yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 5/5 - 1 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Surprise Party (2002) - Sürpriz Parti [TAMAMLANDI]
Surprise Party - Sürpriz Parti

[Resim: surprisepartykoreanmovi.jpg]

Fragman:
http://www.youtube.com/watch?v=mVuSxatFshc

Alıntı:~ Sürpriz parti ~

Bir yabanciyi nasil 12 saat boyunca alikoyabilirsiniz?

Ha-young (Lee Yo-won) en yakin arkadasi Mi-ryung (Kim Min-hee) için bunu yapmak zorundadir.

Mi-ryung yurtdisindaki sevgilisi Jun-woo (Shin Ha-gyun) için bir parti düzenlemistir, ama tüm planlari suya düser. Çünkü babasi Jun-woo'nun yari havaili oldugunu ögrenmis ve parti düzenlemesine engel olmustur.

Jun-Woo, daha erken gelecegini söyleyince Mi-ryung çok zor durumda kalir ve Ha-Young'dan havaalanina gidip, evindeki sorunlar çözülene kadar Jun-Woo'yu oyalamasini ister.

Ve böylece Ha-young için talihsizlikler baslar... Basa gelen çekilir....

TÜRKÇE ALTYAZISI
Çevirmen: saylan_çu

.rar   Sürpriz parti (2002) - PosTX -.rar (Dosya Boyutu: 22.44 KB / İndirme Sayısı: 25)
Oo kolay gelsin canim. Güzel bir filme benziyor. Smile
Hakkınızı helal edin. ~
konu süpermis..vallahi benim aklima bir dolu hinzirlik geldi ama bakalim o nasil tutacak çocugu:d
merakla bekliyorum kolay gelsin ZeynebimOpucuk
Tesekkür ederim Smile çok matrak bir konusu var. Bizi izlemeye devam edin Opucuk Begenirsem siz ikiniz de begenirsiniz bence Smile
Ooo bencede güzel bir filme benziyor.Kesinlikle izlerim..Kolay gelsin.. Smile
[Resim: iq6ERxs.gif]
Tumblr Face
http://www.youtube.com/watch?v=4B5LRlVsOn0
6:36-6:42
Yaa sen ne şebek bişi çıktın.
Çok güzel bir filme benziyor merakla bekliyorumSarhos
konusu güzele benziyor. epey zamandir güzel bir komedi izlememistim. çeviriyi bekliyor olacagim. kolay gelsin...Onay

Çok tesekkür ederim Smile
Sürpriz parti Türkçe Altyazisi siteye eklenmistir. Iyi seyirler.

Çevirmen: saylan_çu

.rar   Sürpriz parti (2002) - PosTX -.rar (Dosya Boyutu: 22.44 KB / İndirme Sayısı: 2)
yuppi tesekkürler canuimOpucuk
izlemek için bir de video lazim amaBiggrin var mi altyaziyla beraber upload edecek gönüllüDurtuk hemen izlesek diyorum:d
Eline saglik Zeynepcim. Smile ceyankbyz merak etme ben indirince upload edip K-Screen'a eklerim. Smile
Hakkınızı helal edin. ~

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi