yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
The Bow / 활 (2005)
(18-01-2009, Saat: 12:45)LostinTV yazdı: Müthis bir sey göremedim pek. Adam bencilin önde gideniydi,filmi ayni oradaki çocuk gibi izledim,bunlar ne saçmaliyor seklinde..

Bence oldukça etkileyiciydi ilk baslarda ayni sizin gibi düsünüyordum fakat filmi izledikçe ne kadar süper oldugunu içindeki duyguyu kavradim,herkesin izlemesi gereken bir film kesinlikle zaman kaybi degil.
Adam bencil olsaydi onca sene kiza bakmazdi onun ile ilgilenmezdi daha sonrada gitmesine izin vermezdi.
DBSK FAN CLUB
Dae Jang Geum FAN CLUB
Saraydaki Mücevher Fan Club
Mblaq FAN CLUB
Arkadaslar filmlerde illaki iyi karakterler olacak diye bir sey yok ki. Kim Ki Duk'un yaptigi filmler genellikle böyle. Insan kime güvenecegini sasiriyor.Bence herkesin içinde aslinda neler yasadigini çok basarili anlatiyor..Kim Ki Duk'un yaptigi "Beautiful" filmi de böyleydi.Aslinda bütün insanlarin bencil oldugunu anlatiyordu. Film boyunca herkese aciyorsun onun yerinde olsam ben de böyle yapardim diyorsun. Aslinda kötü gibi görünen insanlari da anlamak gerektigini anlatiyor. Ayni zamanda kimseye de bütünüyle hakli diyemiyorsun diger karakterlerin gözünden bakinca. Farkli bir yönetmen kisacasi. Ama bu filmlerinin kötü oldugu anlamina gelmiyor. Bir sürü ödül kazanmis kendisi. Bos ev filmi özellikle en basarili filmleri arasinda gösteriliyor.
Bu filmi TV8 de izledim,sessiz film denilecek kadar az diyaloglu bir film,çok begendim,izlemeyenler varsa izlesinler. Onay

Bu filme kesinlikle ön yargilarla yaklasmadan sadece bir banka oturup parki izler gibi izlemek gerek ta ki o zaman olaylar ve sahne içersinde muhtesem bir sekilde yerlestirilmis duygu harmanini görebiliriz.
En basit ögenin bile bir ima aygiti olarak gören bir yönetmende ancak bu kadar iyi bir film çikar aski, nefreti,hüznü,özlemi,kavusmayi,ihaneti,ayriligi ve herkesin kendince buldugu ve daha da ekleyebilecegi pek çok duyguyu çok az filmde bu kadar ustaca görebiliriz Kim Ki-Duk Asya'nin en iyi yönetmenlerinden biri.
İmzanız 400*103 pikselden büyük olduğu için silinmiştir.
Evet süper film bende Cnbc-e kanalinda izledim süperdi herkez izlesin bence.

Hyun Bin :j

Izlemek istedgim ama Tv de yayinlanirken kaçirdigim bir film...Tesekkürler. Smile Smile
Bende bu filmi televizyonda izledim bi kaç kere verdiler galiba.
Aklima Gabriel García Marquez'in Benim Hüzünlü... kitabi geldi onda da yasli adam çocuk sayilacak yastaki kiza asik oluyordu falan neyse filme dönersek kizin bazi hareketleri de yuh dedirtti bayagi yadirgadim hatta akil sagliginin yerinde olmadigini düsündüm bir ara,akli ermiyor herhalde bile dedim yani. Hiç konusmamalari ilginçti gerçekten. Yasli adamin her gece kizin elini tutarak uyumasi beni baya etkilemisti. Sonu disinda duygu olarak iyidi sonu bana saçma geldi.
Ben de izledim bu filmi. Çok güzeldi. Bu yönetmenin filmleri hep sessiz oluyormus. Bu da sessizdi.Ama bence hersey anlasiliyodu. Bence yönetmen çok yetenekli ve bu filmde de anlasildigi gibi iyi bir is çikarmis. Izlemeyen çok sey kaçirir. Her zaman tavsiye ettigim bir film. Filmi izlerken çocugun da çok tatli oldugu belli oluyor. Ben orada hayran kaldim. Biggrin Paylasim için tesekkürler. Tekrar herkese tavsiye ederim. Mutlaka izlenmesi gereken bir film. Biggrin
[Resim: tumblr_lmwz6wSie11qao9wxo1_250.gif]

대한민국
And we, as Cassiopeia,
will protect our five stars; to guide them when they’re lost
En sevdiginiz Kim Ki Duk filmi?

Kim Ki Duk fan club

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi