yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 3.5/5 - 2 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
The Art of Seduction / 작업의 정석 (2005)
Filmi bende izledim. Sahne geçisleri hizli olsada eglenceli bir filmdi.Onay

Arkadaslar filmde Ji Won'un ofisinde kahve içerken dinledigi sarkinin adini bilen var mi? Bu sarkiyi nereden bulabilirim?
Ben o sarkiyi çok begendim.
[align=center

~~Song Il-Gook Fan Club~~[/align]
Ben filmi indirmeye kalkistim fakat linkler hep ölü çikti. Siz nerden indirdiniz bana link gönderebilir misiniz??
Hyun Bin ♥ Secret Garden ♥ Aamir Khan ♥ Imran Khan
Lee Min Ho ♥ Song Il Gook ♥ Jumong ♥ Kim Nam Gil ♥
Kim Hyun Joong ♥ Boys Over Flowers ♥ Lee Yo Won ♥ You're Beautiful ♥
City Hunter ♥ Son Ye Jin ♥ Personal Taste ♥ Playfull Kiss ♥
Lee Da Hae ♥ My Girl ♥ Dong Yi

(30-11-2009, Saat: 0:55) écLipsé.. yazdı: Ben filmi indirmeye kalkistim fakat linkler hep ölü çikti. Siz nerden indirdiniz bana link gönderebilir misiniz??

Çok güzel bir siteden indirmistim, hatta bir çok uzakdogu filmi ve dizisi de nevcuttu bu sitede. Ama daha sonra denedigimde açilmiyor. Iptal mi edilmis yasaklanmis mi anlamadim. Yoksa verirdim sitenin ismini. Çok da kaliteli bir sekilde indirdim. Zevkle canim sikilinca açip izliyorumBiggrin Song Il Gook ' un dizilerini de böyle indirebilmeyi de çok isterdim ama mümkün olmuyor.
Malesef bizimde kotali yaa üfff. Sad
Konusu çok güzel, bence baya sürükleyici bir dizi olsa gerek. Umarim en kisa zamanda izleme firsati bulurum.

Song Il-Gook Fan Club

^Efsane Prens^
^Denizler İmparatoru Fan Club^
^The Kingdom of the Winds Fan Club^

Korea-Fans FAN CLUB

(27-12-2009, Saat: 11:57)elisaveta yazdı: Konusu çok güzel, bence baya sürükleyici bir dizi olsa gerek. Umarim en kisa zamanda izleme firsati bulurum.

Bu bir film canim dizi degil. Interneti karistirirsan birçok yerde karsina çikiyor. Yani izlemesi kolay bir film. Bence hiç bekletme izle. Izledikten sonra bilgisayarina kaydetmek isteyeceksin ve her gün bakacaksin. Biggrin O kadar güzel yani. Onay
(30-12-2009, Saat: 0:42)eda-nur yazdı:
(27-12-2009, Saat: 11:57)elisaveta yazdı: Konusu çok güzel, bence baya sürükleyici bir dizi olsa gerek. Umarim en kisa zamanda izleme firsati bulurum.

Bu bir film canim dizi degil. Interneti karistirirsan birçok yerde karsina çikiyor. Yani izlemesi kolay bir film. Bence hiç bekletme izle. Izledikten sonra bilgisayarina kaydetmek isteyeceksin ve her gün bakacaksin Biggrin O kadar güzel yani. Onay

Tesekkür ederim deneyecegim.Song'u TRT sayesinde tanidim, fan sayesinde filmleri ile ilgili bilgi alabiliyorum.Çok tesekkür edrim.Smile

Song Il-Gook Fan Club

^Efsane Prens^

Korea-Fans FAN CLUB

(30-08-2007, Saat: 22:07)janghwa yazdı: [Resim: photo11554fk7.jpg]

Song sayesinde muhtesem bir yapim olmus. Onay
사랑해 윤호 ♥ my prince

[Resim: 562570442.gif]
ALWAYS KEEP THE FAITH!
Bütün interneti aradim bulamadim. Türkçe alt yazili çok seyretmek istiyoruz. Lütfen yardim edin.
Ah bende de ayni sorun var ya. Türkçe alt yaziliyi bir yana birak Korecesini bile izlemeye ragziyim ama izleyemiyorum. Film çikiyor karsima ama açilmiyor. Çok denedim olmuyor. Ofkeli

Song Il-Gook Fan Club

^Efsane Prens^

Korea-Fans FAN CLUB

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi