yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 5/5 - 2 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
The Devil / 마왕 (2007)
Henüz bitirmis bulunuyorum diziyi. Onca duygusal dramalardan sonra gerçekten farkliydi ve bilhassa Joo Ji Hoon (erkek güzelim benim) mükemmel oynamis. Adam sadece gözleriyle oynayip tüm olayi bitiriyor resmen, tavsiye edilir. ;)
Evet, çok güzel bir dizi, yeni basladim izlemeye ama.
İmza ebatı kurallara uymadığı için silinmiştir.
●Yeom Yang Fan Club
●Denizler İmparatoru Fan Klübü
●Boys Over Flowers Fan Club
●Lee Min Ho Fan Kulübü
●You Are Beautiful Fan
●Club Kim Nam Gil (Bidam) Fan Club
Ben yeni basladim izlemeye, muhtesem bir dizi, yorumlar beni bayagi aydinlatti. Emek veren herkese tesekkürler. Smile Keske daha önce baslasaymisim, ah ah kiziyorum kendime, ama zararin neresinden dönsek kardir. Smile

Herkesin izlemesini tavsiye ediyorum. Oyuncularin profesyonellegi, senaryonun kalitesi bir nefeste içellestirmenizi sagliyor. Sanki ben de aralarinda yasadim. Tea'nin nefretini, Kang'in pismanligini tattim. Bence ibret almamamiz için TRT'nin öncelikli olarak çevirmesi gereken bir dizi. Öksüz ve yetim bir çocugun, toplum sahip çikmadiginda nasil nefret dolu intikam makinesine dönüstügünü ispatlayan bir yapim. Burdan vicdan sahibi tüm yüreklere sesleniyorum; hepimiz irk, dil, din, ayirt etmeden önce birbirimizi sevelim ve kimsesizlerimizin kimsesi olalim, onlar kim olduklarini unutmadan.
Son bakıştaki o gözler kaldı aklımızda......
Çok güzel bi dizi sürükleyici. Diger bölümünde ne olacagini tahmin edemiyorsun?

[Resim: NoRXrOH.gif]
İnandığın kadar yakınsın...
Twitter

Siz böyle yorumlar yaptikça ben daha çok merak ediyorum bu diziyi ya. Sad
Su anda büyük bir zevkle izliyorum. Dizinin yarisina kadar geldim. Çok sürekliyici bir dizi. Oyuncular tam anlamiyla kendini kanitlamis diyeyebilirim.
Izlemenizi tavsiye ederim.

(28-06-2009, Saat: 20:34)ecegül yazdı: Muhtesem bir diziydi. Herkesin izlemesini tavsiye ediyorum. Oyuncularin profesyonellegi, seryonun kalitesi bir nefeste içellestirmenizi sagliyor. Sanki ben de aralarinda yasadim. Tea'nin nefretini, Kang'in pismanligini tattim. Bence ibret almamamiz için TRT'nin öncelikli olarak çevirmesi gereken bir dizi. Öksüz ve yetim bir çocugun, toplum sahip çikmadiginda nasil nefret dolu intikam makinesine dönüstügünü ispatlayan bir yapim. Burdan vicdan sahibi tüm yüreklere sesleniyorum; hepimiz irk, dil, din, ayirt etmeden önce birbirimizi sevelim ve kimsesizlerimizin kimsesi olalim, onlar kim olduklarini unutmadan.

Aynen canim.
Katiliyorum. Onay Opucuk
Çok güzel bir dizi. Joo Ji Hoon var diye izlemeye basladim, ama sonra diziyi gerçekten sevdim. Smile
Tami tamina müthis bir senaryo ve müthis bir oyunculuk... Hepsi de rollerine çok uymuslar, hele Joo Ji Hoon çok güzel oynuyor, tam seytan. Abaza Su ana kadar 16 bölümü bitirdim ve heyecandan ölmek üzereyim.
Dizi o kadar mükemmel ki anlatamam. Biggrin Alkis

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi