Ellerine saglik Eyüp abi.
|
The Good, The Bad and The Weird / 좋은 놈, 나쁜 놈, 이상한 놈
|
|
Ellerine saglik Eyüp abi.
Paylasim için tesekkürler. Bati versiyonunu izledim. Bir de dogu versiyonunu izleyelim.
Ellerine saglik.
Çok güzel bir filme benziyor Eyyüp güzel paylasimin için tesekkür ederiz.
Alıntı:Senin ne düşündüğün benim için hiçbir zaman önemli olmadı,önemli olan benim ne düşündüğüm ve dilime yansıyanlardı... M'e'L'L...(;
Voov baya bir yorum yapilmis bu filme bir bakalim Korelilerden nasil kovboy olunuyormus.
Western filmlerini hiç sevmem ama bu Kore filmi olunca is degisir dogal olarak. Resimler çok ilginç paylasim için tesekürler.
CarpathiA yazdı:Ha bu arada söylemeyi unuttum Koreliden kovboyda oluyormus bunuda ögrenmis olduk. Uzakdogunun ikinci kowboy filmi bu. Birinci Japon yapimi. O filmde farkli bir yapiya sahipti. Izlemenizi tavsiye ederim.
20-07-2008, Saat: 19:35
Eyüp çok tesekkürler konu ve paylasimlarin için.
Dong_Yul ( Aylık Forum Dergisi )
Heart is Olgun insan güzel söz söyleyen değil, söylediğini yapan ve yapabileceklerini söyleyen adamdır. İmzadaki gif 300kb'dan fazla olduğu için silinmiştir.
Kore'nin ilk western filmini buradan sinemalara girdigi anda tanitmistik. Bizim uzun zamandir bekledigimiz filmi Kore halkida uzun zamandir bekliyormus. Çünkü üç haftada ulastigi izlenme sayisi 5,274,185 ' a ulasti. Yani bizim ülkemizde hiçbir zaman ulasilamayan bir sayiya üç haftada ulasmis durumdalar. Önümüzdeki haftalarda kaç kisiye ulasacagini hep birlikte görecegiz.
|
|
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|