yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Take Care of My Cat / 고양이를 부탁해 (2001)
Take Care of My Cat / 고양이를 부탁해 (2001)

[Resim: takecareofmycatkoreanmo.jpg]

Yönetmen:Jae-eun Jeon
Senaryo:Jae-eun Jeong
TürBiggrinram
MüzikBiggrinong-seok Yim
Yapım:Güney Kore
Süre:112 Dk.

Oyuncular:
Du-na Bae ... Tae-hie, Yu-won Lee ... Hye-ju, Ji-young Ok ... Ji-young, Eung-sil Lee ... Bi-ryu, Eung-ju Lee ... Ohn-jo, Jung-Hee Moon, Tae-kyung Oh.

Özet:
Ji-young, Hye-ju, Tae-hee ve ikizler Bi-ryu ile Ohn-jo 'dan oluşan; yedikleri içtikleri ayrı gitmeyen beş kişilik kız gurubu, lisenin bitmesi ile dağılır. Her biri hayatn başka bir yanına savrulmuş, birbirlerini aramaz olmuştur...
Hye-ju, torpil ile bir aracı kurumda ortacı olarak işe başlamıştır; bir yandan üniversiteye giden sevgilisi Chan-yong'a eziyet etmekte, diğer yandan ise iş yerindeki üstlerinden biri olan Park'ı ayartmaya çalışmaktadır...
Ebeveynlerini kaybetmiş olan ve bu yüzden büyük annesi ile büyük babasıyla yoksul bir yaşam sürdüren Ji-young, bir iş bulmayı becerememiştir. En severek ve en iyi yaptığı şey çizmektir fakat çizdikleri de para getirmemektedir...
Gurubun en zayıf halkaları olan ikizler Bi-ryu ve Ohn-jo, sokakta tezgâh açmışlar ve hediyelik eşya satmaya başlamışlardır. Tae-hee ise babasının sıcak taş tesisi için çalışmaya başlamış, doğru düzgün maaş almadan despot babasının üstüne yıktığı ayak işleri için koşturmaktadır...
Lise bittikten sonra buluşmalarının, birbirlerini aramalarının seyrelmesini; yeni hayatlarına ve işlerine alışma, düzenlerini oturtma sürecine bağlayan kızlar, her görüşmelerinde hayatın gerçeklerini biraz daha anlayacak ve kendi gerçekleriyle yüzleşmeye başlayacaklardır...
(Alıntıdır)

-----------------------------------

English:

Director:Jae-eun Jeon

Scenario:Jae-eun Jeong

GenreBiggrinram

MusicBiggrinong-seok Yim

Year:Güney Kore

Duration:112 Dk.

Players:
Du-na Bae ... Tae-hie, Yu-won Lee ... Hye-ju, Ji-young Ok ... Ji-young, Eung-sil Lee ... Bi-ryu, Eung-ju Lee ... Ohn-jo, Jung-Hee Moon, Tae-kyung Oh.

Snopysis

Five girlfriends in their early twenties live in the dingy port town of Incheon. A close-knit circle in high school, their paths begin to diverge as they step into the adult world.
At the center of the group is the beautiful and vain Hae-joo, who dreams of becoming a successful career woman. She leaves Incheon for an apartment in Seoul and a junior position with a brokerage firm.
The other girls are left behind in a state of solitude and unease; Tae-hee works for free for her parents and takes dictation from a poet suffering from cerebral palsy and Ji-young seeks a job, while caring for her grandparents in their dilapidated apartment. The twins Bi-ryu and Ohn-jo buffer themselves from change with constant togetherness.
The cellular phones ring as the girls coordinate their meetings. A lost cat, Tee tee, enters the lives of these young women, passing from one owner to the next as circumstances pull lives and friends apart and others together.

http://www.youtube.com/watch?v=Exjx_XlwXwQ
İmzanız 400*103 pikselden büyük olduğu için silinmiştir.
Güzel bir film seçimi daha tesekkürler. Smile
[Resim: 10.gif]
Çok güzel bir filmmis. Of köydeki siki dostlarimi hatirlatti bana onlari 2 senedir görmüyorum Simge,Ayse ve ben köyün perisiyidik of of..
MF 2-3
Fen ağırlıklı sayısal afferim bana bakalım yapabilcem mi?
Filmi hiç izleyen yok mu? Saskin Izleyip izlemek de kararsizim. :d Görünen o ki izleyip yorum yapma isi bana düstü. Seytanigulme Paylasim için tesekkürler..
Tesekkürler güzel bir filme benziyor. Smile
Allah'im müthis sikici bir filmdi. Sonunu getiremedigimi hatirliyorum. Pisman
(18-12-2009, Saat: 17:06)ceyankbyz yazdı: Allah'im müthis sikici bir filmdi. Sonunu getiremedigimi hatirliyorum. Pisman

O zaman bir kurban yeter...Baska kisi izlemesin millet.
Paylasim için tesekkürler. Smile
Aslinda güzel bir filme benziyor ama sikici diyorsunuz Biggrin izleyeyimmi izlemeyeyim mi? Biggrin kararsiz kaldim. Zuhaha
Lisede aralari çok iyi olan 5 arkadasin, lise bittikten sonra yavas yavas birbirlerinden koparken; hayatin gerçekleriyle yüzlesmesini anlatiyor. Izlerken beklentilerimi tam olarak karsilamayan idare eder bir filmdi.

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi