yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 5/5 - 2 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
The Devil / 마왕 (2007)
Bu siteden izleyebilirsiniz arkadaslar:

http://www.mysoju.com/the-devil/

Bütün bölümleri partlar halinde izleyebilirsiniz, üstelik bölüm indirme derdi olmadan rahatça izleyebilirsiniz.
Ve arkadaslar sizin için dizinin müziklerini de buldum. Bu siteden dinleyebilirsiniz:

http://koreandramamv.blogspot.com/2007/1...-shin.html
Blush 
munla001 yazdı:Bu siteden izleyebilirsiniz arkadaslar:

http://www.mysoju.com/the-devil/

Bütün bölümleri partlar halinde izleyebilirsiniz, üstelik bölüm indirme derdi olmadan rahatça izleyebilirsiniz.

Paylasim için tesekkürler, ama Ingilizcem yeterli degil. Sad
Umarim en yakin zamanda Türkçe altyazili bölümler gelir.
Evet ilginç bir konusu var, ama aslinda benim merak ettigim Joo Ji Hoon'un oyunculugu. Ingilizce konusunda ayni dertten muzdaribiz. Sad Bence birkaç dizi seçip aralarinda anket yapilmali ve hangi dizi seçilirse büyük bir çogunlukla bu diziyi istemeliyiz. Bence TRT disinda bu dizileri cnbce de yayinliyabilir gibime geliyor. Çok istek alirsa dikkate alinabilir.
Evet Cnbc-e'de de olabilir.
İmzanız 400*103 boyutundan büyük olduğu için silinmiştir.

xXxnecmixXx yazdı:Shin Min Ah seytan degil, Jo Ji Hoon seytan. Smile
KBS'de 16:00'da bir bölüm aksam 22:00'de yeni bölümü veriliyor da dün aksam izleyemedim kahretsin. Sad Bir de kendime kiziyorum neden basindan izlemedim diye. Invisible Man'de de Dae Jo Young'da da hep böyle oldu. Smile

Ya uyduda hangi frekanstan izliyorsunuz KBS'yi? Bana da yardimci olur musunuz?
Nasil izliyorsunuz?

...sufiyye falls in love...

ALWAYS KEEP THE FAITH
Ya bir türlü izleyemiyorum. Ancak TRT'de çikarlarsa... Biggrin

Selam arkadaslar, müziklerini dinledim gerçekten çok güzeldi. Ah bir de anlayabilseydim. Simdi okulda Ingilizce ögrenmedigime o kadar pismanim ki anlatamam. Ama gerçekten güzel bir dizi, Korece bir iki videosunu izledim, hiçbir sey anlamama ragmen güzeldi. Özellikle Jo Ji Hoon çok tatliydi, aglarken bile ayri bir hos adam ya. Neyse umarim Tr altyazili bulabiliriz. Keske TRT yayinlasa, ama zannetmiyorum. Ayrica dizinin sonu nasildi ya. Dogru mu anladim bilemiyorum, ama bu Koreliler niye böyle bitiriyor dizileri anlamis degilim.
prencess yazdı:Selam arkadaslar, müziklerini dinledim gerçekten çok güzeldi. Ah bir de anlayabilseydim. Simdi okulda Ingilizce ögrenmedigime o kadar pismanim ki anlatamam. Ama gerçekten güzel bir dizi, Korece bir iki videosunu izledim, hiçbir sey anlamama ragmen güzeldi. Özellikle Jo Ji Hoon çok tatliydi, aglarken bile ayri bir hos adam ya. Neyse umarim Tr altyazili bulabiliriz. Keske TRT yayinlasa, ama zannetmiyorum. Ayrica dizinin sonu nasildi ya. Dogru mu anladim bilemiyorum, ama bu Koreliler niye böyle bitiriyor dizileri anlamis degilim.

Müziklerini nasil dinledin? Bana da yardimci olur musun?

...sufiyye falls in love...

ALWAYS KEEP THE FAITH
Ya diziyi nerden izlediniz?
Bana yardimci olabilir misiniz?
Song Il-Gook/So Ji Sub/Kim Nam Gil/Denizler İmparatoru Fan Club
**♥.♥. Cain and Abel Fan Club.♥.♥**
Kim Ki Duk FC
Korea-Fans FC
TRT FC

[Resim: attachment.php?aid=2217]
Of of keske izleyebilsem. Ama Korece, bir sey anlamadan izlemek de saçma olur. Keske TRT verse bu diziyi, cidden çok merak ediyorum.
Resimler için cidden çok tesekkürler. Az da olsa bir fikir sahibi olmami sagladi. Joo Ji Hoon'un oyunculugunu çok merak ediyorum. Bence yine iyi is çikarmistir.

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi