yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
The Good, The Bad and The Weird / 좋은 놈, 나쁜 놈, 이상한 &#45448
Ellerine saglik Eyüp abi. Smile
Paylasim için tesekkürler. Bati versiyonunu izledim. Bir de dogu versiyonunu izleyelim. Biggrin
Ellerine saglik. Smile
Çok güzel bir filme benziyor Eyyüp güzel paylasimin için tesekkür ederiz. Smile
Alıntı:Senin ne düşündüğün benim için hiçbir zaman önemli olmadı,önemli olan benim ne düşündüğüm ve dilime yansıyanlardı... M'e'L'L...(;
Voov baya bir yorum yapilmis bu filme bir bakalim Korelilerden nasil kovboy olunuyormus. Biggrin Biggrin
Western filmlerini hiç sevmem ama bu Kore filmi olunca is degisir dogal olarak. Resimler çok ilginç paylasim için tesekürler.
CarpathiA yazdı:Ha bu arada söylemeyi unuttum Koreliden kovboyda oluyormus bunuda ögrenmis olduk.

Westernli Koreliler. Biggrin Filmi arastirdim ranklari güzel izlemek sart. Smile

Uzakdogunun ikinci kowboy filmi bu. Birinci Japon yapimi. O filmde farkli bir yapiya sahipti. Izlemenizi tavsiye ederim.

Filmin fragmanini buradan izleyebilirsiniz.

FRAGMAN

Buda kamera arkasi.

KAMERA ARKASI

Eyüp çok tesekkürler konu ve paylasimlarin için. Smile
Dong_Yul ( Aylık Forum Dergisi )

Heart is

Olgun insan güzel söz söyleyen değil, söylediğini yapan ve yapabileceklerini söyleyen adamdır.

İmzadaki gif 300kb'dan fazla olduğu için silinmiştir.
Kore'nin ilk western filmini buradan sinemalara girdigi anda tanitmistik. Bizim uzun zamandir bekledigimiz filmi Kore halkida uzun zamandir bekliyormus. Çünkü üç haftada ulastigi izlenme sayisi 5,274,185 ' a ulasti. Yani bizim ülkemizde hiçbir zaman ulasilamayan bir sayiya üç haftada ulasmis durumdalar. Önümüzdeki haftalarda kaç kisiye ulasacagini hep birlikte görecegiz.

Sinemada izledim ben bu filmi izlenebilir yani güzel sayilir.
Bu arada cok fena meshur bu film su an Kore'de millet kosa kosa bunu izlemeye gidiyor. Smile

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi