yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
The Good, The Bad and The Weird / 좋은 놈, 나쁜 놈, 이상한 &#45448
CarpathiA yazdı:Daha geçenlerde izlemistim TRT'de iyi kötü ve çirkini çok güzel bi film hos birseydi. Smile En azindan biraz klasik western çok zevkliydi tavsiye ederim. Smile

3 hafta kadar önceydi herhalde Burak ben izledim saat 10 gibi kesinlikle izlenmesi gereken bir film ve bu filmide merak ettim tabi acaba Hollywood yapimi kadar güzelmi.
digitalhero yazdı:
piskoz yazdı:Benden uzun yasiyacaksin sayin webmaster... Dedim Clint Eastwood öldüde aglayani mi yok? Iyi kötü ve çirkini hala ama hala izlemedin her seferinde diyorum önce bundan basliyacagim diye yine izleyemiyorum yine izleyemiyorum. Bence iyi ve kötü belli anlasilmaz (weird) olan su eski havaci sapkasindan ve gözlügünden takan galiba. Hem hep Hollywood mu çalicak birazda Koreliler çalsin.

Biz buna çalinti demiyelimde esinlenme diyelim. Çünkü karakterler benzer ama olaylar biraz farkli gibi. Tabiki tam olarak emin degiliz. Izledigimiz zaman yorumlarimizi yazariz.

Bencede çalinti biraz agir kaçti. Biggrin Izleyince daha tutarli yorumlar yapariz...
Iyide arkadaslar bu agir falan diyorsunuzda filmin ismine bakin yahu. Biggrin

Resimlere bakin sapkalari bile ayni. Biggrin

Ama zaten amaci bu filmin sanirim çalinti oldugu konusunda zaten asilmista yapilmis bir film bence çalinti film diye söylentiden korksalardi bu kadarini yapmazlardi herhalde degil mi?
Film imbd notu User Rating: 8.3/10 üzerinden almis buda filmin kalitesini ortaya koyuyor.
http://www.imdb.com/title/tt0901487/
CarpathiA yazdı:Iyide arkadaslar bu agir falan diyorsunuzda filmin ismine bakin yahu. Gulmek

Resimlere bakin sapkalari bile ayni. Gulmek

Ama zaten amaci bu filmin sanirim çalinti oldugu konusunda zaten asilmista yapilmis bir film bence çalinti film diye söylentiden korksalardi bu kadarini yapmazlardi herhalde degil mi?

Haklisin. Bu çalinti meselesi onlarin sorunu. Kendileri düsünsün. Biz izler, filmin tadini çikaririz.

Eminim ki çok güzel olmustur.

Güzele benziyor izlemek lazim.
Koreli çaldiysa vardir bir sebebi. Ilk izleyen anlatsin lütfen neye benziyor. Yok çalintiysa Burak'a ve bana gazoz alinsin yok degilse size iyi seyirler. Birde bu adamlarda acimasiz kowboy tipi yok.
piskoz yazdı:Koreli çaldiysa vardir bir sebebi. Ilk izleyen anlatsin lütfen neye benziyor. Yok çalintiysa Burak'a ve bana gazoz alinsin yok degilse size iyi seyirler. Birde bu adamlarda acimasiz kowboy tipi yok.

Bu adamin simdi acimasiz kowboy tipi yokmu diyorsunuz.
Ben bu adami görünce söyleyecek tek bir laf buluyorum "endamin yeter". Smile

digitalhero yazdı:
piskoz yazdı:Koreli çaldiysa vardir bir sebebi. Ilk izleyen anlatsin lütfen neye benziyor. Yok çalintiysa Burak'a ve bana gazoz alinsin yok degilse size iyi seyirler. Birde bu adamlarda acimasiz kowboy tipi yok.

Bu adamin simdi acimasiz kowboy tipi yokmu diyorsunuz.
Ben bu adami görünce söyleyecek tek bir laf buluyorum "endamin yeter". Smile

Kesinlikle Eyüp "endamin yeter" çok uygun. Smile

Tamam endamida yeter boyuda posuda. Dikkatli bakmamisim kim bu delikanli gençler.

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi