yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 4.5/5 - 2 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
The 1st Shop of Coffee Prince / 커피프린스 1호점 (2007)
Ya yok yok ben indirecegim bu diziyi. Necmi sana söyledigim sebepler varya, onlari es geçip bu diziyi yükleyecegim bu gidisle. SadSad
KORE SEVER İNSANLAR KAFESİ JİNMİ'DE KORE FİLM GÜNLERİ BAŞLADI! SEN NEREDESİN ? ~~~

http://www.korea-fans.com/forum/kore-sev...#pid770811

Ben dayanamiyorum bu diziye.... 1 hafta beklemek çok kötü oluyor. Sad
Sagol Murat. Smile
Necmi sana süper bir haberim var. Gerçi biliyorsun ama ben yine de seni tekrar sevindireyim dedim. Smile Bugün dizilerin reytinglerini buldum tesadüfen.Ama Korece oldugu için koymuyorum buraya.Bu hafta yayinlananlar içinde ilk 10 u gösteriyordu. 1. sirada Coffee Prince vardi Smile ve Soo Ae nin, Choi nin dizisi de üst siralardaydi. Senin adina sevindim...Benim ki de 7. siradaydi. Sad

Her neyse Coffee Prince'in basarisina ikna olmus oldum ama yine de kararim degismeyecek...Çünkü bu tarz romantik-komediler konulari ne kadar benzer olursa olsun Kore'de çok tutuluyor. Sanirim bu eglenceye düskün bir millet olmalarindan kaynaklaniyor.Biggrin Benim bugüne kadar seyrettigim Kore dizilerinin 10'da 9'u zaten bu tarz seylerdi, o yüzden artik konu ve hikaye farkliligi ariyorum. Bu yüzden Todaw'a yöneldim. Aksiyon ve romantizmin birarada oldugu ve heyacanin hiç düsmedigi bir dizi.Kötü bitecegini bilsem de....Ayrica her Kore dizisi genelde Çin, Japonya gibi kendine komsu ülkeleri çekim mekani seçerken onlar Tayland gibi farkli bir ülkeyi bana sevdirmeyi basardilar. Smile

Sonuç olarak Coffe Prince'yi tekrar kutluyorum.Keyifle izleyeceginize eminim. Dizi bitene kadar iyi eglenceler. BiggrinBiggrin
Ya Kübra gel izle bu diziyi vallaha süper ya.. Verdigim linklerden indir bak. Görüyosun Kore'de 1. sirada Koreliler kaçirmiyor bu diziyi. Bu aksam yeni bölümü var...Sana garanti veriyorum bu diziyi gözünü kirpmadan izliyeceksin. Smile Dizi inanilmaz bir hal aldi(Koreliler her zaman seyirciyi sasirtiyor).Alt yazida Var yollarim hemen.
Tamam Necmi seni kirmayacagim çünkü çok ugrasiyorsun. Smile Sirf bunun hatirina firsatim oldugunda birara bakacagim söz veriyorum. Smile
[Resim: coffeeprincee08korhdtvv.jpg]
Karikatür resimler harika tesekkürler.Smile
Hakkınızı helal edin. ~
Tesekkürler Necmi ellerine saglik. Smile Bugün Kore televizyonlarinin birinde Eun Hye'yle Coffee Prince ile ilgili yapilmis bir röportaj izledim.Saçlari ayni burdaki gibi kisaydi ve giydigi kiyafet de çok da kadinsi degildi ama muhtesem görünüyordu. Çok begendim, inanilmaz güzeldi. Smile Yanliz söyle bir sorun var oyunculugu nasil bilmem ama basroldeki çocuk bana hiç çekici gelmiyor. Sad
Paylasim için tesekkürler Necmi, ellerine saglik her sey için. Biggrin
[Resim: korea.gif]
[Resim: emeesaygkl6bf4az2.gif]
Son ırmak kuruduğunda, son ağaç yok olduğunda, son balık öldüğünde;bizler paranın yenmeyen birşey olduğunu anlayacağız
Bence çok iyi bir oyuncu hakkini vermis.Basrolede çok yakismis, oturmus senaryoya.Smile
Hakkınızı helal edin. ~

Konuyu Okuyanlar: 2 Ziyaretçi