yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 5/5 - 2 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
The Devil / 마왕 (2007)
Zaten diziyi izleyenlerin hepsi senaryoyu çok korkunç buldugunu söylüyor ve de ilginç. Benim için de önce hikaye önemlidir zaten, ama reytinglerin niye bu kadar düsük oldugunu kimse bilmiyor ühü. Cold

He bu arada su oyunculara dizideki ismleriyle hitap etsen Shin Min Ah, Eum ya da Joo Ji Hoon demesen... Daha hos olmaz mi Necmi? Yoksa senin de mi isim ezberleme sorunun var. Biggrin Biggrin
[Resim: nve00003rg5.png]

[Resim: nve00001uu0.png]
Güzel resimler, sag ol Necmi.
Hakkınızı helal edin. ~
[Resim: deviltimesiq1.png]
[Resim: 59973484bp4.png]
[Resim: 53775942ab3.png]
Sag ol Necmi, koptum yahu. Biggrin Hele su 3'ü bir arada var ya, Shin Min Ah ortada upuzun saç. Biggrin Biggrin Diziyi adamakilli izleyebilsem, sarkilari indirecegim, ama of yükleyen yok ki. Sad
Necmi nihayet diziyi izleyebilmek kismet oldu. Her gün 3 bölüm, 1 haftada bitirdim vallahi. Joo Ji Hoon'u oyunculuk açisindan yeterli bulmasam da diziye bayildim, favorilerime girdi. Happy0064 Sadece tek sikayetim herkes korkunç bir sonla bittigini söylüyordu, ben o kadar etkilenmedim. Koreli senaristlerin dizi sonlarinda bütün oyunculari seri katliam yapip öldürmesine alisik oldugum için, 20 bölümün bütün heyecani bosa gitmis gibi hissettim. Cold Ama gerçekten harikaydi, Saranghajimarayo'ya da asik oldum ve Kang Oh Soo önemli bir ipucu buldugunda veya ona bir kart gönderildiginde arka planda çalan OST da müthisti.
Evet, gerçekten güzel bir dizi. Ama ben dizinin sonundan çok etkilendim. Çok kötü bitti...
Ellerinize saglik çok güzel bir tanitim olmus. Izlemek istedi canim. Biggrin
Merhaba arkadaslar ben bu diziyi izledim, müthis güzel bir dizi. Insallah TRT en kisa zamanda bu diziyi yayinlar. Herkesin izlemesi gerekiyor. Joo Ji Hoon ve diger oyuncular müthis oynamis. Zaten Düslerimin Prensi oyuncularinin birçok filmini izledim, ancak en iyi Joo Ji Hoon oynamis. Beklemedigim bir performans gördüm. Çok iyi bir dizi. Herkese tavsiye ederim. Reytingin düsük olmasina üzüldüm, herhalde bu Koreliler diziden anlamiyor. Coffee Prince dizisinden bin kat daha güzel, ancak ondan az reyting almis.
DAE-Haeshin yazdı:Necmi, nihayet diziyi izleyebilmek kismet oldu. Her gün 3 bölüm, 1 haftada bitirdim vallahi. :cheer: Joo Ji Hoon'u oyunculuk açisindan yeterli bulmasam da diziye bayildim, favorilerime girdi. Happy0064 Sadece tek sikayetim herkes korkunç bir sonla bittigini söylüyordu, ben o kadar etkilenmedim. :fighting29: Koreli senaristlerin dizi sonlarinda bütün oyunculari seri katliam yapip öldürmesine alisik oldugum için 20 bölümün bütün heyecani bosa gitmis gibi hissettim. Cold Ama gerçekten harikaydi, Saranghajimarayo'ya da asik oldum ve Kang Oh Soo önemli bir ipucu buldugunda veya ona bir kart gönderildiginde arka planda çalan OST da müthisti. :icon_shadeicon_s: :icon_shadeicon_s: :icon_shadeicon_s:

Merhaba, diziyi nerden izliyorsunuz acaba?

Konuyu Okuyanlar: 2 Ziyaretçi