yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
The Case of Itaewon Homicide / 이태원 살인사건 (2009)
Çok güzeldi ama gerçekten kim yapti bende anliyamadim. Ama her ikisininde parmagi oldugu kesin.

Gittiğin Her Yerdeyim (RaiN)
Gerçekten güzel bir filmdi JGS gene oyunculugunu konusturmustu.Tanitim için tesekkürler.
MY MONSTERS
[Resim: nb72r.gif]

Blog/Twitter/Tumblr
Güzel ve ilginç bir filmdi. JGS'nin oyunculuguna bayildim. Paylasim için tesekkürler.
Filmi JGS
İz Bırakan Diziler:You're beautiful-Love Rain-My Gril-My Fair Lady-To The Beautiful You-Winter Sonata-Can you hear my heart-Marry Stayed All Night-Playfull kiss-City Hunter-Boys Over Flowers-Jumong-I'm sorry I love you-Düşlerimin Prensi

(03-12-2011, Saat: 20:04)Anatoliana yazdı: Filmi JGS
(Allah Allah "enter"ada basmadim nasil bu?Moderatörler düzeltir herhalde)

Filmi JGS oldugu için izledim.Bu filmdeki hallerini de gördükten sonra bende onun her rolün altindan kalkabilecegi intibasi uyandi.Rolüne göre romantik,rolüne göre serseri,rölüne göre beyefendi,yerine göre azili bir suçlu.

Film
Üzücü bir filmdi.
İz Bırakan Diziler:You're beautiful-Love Rain-My Gril-My Fair Lady-To The Beautiful You-Winter Sonata-Can you hear my heart-Marry Stayed All Night-Playfull kiss-City Hunter-Boys Over Flowers-Jumong-I'm sorry I love you-Düşlerimin Prensi

Ismi ilginç geldigi için indirmistim en yakin zamanda izleyecegim, çok merak ediyorum bu filmii Biggrin
film çok güzeldi izlemenizi tavsiye ederim
aklımda bir sürü soru işareti kaldı ya kesin bu diyorum diyer kanıt hayır öbürü diyo tamam o diyorum bişey oluyo hayır diğeri olmalı diyorum Huh
film bitti bir 10 dakka durdum düşündüm o derece merak uyandıran bir film gerçek hayattan alınma bir konu işlemesi insanı iyice filmin içine çekiyor Alkis
şöylede üzücü bir durum var ki gerçek hayatta olan bu olayda çocuğu resmen katlettiler ama o öldüğüyle kaldı. gerçekten adaletsiz bir durum. insanın içini sızlatıyor.Bence filmi izledikten sonra nasıl bir dünyada yaşadığımızı bir oturup düşünmek lazım. Böyle olayların yaşanması çok acı.
paylaşım için teşekkürler.Alkis
Yok böyle bir film. Bayıldım. JGS'nin oyunculuğu süperdi. Herkese izlemeyi tasiye ederim. Onay
Hemen bu akşam izleyeceğim.
<iframe width="202" height="25" src="http://embed.wattpad.com/follow/Birmasalanlatsan?type=2" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

<iframe width="157" height="25" src="http://embed.wattpad.com/follow/Birmasalanlatsan" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Paylaşım için teşekkürler

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi