Çok keyifli bir diziydi, tüm ekip çok eglenceliydi.
E tabi özellikle prensler.
Her bölüm sonunda Gong Yoo hayranligim artti, sevimli bir yüzü ve çekiciligi var. :redface: Yoon Eun Hye zaten ayri bi tatli.
Bence keyifle izlenecek bir dizi.

The 1st Shop of Coffee Prince / 커피프린스 1호점 (2007)
|
Çok keyifli bir diziydi, tüm ekip çok eglenceliydi.
![]() ![]() ![]()
15-12-2011, Saat: 19:04
Bu dizi izledigim kaçinci Kore dizisidir bilmiyorum. Ama bu zamana kadar izledigim tüm romantik komedilerde son bölüme kadar diretilirdi. Yani dananin kuyrugu son bölümde kopardi. Ama bu dizide esas kiz ve oglan barisinca araya ayrilik mantikli bir sekilde girdi. Herkes gibi evlensinler isterdim ama öyle beni mutsuz eden bir finalde olmadi. Biz görmesekte zaten evlenecekler
![]() Ama sunu belirteyim diziye sadece Eun Hye için baslamistim. Çünkü sadece onu taniyordum ![]() ![]() ![]()
05-01-2012, Saat: 16:44
Yaa çok kore dizisi izledim ama bir sahnede suan ki kadar güldügümü hiç hatirlamiyorum resmen gözümden yas geldi yaa ay bayilicam simdi
![]() ![]() 5. bölümündeyim bu dizinin ve kiz nihayet kiz gibi giyindi.. giyindi giyinmesinede öldürdü yaaa Allahimmm ![]() Bu kadar komik bir baska sahne yoktur heralde ![]()
15-02-2012, Saat: 5:53
Bu diziyi daha simdi bitirebildim..son 2 bölüm kala birakmistim sonra unutmusum simdi okalan bölümleri izledim gayet güzel iki bölümdü..
Ask nedir bu dizide gerçekten var..ayrica 17 bölüm boyunca bizi tek bir öpücükle kandirmadiklari için ayrica tesekkürlerimi sunarim ![]() Sapik degiliz heralde ama koskoca diziyi bir öpücükle bitirdiklerinide biliyoruz yani o durumada gicik oluyor ![]() Bu dizide gerçekten çok romantik sahneler vardi.. Ayrica sunu belirtmeliyim ki Eun Hye güzel ve sevimli olmasinin yaninda gerçekten çok iyi bir oyuncu oldugunu bu dizide gösteriyor.. Kiz tamamiyle gerçekten erkek gibi yaa sanki vücudu gitmis tamamen bir erkege dönüsmüs.. Kiz elbisesi giydiginde bile ki krize girdim bildigin bir erkege giydirmissin elbiseyi yaa bu kadar mi olur yani..bravo
18-02-2012, Saat: 21:40
Dizi gerçektende çok iyi konusu ortami,karakterler ve stilleri çok iyi bir çalismanin ürünü oldugu bellikaç kere izledim bazi bölümleri ben bile hatiredemem siddetle tavsiye ederim esprileri kirip geçirir hele ki ana karakterlerin arasindaki askin filizlenmeye çalistigi anlarda Goong Yoo nunda iyi çikis projelerinden biridir hayran kitlesi katlanmistir dizi sonrasinda...
![]()
30-04-2012, Saat: 11:46
Benim en çok sevdigim dizi... Tam ikikere izledim. Seyredeli çok oluyor. Gong yoo ile tanismam bu dizi sayesinde oldu. Yoon Eun Hye'u daha önce 'Düslerimin Prensi'de izlemistim. Bu dizide bir erkegin, kiz nasil görünürse görünsün ona olan askini anlatiyor. Birde gay olayi var, bizim Türklerin akli fikri oraya çalisiyor. Kusura bakmayin. Bu bir elestiri çünkü, kim bu diziden bahsetse sadece bundan söz ediyor.
20-07-2012, Saat: 14:18
ŞU AN 15. BÖLÜMDEYİM SÜPER BİR DİZİ HERKEZE TAVSİYE EDERİM (ÇOK DA KOMİK)
![]()
--Seviyorum YOUR EYES, Çünkü onlar VERY NİCE, bir kere LOOK AT ME, ondan sonra FORGET ME, kalbim tik tak FOR YOU, Çünkü I LOVE YOU..[/color][/size]
![]()
29-07-2012, Saat: 15:16
ağlamadım ağlamadım
tmm böle dizi arıyom hepsi böle olsun başa tac olsun tmm abarttım alt tarafı dizi ortama kaptırıyom bazen kendimi.. velhasılı güzeldi be... 3 günde bitince bitti.. |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|