yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 5/5 - 1 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
The Naked Kitchen / 키친 (2009)
Jo Ji Hoon ne kadar tatli ya. Saçlara bak, kivir kivir. Smile Abaza
Ay... Aglama Nasil da özlemisim canim ya. Bir tuhaf oldum. Sagol Dilacigim, çok güzeller. Shin Min Ah da bildigin fistik. Smile
Aynen Beyza, gülümseyisini filan bayagi özlemisim. Saçlari süper olmus ya, ayri bir hava katmis ve çok yakismis. Smile Abaza Abaza
Tesekkürler. Alkis
Konu için çok tesekkürler, Joo Ji Hoon sinemaya iyice alisti. Böyle giderse dizilere dönmeyecek. Biggrin

...sufiyye falls in love...

ALWAYS KEEP THE FAITH
(12-01-2009, Saat: 19:09)prencess yazdı: Aynen Beyza, gülümseyisini filan bayagi özlemisim. Saçlari süper olmus ya, ayri bir hava katmis ve çok yakismis. Smile Abaza Abaza

Esra sen yok musun. Biggrin Biggrin Biggrin Ben saçlara koptum cidden. Kim düsündüyse bambaska biri olmus. Smile Abaza
(12-01-2009, Saat: 19:19)ceyankbyz yazdı:
(12-01-2009, Saat: 19:09)prencess yazdı: Aynen Beyza, gülümseyisini filan bayagi özlemisim. Saçlari süper olmus ya, ayri bir hava katmis ve çok yakismis. Smile Abaza Abaza

Esra sen yok musun. Biggrin Biggrin Biggrin Ben saçlara koptum cidden. Kim düsündüyse bambaska biri olmus. Smile Abaza

Saçlari görünce benim de aklima A Love to Kill'de saçlarini bigudiyle saran Rain'in kankasi çocuk geldi. Biggrin
I'm Sorry I Love You // A Love to Kill // Cain and Abel // Daisy FAN

Konusu güzelmis, tanitim için tesekkürler.
SUPER JUNİOR FAN CLUB

İmzadaki gif 300kb'dan fazla olduğu için silinmiştir.

Videolar için tiklayin.

Internet sitesi için tiklayin.

[Resim: f756220op9vert.jpg]

Dila resimler süper. Özellikle yatakta çekilen resim. Koptum ya neydi o öyle. Smile Abaza
Tabii Jo Ji Hoon herzamanki gibi yakisikli da onu böyle siradan kiyafetlerle görmekte güzel. Daha önce oynadigi rollerden dolayi hep takim giyiniyordu ya. Smile
[Resim: af3tx0vert.jpg]

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi