yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
The 23rd Korea World Travel Fair (KOTFA 2010)
The 23rd Korea World Travel Fair (KOTFA 2010)

23. Kore Dünya Seyahat Fuarı (KOTFA 2010)

Vizyon:

1:Yeni fikirleri, ürünler ve hizmetleri seyahat uzmanları ve kamuoyu ile paylaşarak seyahat bilgi alışverişine teşvik etmek.
2:Seyahat konumlarını tanıtarak yurt içi ve yurt dişi seyahatlerine teşvik etmek.
3:Seyahat ve tüketici eğilimi tanıtmak için seyahat ürünlerini pazara uygun geliştirmeye yardımcı olur.
4:Ve kendisi Kore'de turizm ile ilgili kuruluşlarla birlikte denizaşırı seyahat eden yazar ve tur operatörlerini davet ederek katılan şirketleri halka duyurmayı amaçlar.

Mekan:COEX Kore Sergi Merkezi
Ülke:Seul,Korea
Başlangıç Tarihi:03 Haziran 2010 / Bitiş Tarihi:06 Haziran 2010
Yönetim:KOTFA Co., Ltd.
Sponsor: UN-WTO, Kültür, Spor ve Turizm Bakanlığı, Kore Turizm Örgütü, Kore Havayolları Co, Ltd, vb

Tel:+02-757-6161
Fax:+02-757-6089/6171
Web: Official Web site

English:

Vision:

1:To promote the exchange of travel information by sharing new ideas, products and services with travel professionals and the public.
2:To promote domestic and international travel by introducing travel attractions and products.
3:To introduce consumer travel trend and to help develop travel products suitable to the market.
4:To publicize the participating companies and the fair itself by inviting overseas travel writers and tour operators in cooperation with the tourism related organizations in Korea.

Venue:COEX Korea Exhibition Center
Country:Seoul, Korea
Start Date: 03-June-10 / End Date:06-June-10
Management:KOTFA Co., Ltd.
Sponsor: UN-WTO, Ministry of culture, Sports and Tourism, Korea Tourism Organization, Korea Airlines Co.,Ltd., etc.

Tel:+02-757-6161
Fax:+02-757-6089/6171
Web: Official Website

Paylasim için tesekkürler:muzikgurubu:

İmzanız kurallara umadığı için silinmiştir.
♥ ♥ ♥ Lee Junho - Turkish Httest♥ ♥ ♥

Müthis bir fuar.Tesekkürler tanitim için.
Gelmen neden bu kadar uzun sürüyor ???
1720.gün
Tanitim için tesekkürler Tuana...Onay

~~THE LIFE IS BETTER WITH KOREA-FANS ~~

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi