yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Temptation Of An Angel / 천사의 유혹 (Drama) OST 2009
Temptation Of An Angel / 천사의 유혹 (Drama) OST 2009

Öncelikle güzel ,heyecanli ve sürükleyici bir diziye benziyor müziklerden anladigim kadariyla duygusl anlarda çok ;ben en çok '' 02 브로큰 하트 (Broken Heart) / 유승찬 '' bu sarkiyi begendim..
Müzikler için tesekkürler gülümSmileOpucuk
'' Cennet kolay değil Cehennem lüzumsuz değil.''
Sevdan beni terketmedi~
Paylasiminiz için tesekkür ederim...Sagolasiniz...
O güzel yüreğinize selam olsun.İyi ki varsınız.
Tesekür ederiz ablam dinlerim bir ara müzikleri Smile
Indiremiyor muyuz acaba? Çünkü açilan sayfada sadece dinlenebiliyor. Yada ben bulamadim nereden indirilecegini.
Paylasim için tesekkürler
(20-03-2010, Saat: 12:12)ben-goz yazdı: Öncelikle güzel ,heyecanli ve sürükleyici bir diziye benziyor müziklerden anladigim kadariyla duygusl anlarda çok ;ben en çok '' 02 브로큰 하트 (Broken Heart) / 유승찬 '' bu sarkiyi begendim..
Müzikler için tesekkürler gülümSmileOpucuk

Evet abla güzel, bol entrikali, heyecanli bir dizi. Tam bir intikam savasi var. Bir de masum bir ask var. Tavsiye ederim. Onay Sarkilari da hos bende Blue Days sarkisini seviyorum.

(09-04-2010, Saat: 21:26)minimu yazdı: indiremiyormuyuz acaba.Çünkü açilan sayfada sadece dinlenebiliyor. Yada ben bulamadim nereden indirilecegini.
Paylasim için tesekkürler

Açilan sayfada biraz asagida Free Download Here: yazan yerin hemen altindaki linke tiklayarak indirebilirsiniz.
Müzikleri indirmeye basladim. Güzel gibiler. Tesekkürler

Cidden güzeller Onay
Gelmen neden bu kadar uzun sürüyor ???
1720.gün
Bu dizi de müzikleri de bir harika Onay
Emegine saglik...
Dizi güzel, müzikler muhtesem.Atkilic
Merhaba paylasimlar için tesekkür ederim. Bir sey soracaktim dizide Ju ah ran'nin telefon müziginin ne oldugunu biliyor musunuz? Çok hosuma gitti ama bulamadim yardimci olursaniz çok sevinirim Smile

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi