini ögrenmeden bana rahat yok...Bu arada Chae Won'da kamera arkasinda pek bir gülüyor Shi Hoo'mla beraber onu da listeye aldim ne olur olmaz diye... hysterical Müstakbel esime bulasmasinlar canim... OfkeliBiggrin
(26-07-2011, Saat: 16:21)hiraru yazdı:
(26-07-2011, Saat: 0:55)watashi wa ipek yazdı:

1. Bölüm Ingilizce altyazisi yarin çikar sanirim. (:

Insallah, tesekkürler. Abaza Opucuk
BIGBANG 2NE1 WINNER IKON BLACK PİNK
Bu arada dizinin OST'si gerçekten çok güzel... OnaySmile
@ddeerryyaa 2. bölümü indirdim.

(26-07-2011, Saat: 18:17)*mygirl* yazdı: @ddeerryyaa 2. bölümü indirdim.

Shi Hoo gerçekten de çok iyi bir oyuncu...Özellikle bizim dizimiz olan Queen of Reversals'tan sonra herkes onun kendisini kanitladigini düsünüyor... Onay

Çarsambaya az kaldi...Saatler kaldi neredeyse... 1 gün 2 veya 3 saat sonra Shi Hoo'ma kavusacagim... Onay

Bu arada Yeorim ile Shi Hoo'yu bir baska dizide ellerinde yelpazeleriyle karsilikli döktürdükleri bir dizide görmek istiyorum... Onay Ikisi de kiyafet konusunda pek zevkli... Biggrin
Harika bir dizi. Altyazisi çiktimi acaba ya da ne zaman çikacak, bilen varmi? ^^

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi