yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
The Heirs / 상속자들 (2013)
(14-12-2013, Saat: 21:53)cimbom3333 yazdı: Evet bir diziyi daha bitirdik. Ne yazık ki umduğum gibi bir dizi değildi ve finalde açıkçası berbattı.
Böyle güzel ve başarılı oyuncularla çok daha güzel bir dizi beklemiştim. Ama ne yazık ki felaketti ve bugüne kadar izlediğim Kore dizileri içinde en kötü finaldi. Sonuçsuz ve mantıksız bitti. Kim Woo Bin olduğu için izledim ve bu mantıksız diye dayandım. Paylaşımlar için teşekkürler.

Evet dizinin gidişatı iyiydi ancak korktuğumuz başımıza geldi; final genel Kore dizilerininki gibi havada kaldı..095. Ama yine de o kadar mantıksız bitmedi. Yani kötünün iyisiydi Smile Ama her ne olursa olsun kadrosu bile bu dizinin yıllarca unutulmamasına sebep olur, tıpki BOF gibi.. Her neyse.. Oppa, bizi lütfen çok bekletme...092. .0103.
[Resim: 0y41.jpg]
7. bölümdeyim ve şimdiye kadarki bölümleri çok beğendim. Çok tatlı bir dizi. Rolleyes
Biraz da oyuncuları uzun zamandır izlemiş, tanımış olduğumuzdan severek izleniyor. Wink
Benim de finalden bir beklentim yok zaten. Sleepy
Saçma bir konu ve işleyiş olsada arada güldüren eğlenceli sahneler vardı. Tabi bir çok kişi gibi oyuncular için son bölüme kadar izledim.Bir çok dizi gibi bu finalde saç yolduracak cinstendi.Başroller hariç kimse mutlu olamadığı düşüncesine kapıldık ki finalde yine el ele tutuşup gittiler biz de arkadan şaşkın bakışlar ile kaldık.Biggrin

Choi Young-Do (Kim Woo Bin) da bir mutlu olsaydı.Finalde yine dolu gözler ile kaldı. Undecided Kim Won (Choi Jin-Hyuk) da tamam kötüydü ama sevdiği kız ile evlenemeden sanki sürgüne gönderilmiş gibi oda ağlarken kaldı.Kim Tan'ın aşk acısı etkilemese de bu ikilinin üzülmesi beni daha çok etkiledi.
[Resim: zvse.jpg]
Bazı Hollywood filmleri olur ya bir çok ünlüyü kadrosunda barındırır ama vasat bir film olur bu dizi de benim için öyleydi. Kadro iyi olabilir ama senaryo çok basitti. Shin Hye her bölümde ağladı 'off yine mi ağlıyor' diyordumConfused onu daha hareketli, eğlenceli bir dizi karakteriyle görmek isterdim. Ve bu dizide favorim Bo Na'dı sadece onun sahnelerinde eğlendim diyebilirmBiggrin
Not_i 
Bugün bitirdim. Zaten muhteşem bir final beklemiyordum malum. Ama güzeldi yine de tadı damağımda kaldı diyebilirim. Confused
♥ ☼Lee Min Ho☼ ♥ ♪T.O.P ♪ ♥

Dizi gerçekten güzeldi. Gayet severek izledim. Nihayetinde bitti. Ama finali hiç olmamıştı. Hayal kırıklığı yaşadım. Sad

En azından bu güzelim iki çifti tekrar yan yana gelmiş ve birleşmiş olarak görmek çok isterdim. Angel
Ama genel olarak gayet güzel bir diziydi. .089.
Uzun süreden sonra ilk yorumumu yazayım. Heirs dizisi hiç beklediğim gibi çıkmadı. Lee Min Ho için izledim ama hayal kırıklığına uğradım. Senaryo çok sıradan ve sıkıcıydı. LMH olmasa kesinlikle izlenecek bir dizi değil.
çok harikaydı.Ama finali daha güzel olmalıydı.Sadama kim tan ve eun sang harikaydı Smilekeşke kim tan'ın abisi de mutlu olsaydı.Ayrıca fotoğraflar için emeği geçen herkese çok teşekkürler.hepsi harikaSmile
hala diziye başlayamamış olmanın utancı içerisindeyim. dizi bitti ben hala başlamaya fırsat bulamadım Sad
P ♦ A ♦ R ♦ K J ♦ U ♦ N ♦ G M ♦ I ♦ N
[Resim: 7m7voP.gif]

Heirsi yeni bitirdim ve bence müthiş bir gençlik dizisi ve bir o kadar da romantik KİM TAN OPPA

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi