25-12-2013, Saat: 0:19
(Son Düzenleme: 10-01-2016, Saat: 22:53, Düzenleyen: imreaching.)
Susubukumi
![[Resim: GoPR96.jpg]](http://i.hizliresim.com/GoPR96.jpg)
Sorgum zemine kadar batırılır ve daha sonra sıcak su ile yoğrulur .....
Susubukumi (tavada kızartılmış sorgum unlu kek) Sorgum zemine kadar batırılır ve daha sonra sıcak su ile yoğrulur. Kırmızı fasulye ezmesi düz ve yuvarlak hamur içine doldurulur ve ikiye katlandıktan sonra tavada kızartılır.
Bu özel bir yemektir.
Sorgum'un lezzetli kokusu ve kırmızı fasulye birlikte çok iyi gidiyorlar.
İçindekiler
5 Bardak Sorgum
2 Bardak Kırmızı Fasulye
1 Yemek Kaşığı Tuz
Yarım Bardak Şeker
Yarım 1 Bardak Yağ
Yapılışı
1) Kırmızı fasulyeleri kaynatın ve içini doldurmak için şeker doldurun.
2) 4 bardak sorgum unu ile yarım su bardağı sıcak suyu karıştırın. Yoğurun ve yuvarlak yassı bir köfte şekli verin.
3) Tavayı yağlayın ve köfteleri koyun.Doldurulmuş kırmızı fasulyeleri ortaya koyun, ve yarım ay şekli yapmak için yarısını katlayın.
4) Sıcak iken şekeri de üstüne serpin.
Afiyet olsun!
Kaynak
Çeviri: Asya_Prenses
ENGLISH
![[Resim: GoPR96.jpg]](http://i.hizliresim.com/GoPR96.jpg)
Sorghum is soaked and ground, and then kneaded with hot water.....
Susubukumi (pan-fried sorghum flour cake) Sorghum is soaked and ground, and then kneaded with hot water. Red bean paste is stuffed into flat and round dough and folded in half, and then pan-fried.
This is a special dish. The savory taste of sorghum and red bean paste match well.
Ingredients
Sorghum 5 C
Red bean 2 C
Salt 1 Tbsp
Sugar 1/2 C
Oil 1/2 C
Directions
1) Boil the red beans, and pound with sugar to make stuffing.
2) Mix 4 cups of sorghum flour with half cup of hot water. Knead and make flat and round patties.
3) Grease the pan and put the patties.Put red bean stuffing on the middle, and fold the patty in half to make half-moon shape.
4) Sprinkle with sugar while it's hot.
Good Appetite!
Source
Translate: Asya_Prenses
![[Resim: GoPR96.jpg]](http://i.hizliresim.com/GoPR96.jpg)
Sorgum zemine kadar batırılır ve daha sonra sıcak su ile yoğrulur .....
Susubukumi (tavada kızartılmış sorgum unlu kek) Sorgum zemine kadar batırılır ve daha sonra sıcak su ile yoğrulur. Kırmızı fasulye ezmesi düz ve yuvarlak hamur içine doldurulur ve ikiye katlandıktan sonra tavada kızartılır.
Bu özel bir yemektir.
Sorgum'un lezzetli kokusu ve kırmızı fasulye birlikte çok iyi gidiyorlar.
İçindekiler
5 Bardak Sorgum
2 Bardak Kırmızı Fasulye
1 Yemek Kaşığı Tuz
Yarım Bardak Şeker
Yarım 1 Bardak Yağ
Yapılışı
1) Kırmızı fasulyeleri kaynatın ve içini doldurmak için şeker doldurun.
2) 4 bardak sorgum unu ile yarım su bardağı sıcak suyu karıştırın. Yoğurun ve yuvarlak yassı bir köfte şekli verin.
3) Tavayı yağlayın ve köfteleri koyun.Doldurulmuş kırmızı fasulyeleri ortaya koyun, ve yarım ay şekli yapmak için yarısını katlayın.
4) Sıcak iken şekeri de üstüne serpin.
Afiyet olsun!
Kaynak
Çeviri: Asya_Prenses
ENGLISH
![[Resim: GoPR96.jpg]](http://i.hizliresim.com/GoPR96.jpg)
Sorghum is soaked and ground, and then kneaded with hot water.....
Susubukumi (pan-fried sorghum flour cake) Sorghum is soaked and ground, and then kneaded with hot water. Red bean paste is stuffed into flat and round dough and folded in half, and then pan-fried.
This is a special dish. The savory taste of sorghum and red bean paste match well.
Ingredients
Sorghum 5 C
Red bean 2 C
Salt 1 Tbsp
Sugar 1/2 C
Oil 1/2 C
Directions
1) Boil the red beans, and pound with sugar to make stuffing.
2) Mix 4 cups of sorghum flour with half cup of hot water. Knead and make flat and round patties.
3) Grease the pan and put the patties.Put red bean stuffing on the middle, and fold the patty in half to make half-moon shape.
4) Sprinkle with sugar while it's hot.
Good Appetite!
Source
Translate: Asya_Prenses