yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
The Influence / 인플루언스 (2010)
The Influence / 인플루언 /스 (Etki)

Adı: The Influence / 인플루언스 (2010)
Yönetmen: Lee Jae Kyu
Senarist: Jin-ah Hong
Gösterim Tarihi: Mart 2010
Süresi: 60 dakika

Oyuncular:

Lee Byung-hun
Chae-Young Han
Lee Jae-Hoon

Konusu:

Film karakterlerin 100 yıl, 1907'den 2010'a yolculukluklarını anlatır. Gizemli karakter J (Han Chae-young)'un kaderi W'yi/Lee Byung-hun) kurtarmak için 100 yıla saplanmasına (zaman aralığında mahzur kalmasına) sebep olur.

Filmle İlgili Notlar:
Film 3 farklı hikayeden oluşacak. Bu hikayeler farklı kuşaklarda ve durumlarda geçecek.
The Influence bir online film ve Mart 2010'da internette izlenebilecektir.

Çeviri:sunshine & ji-lee

English

Cast:

Lee Byung-hun
Chae-Young Han
Lee Jae-Hoon

Director: Lee Jae Kyu
Writer: Hong Jin-Ah
Release Date: March 3, 2010
Runtime: 60 minutes

Synopsis:

Mystery online film "The Influence" revolves around promises kept even though time has passed. To keep their values, characters are at a critical juncture to act upon their promises.

Notes

"The Influence" is an online film that will premiere through the internet starting from March, 2010. The film will consist of 3 episodes with a total runtime of 60 minutes.
Time period for "The Influence" will run from 1907 all the way to to 2010.

Source: Hancinema
Ezgicigim konu için tesekkürler. Çok dikkat çekici bir konusu varmis. Hemen izlemek istiyorum yahu. :d Abaza
Ilginç bir konusu var, ayrica internetten online izlenecek olmasi da ilginç. Merakla bekliyorum.

Ellerine saglik Ezgi'm. Opucuk 2010 enistemin yili olacak anlasilan. Atkilic
Hah. :d Iste bunu bayila bayila izlerim. Gerçekten merak uyandirici bir konusu var. Basroldeki bayani çok begeniyorum, çok güzel. Byung Hun'u anlatmaya gerek yok zaten. Biggrin
Sabirsizlikla bekliyorum. Mart'a çok bir sey kalmadi. Abaza
Bunu kesin seyretmeliyim.
Evet, 2009'da Byung için çok verimliydi. 2010 ondan daha verimli geçicek gibi. Smile Bende basroldeki bayani çok begeniyorum. Byung-Hun ile de yakin dostlar sanirsam. Birçok beraber çekilmis fotograflari var. Smile Evet az kaldi gösterimine de. :atkilinc:
Çeviri ve konu için çok tesekkürler. Merak ettim filmi, ee bir de oppam oynuyor sonuçta. Biggrin Yasasin oppalar. Biggrin
Filmin konu olarak farkli hikaye ve kusaklarda geçmesi oldukça ilginç ve merak uyandirici.Tanitim için tesekkürler. Alkis

Konu ilginç, oyuncular güzel, böyle olunca da izlemek sart oluyor herhalde. Abaza
Merakla bekliyorum ama daha Mart'a çok var. Abaza
Filmin ilk bölümü internette yayinlanmaya basladi arkadaslar, birazdan ben de izleyecegim. Ancak su an için hala Korece. Biggrin Izlemek isteyenler içinde birazdan siteyede ekleyecegim. Onay

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi