16-05-2010, Saat: 11:51
Resimler ve video için tesekürler.Harika bir performans.
|
Super Junior Turkey Fan Club Turkish E.L.F
|
|
16-05-2010, Saat: 11:51
Resimler ve video için tesekürler.Harika bir performans.
16-05-2010, Saat: 12:59
10/05/15 - KBS Yeollim Eumakhwe (Open Concert)
![]() ![]()
Bigeast____ ~ Cassiopeia
We won't let go! TVXQ/JYJ
16-05-2010, Saat: 13:32
Trendy aldiniz mi? bu hafta super junior 'in süper bi resmini vermisler
16-05-2010, Saat: 13:42
Evet ben dün aldim.Söyle genel olarak resim hakkinda yorum yapicak olursam ;
Hee chul^un pozunu begenmedim çok saskin çikmis sanki apar topar fotograf çekilmis gibi gözleri pörtlemis bide saçlarini toplamis çokta kisa ve zayif çikmis :/ Shindong^un saçlari kiz gibi kahverengi ve uzun ama çok tatli çikmis ^^ Kangin güzel poz vermis gözler kisik gizemli bi havasi var ![]() Kyuhun^un saçlari uzun ve çok hos çikmis fotografta ![]() Sungmin ve Yesung^un saçlari kisa sungmin güzel gülümsemis ama yesung^un 32 disi görünüyo (Eunhyuk^da dahil ) ![]() Siwon sisman ve iri çikmis bunun siwon olduguna sasirdim yada ben karistiriyorum gruptan birisiyle ![]() En hos Donhhae ve Leetuk çikmis , Donghae^nin saçlari uzun objektife bakmis çok hos kesinlikle ![]() Bunlarin disinda Hankyung , Kibum , Ryewook , zhou mi ve Henry^yi göremedim
16-05-2010, Saat: 14:10
(16-05-2010, Saat: 13:42)NorA_PenA yazdı: Evet ben dün aldim.Söyle genel olarak resim hakkinda yorum yapicak olursam ; Ryewook , Heechul'un yaninda canim. ![]() Evet resimde eksikler ve biraz garip çikmislar. Zhou ve Henry zaten sadece Super Junior M'nin aktivitelerinde çikiyorlar. Hankyung , Kibum'un olmamasina bende sasirdim. Haber ve resimler için çok tesekkürler.
|
|
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|