yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 5/5 - 1 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
The Naked Kitchen / 키친 (2009)
Vasat ötesi. Tam bir vakit kaybidir bu film.
Farkli olaylar, çarpik iliskiler içeren çok film izledim ama mantiken olmamis bu film.
Bir insanin ayni anda iki kisiyi sevme ihtimali yoktur. Eger böyle bir sey oldugunu iddia ediyorsa ikisinide sevmiyor demektir.
Ayrica kizin kocasinin meshebi nasil genismis arkadas ya. Ekranin basinda ben uyuz oldum.
-Üzgünüm günes çok rahatsiz ediciydi.
Böyle bir aldatma savunmasida ömrümde duymadim.
Prensip olarak film yarida birakmadigimdan zorla bitirdim diyebilirim.
Sikici bir filmdi. Önermiyorum.

PHS VIXX

[Resim: xGrckvi.jpg]

Tanitim için tesekkürler. Biggrin
Çok merak ettim bu filmi. Smile
adriyass501
[Resim: tumblr_nkiy9h2g7d1u0aiq2o3_250.gif]
L O V E I S Y O U
Ayy hem konusuna sinir oldum, hem de olaylari kabullenis tarzlarina. Kizgin Neydi o öyle, izleyelim mi, izlemeyelim mi diyerek bitirdigim ilk film diyebilirim. Ofkeli
Tugbacigim, ellerine saglik canim, çok emek vermissin. Opucuk
biri bana bunu nasil izleyecegimi anlatabilir mi gerçkten kaç gündür ariyorum . lütfenn.
Tanıtım için teşekkürler Smile
Ama film gercekten hic hos degildi yani bilmiyorum izlenmesede olur mu ne karar veremedim ...
Sanırım bu filmde sıkılmayan nadir kişilerden biriyim. Biggrin
İzlerken hiç bırakmayı düşünmedim,bence olaylar da kötü değildi.Çoğu kişi için iki adamı bir anda sevmek kabul edilemez olabilir ama farklı bir açıdan daha bakmak lazım diye düşünüyorum.
Kadın eşiyle severek evlenmemiş en başta,sürekli onu gördüğü için ve mantıklı olduğunu düşündüğü için olaylar evlilik aşamasına gelmiş.Ji Hoon'un filmdeki rolü olan kişi ise kadının ilk defa hoşlandığı kişi.
Bazı kişilerin prensipleri olabilir ya da mantıksız gelebilir -ki ben de katılıyorum buna, ama insanların düşüncelerinin ve duygularının farklı olaylara yol açabileceğini düşünmek gerek.
Farklı bir filmdi.Paylaşım için teşekkürler. Onay
[Resim: tumblr_lmwz6wSie11qao9wxo1_250.gif]

대한민국
And we, as Cassiopeia,
will protect our five stars; to guide them when they’re lost

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi