05-12-2015, Saat: 21:54
Sutgol Naengmyeon
![[Resim: gror30.jpg]](http://imagizer.imageshack.us/v2/640x480q90/905/gror30.jpg)
Pyeongyang Sutgol Naengmyeon dört nesildir ve 50 yıldan fazla süredir sürdürülmüştür. Bu soğuk noodle'ın malzemeleri diğer bölgelerdekilerden farklıdır. Noodle (%90 karabuğday, %10 un) ve et suyu (%30 tavuk suyu, %70 soğuk Kimchi çorbası) içerikleri arasında yer alır.
İçindekiler:
Karabuğday, Un, Et Suyu
Nasıl Pişirilir?
-Noodle: Karabuğday (%90), Un (%10)
-Et Suyu:Tavuk suyu (%30) ve soğuk Kimchi çorbasını (%70) karıştırın.
Özel Nitelik:
Bu noodle restoranı, Kuzey Kore'den gelip memleketlerini yitirmiş insanlar için ev haline gelmiştir. Bu noodle'ın orijinal tadını hatırlıyorlar ve soğuk Kimchi çorbasıyla karıştırılmış bu güzel noodle'ın tadını çıkarıyorlar.
English
Pyeongyang Sutgol Naengmyeon preserves has lasted for four generations and for more than 50 years. This cold noodle’s ingrediants are different from those of other regions. They include: (buckwheat 90%, and flour 10%), and beef broth (chicken broth 30%, cold Kimchi soup 70%).
Ingredients:
Buckwheat, Flour, Beef Broth
How to cook
-Noodle: Buckwheat (90%) Flour (10%)
-Broth: Mix chicken (30%) and cold Kimch soup (70%)
Special Quality:
This noodle restaurant has become home for people from North Korea who lost their home town. They recognize the original taste of this noodle and enjoy the smooth noodle mixed with cold Kimchi soup.
Kaynak / Source
![[Resim: gror30.jpg]](http://imagizer.imageshack.us/v2/640x480q90/905/gror30.jpg)
Pyeongyang Sutgol Naengmyeon dört nesildir ve 50 yıldan fazla süredir sürdürülmüştür. Bu soğuk noodle'ın malzemeleri diğer bölgelerdekilerden farklıdır. Noodle (%90 karabuğday, %10 un) ve et suyu (%30 tavuk suyu, %70 soğuk Kimchi çorbası) içerikleri arasında yer alır.
İçindekiler:
Karabuğday, Un, Et Suyu
Nasıl Pişirilir?
-Noodle: Karabuğday (%90), Un (%10)
-Et Suyu:Tavuk suyu (%30) ve soğuk Kimchi çorbasını (%70) karıştırın.
Özel Nitelik:
Bu noodle restoranı, Kuzey Kore'den gelip memleketlerini yitirmiş insanlar için ev haline gelmiştir. Bu noodle'ın orijinal tadını hatırlıyorlar ve soğuk Kimchi çorbasıyla karıştırılmış bu güzel noodle'ın tadını çıkarıyorlar.
English
Pyeongyang Sutgol Naengmyeon preserves has lasted for four generations and for more than 50 years. This cold noodle’s ingrediants are different from those of other regions. They include: (buckwheat 90%, and flour 10%), and beef broth (chicken broth 30%, cold Kimchi soup 70%).
Ingredients:
Buckwheat, Flour, Beef Broth
How to cook
-Noodle: Buckwheat (90%) Flour (10%)
-Broth: Mix chicken (30%) and cold Kimch soup (70%)
Special Quality:
This noodle restaurant has become home for people from North Korea who lost their home town. They recognize the original taste of this noodle and enjoy the smooth noodle mixed with cold Kimchi soup.
Kaynak / Source