29-07-2013, Saat: 19:28
(Son Düzenleme: 04-07-2016, Saat: 14:01, Düzenleyen: kıday baksı.)
The Korean Kitchen
Author: Young Jin Song
Product Details
Paperback: 160 pages
Publisher: Anness (August 16, 2011)
Language: English
ISBN-10: 1844768228
ISBN-13: 978-1844768226
Product Dimensions: 0.6 x 9.5 x 12.2 inches
Enjoy the robust, fiery tastes of this unique cuisine with over 70 authentic dishes and more than 500 step-by-step photographs.
Interest in the cuisines of Eastern Asia has never been greater. What better time for a new edition of this classic Korean cookbook, complete with a fresh new design throughout and a beautiful new cover? With its intriguing flavors and generous spice, Korean cuisine is one of the most exciting Asian cuisines and, featuring leafy greens, grains, and an abundance of seafood, one of the most healthful as well.
The Korean Kitchen includes more than 140 tantalizing, easy-to-follow recipes for soups, salads, fritters, pancakes, fish and shellfish, barbecue, noodles, and, of course, the Korean national favorite: pickled vegetables, or kimchi.
Complete with a history of the cuisine, a glossary, and tips on serving a traditional meal, The Korean Kitchen leads the way to homemade Korean fare.
*******************************************
Yazar: Young Jin Song
Ürün Detayları
Kitap: 160 sayfa
Yayınevi: Anness (16 Ağustos 2011)
Dil: İngilizce
ISBN-10: 1844768228
ISBN-13: 978-1844768226
Ürün Boyutları: 0,6 x 9,5 x 12,2 inç
70 tane otantik yemek ve bunların adım adım anlatımda kullanılan 500'den fazla fotoğrafla bu eşsiz mutfağın nefis lezzetlerinin keyfini çıkarın.
Doğu Asya’nın mutfağına olan ilgi daha önce hiç bu kadar olmamıştı. Klasik Kore yemek kitabı için daha uygun bir zaman olabilir miydi? Üstelik yeni tasarımı ve güzel kapağı ile Merak uyandıran aromaları ve cömert baharatlarıyla Kore Mutfağı, en heyecan verici Asya mutfaklarından içindeki yeşil yapraklar, tahıllar ve bol deniz ürünü sayesinde aynı zamanda en sağlıklılarından.
Kore Mutfağı 140’tan fazla kolayca uygulanabilen çorba, salata, börek, krep, balık ve midye, mangal, erişte ve Kore’nin ulusal gözdesi sebze turşuları ve kimchi tarifleri içermektedir.
Mutfak tarihi, terimler sözlüğü ve geleneksel yemekleri servis etmek için ipuçlarıyla tamamlanan Kore Mutfağı, ev yapımı Kore yemekleri için iyi bir yol göstericidir.
Kaynak // Source
Author: Young Jin Song
Product Details
Paperback: 160 pages
Publisher: Anness (August 16, 2011)
Language: English
ISBN-10: 1844768228
ISBN-13: 978-1844768226
Product Dimensions: 0.6 x 9.5 x 12.2 inches
Enjoy the robust, fiery tastes of this unique cuisine with over 70 authentic dishes and more than 500 step-by-step photographs.
Interest in the cuisines of Eastern Asia has never been greater. What better time for a new edition of this classic Korean cookbook, complete with a fresh new design throughout and a beautiful new cover? With its intriguing flavors and generous spice, Korean cuisine is one of the most exciting Asian cuisines and, featuring leafy greens, grains, and an abundance of seafood, one of the most healthful as well.
The Korean Kitchen includes more than 140 tantalizing, easy-to-follow recipes for soups, salads, fritters, pancakes, fish and shellfish, barbecue, noodles, and, of course, the Korean national favorite: pickled vegetables, or kimchi.
Complete with a history of the cuisine, a glossary, and tips on serving a traditional meal, The Korean Kitchen leads the way to homemade Korean fare.


Yazar: Young Jin Song
Ürün Detayları
Kitap: 160 sayfa
Yayınevi: Anness (16 Ağustos 2011)
Dil: İngilizce
ISBN-10: 1844768228
ISBN-13: 978-1844768226
Ürün Boyutları: 0,6 x 9,5 x 12,2 inç
70 tane otantik yemek ve bunların adım adım anlatımda kullanılan 500'den fazla fotoğrafla bu eşsiz mutfağın nefis lezzetlerinin keyfini çıkarın.
Doğu Asya’nın mutfağına olan ilgi daha önce hiç bu kadar olmamıştı. Klasik Kore yemek kitabı için daha uygun bir zaman olabilir miydi? Üstelik yeni tasarımı ve güzel kapağı ile Merak uyandıran aromaları ve cömert baharatlarıyla Kore Mutfağı, en heyecan verici Asya mutfaklarından içindeki yeşil yapraklar, tahıllar ve bol deniz ürünü sayesinde aynı zamanda en sağlıklılarından.
Kore Mutfağı 140’tan fazla kolayca uygulanabilen çorba, salata, börek, krep, balık ve midye, mangal, erişte ve Kore’nin ulusal gözdesi sebze turşuları ve kimchi tarifleri içermektedir.
Mutfak tarihi, terimler sözlüğü ve geleneksel yemekleri servis etmek için ipuçlarıyla tamamlanan Kore Mutfağı, ev yapımı Kore yemekleri için iyi bir yol göstericidir.
Kaynak // Source
![[Resim: AjHjjuG.jpg]](http://i.imgur.com/AjHjjuG.jpg)
Seher Seheri'ni çook seviyor ama belki Seher Seheri'ni daha çok seviyordur. xD --- yongseng