yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
The Good, The Bad and The Weird / 좋은 놈, 나쁜 놈, 이상한 &#45448
Tesekkürler.
Istanbul film festivalinde gösterilecek bu film ben yarin Allah izin verirse izleyecegim. Biggrin Harika bir film muhakkak izleyin inanilmaz güzeldi. Soklari yasadim ve arkadasim ilk kez Kore filmi izledi o da bayildi. Biggrin
Paylasim için tesekkürler. Smile
Izledim bu filmi çok farkliydi. Güzeldi ama Ispanyol müzigi esliginde Amerikan kiyafetleriyle Mançurya'da geçen bir film. Biggrin Ilginç bir kombinasyon. Smile Tavsiye edrim arkadaslar, konu için de tesekkürler. Smile
Tesekkürler.
Pekala bendeniz bir westren hayrani olarakdan The Good, The Bad and The Ugly yani iyi, kötü ve çirkin 7 yasimda beni büyüleyen bir efsanedir. Smile Iki film birbirinden tamamen farklidir size ikisinide elinden geldi kadar tanitayim.

The Good, The Bad and The Ugly (iyi, kötü ve çirkin) tarih olarak 1861-1865 yillari arasinda geçen Amerikan içi savasini konu alir. 1865 yilinda kaybolan konfedarasyon altin hazinesi pesindeki 3 adamin hikayesidir. Bu Clint Eswood (iyi adam) Lee Van Cleef (kötü adam) ve Aldo Giuffre (çirkin) oynadigi sinemanin efsane filmlerindendir.

The Good, The Bad and The Weird (iyi ,kötü ve huysuz) ise sadece isim olarak bezentilmisdir senaryoda 3 ana karakter olmasi ve bir hazine kovaliyor olmalaridan dolayi isim benzerli ile ilgi çekmesi istenmis olsa gerek filmimiz 1935-1945 dönemi Japonlarin Kore'i isgallerinin son dönemindeki olaylarda geçmekde iki filmde birbirleriyle sadece isim olarak bezer onu söyleyeyim ve fazlaca ayrintili anlatipda izlemeyenlerin keyfini kaçirmayin izlenmesi gereken bir film kesinlikle Mancurya'nin o zor sartlarindaki Korelilerin kendilerine özgü dogasiyla tam bir sinema keyfi benden tam not bu filme.
İmzanız 400*103 pikselden büyük olduğu için silinmiştir.
Jung woo varsa tamamdir zaten. Biggrin Tanitim için tesekkür ederiz. Smile
Film güzele benziyor gerçi senin film kaliteni biliyorum. Tesekkürler.
Film az önce bitti sicak sicak yorumumu yapayim dedim. Eglenceli bir western filmi olmus. Neredeyse Amerikalilardan iyi western film çekmisler. Smile
Filmin müzikleri de çok güzel. Alistigimiz kore ezgilerinden eser yok. Tam türüne uygun müzikler olmus. Filmi çok begendim tavsiye ederim. (Tamam itiraf ediyorum bu begeni de Jung Woo'nun payi da büyük ama film gerçekten güzel. O olmasa da çok begenirdimSmile )

Byung hun Lee kadar sevimli bir insan nasil bu kadar itici olmus anlamak zor ama bu onun rolünü ne kadar iyi yaptigini gösteriyor tabi ki. Begenmemek mümkün degil.

Kang-ho Song çok komik Biggrin Mimikleri, tavirlari harika. Filmin eglence kaynagi.

Jung woo sung ise her zamanki gibi karizmatik. Kovboy sapkasinin altindan firlattigi cool bakislari, ati dört nala sürmesi, tüfegiyle sov yapmasi beni mest etti.
Böyle birseye hayran olunmaz mi? Kalp
[Resim: bfstgtbtwcd2mp400269611.jpg]
[Resim: bfstgtbtwcd2mp400269834.jpg]
Paylasim için tesekkürler. Onay En kisa zamanda izlemeyi düsünüyorum.

Konuyu Okuyanlar: 2 Ziyaretçi