01-05-2009, Saat: 14:56
Asil KyuCan uyuyamiyor yahu. PKL odaya girer girmez uyaniyor. Programi birlikte sunuyorlar resmen

Thank You For Waking Us Up / 박경림의 깨워줘서 고마워
|
01-05-2009, Saat: 14:56
Asil KyuCan uyuyamiyor yahu. PKL odaya girer girmez uyaniyor. Programi birlikte sunuyorlar resmen
![]()
Ya ben hangi bölümdü hatirlamiyorum ama Jung Min gelip Hyung Jun'u dövecek dedim. Uyutmadi onu :atkilinc: Sürekli gürültü yapti. Bide nasil dövüyor uyandirmaya kalkanlari
![]() ![]() •• Green Kamilia Inspirit Light Changjo Perfection ••
Kaliteli Webtoonun adresi Hayalistic 「•♥ KARA ♥ Kamilia ♥•」
01-05-2009, Saat: 23:28
Jung Min zaten uyurdöver, uyanikken de hirpalar
![]() Sen galiba 3. bölümden bahsediyorsun. Seninki banyoya havlusunu almadan girmisti, havlu istemek için JungMin'e seslenmek gibi bir gaflette bulundu ![]() HJB: Hey, Jungmin ah! JM: Sen benim adimi nasil öyle saygisizca söylersin! ![]() Koptum orada ya, kendine zorla "hyung" dedirtecek ![]()
06-06-2009, Saat: 0:52
Melek ablacim sagol bu programa bayiliyorum çok komik.Özellikle de Jung Min ve Hyun Joong'un uyanmalarna gelince kopuyorum.
İmzanız kurallara uymadığı için silinmiştir.
16-07-2009, Saat: 15:06
snow prince sarkisina yeniden klip çekmislerdi bu programda.. bayildim bayildim
![]()
04-09-2009, Saat: 8:23
Ellerinie Saglik,Hayatimda(Park'in Pantolunun Yirtilisi Disinda) En Çok Eglendigim Ve Güldügüm Videoydu..
Hyun Joong'a Çok Üzüldüm Herkez Ona Vuruyor ![]() ![]() Lider'in Uykusu Baya Derin.Canim Benim Ne Tatli Uyuyor ![]() Kyu Joong Hep Ilk Uyandi,Aferin Ona ![]() Young Saeng Kalkinca Ilk Saçlariyla Ugrasiyor,Ilk Videoda Nasil Kaçti Öyle ![]() Ilk 2 Bölümü Izledim Ve Çok Güldüm ![]() ![]()
05-09-2009, Saat: 0:26
3.ve4.bölümü izledim..
Gülmekten Öldüm,Park Onu Kim Kaldirirsa Dövüyor ![]() Liderin Uykusu Ne Agir Öyle ![]() Kyu Masallah Hemen Kalkiyor.. Hyun Kalktigi Gibi Siritiyor.. Seung Çok Sakinde Bu Bölümlerde,Saçlarini Hep Kapatiyor ![]() ![]() Çok Komik Ve Güzeldi ![]()
05-09-2009, Saat: 0:31
Hepsi bi alem özelliklede Jung Min uyandiranda saç birakmiyor
![]() ![]()
06-09-2009, Saat: 19:43
Sitede Olanlari Bitirdim Ama Bu Programin Devami Var
![]() Simdi Onlari Izliycem ![]() Baslik Için Çok Sagol ![]() |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|