Sungkyunkwan Scandal; “Sungkyunkwan’da Konfüsyüsçü Alimlerin günleri” adli popüler bir romandan uyarlanan tarihsel romantik bir dizidir. Dizi karakterleri, erkek kiligina giren kadin alim Kim Yoon-hee (Park Min-young tarafindan canlandiriliyor), mükemmel adam Lee Seon-joon (Micky Yoochun) rahat ve kendinden emin bir adam Goo Yong-ha (Song Joong-ki) ve hayvansi çocuk Moon Jae-shin (Yu A-in).
Dizi oyuncularinin karakterleri hakkinda görüsleri.
Micky Yoochun (Micky): Her seyden önce, ilk aktörlük deneyimimi “Sungkyunkwan Scandal” diziyle yasayacagim için mutluyum. Üçüncü sahis perspektifiyle, oynadigim karakter Ga-rang Lee Seon-joon son derece sert, soguk, ilgisiz ve soguk kanli biri. Ama insani yani çok fazla. Hatiri sayilir babasinin yardimlari olmadan adini duyurmak için nasil çalistigi çok dokunakli.
[b]
Song Joong-ki (Song): Ben Yeo-rim Goo Yong-ha rolündeyim. Yeo-rim mahlasi; Çince kadin anlamina gelen ‘yeo’dan ve orman anlamina gelen ‘rim’den geliyor. Bu karakterin kadinlar ve içkiyle ne kadar ilgili oldugunu anlatiyor. Bu karakterin tüm özlligi bu olsaydi etkilenmezdim ama bu karakterin farkli bir yani var. Beni en çok etkileyen sey ise hüznünü içine gömerek disardan mutlu görünmeye çalismasi.
Park Min-young (Park): Kim Yoon-hee’nin bitmek tükenmek bilmeyen bir ögrenme istegi var ancak Chosun Hanedanligi döneminde yasayan bir kadin olarak hayalini gerçeklestiremiyor. Sonra sans eseri erkek kardesinin yerine Sungkyunkwan’a giriyor. Burada bu harika adamlarla tanisip, aski, arkadasligi yasiyor ve daha büyük hayaller kurmaya basliyor.
Yu A-in (Yu): Gul-oh Moon Jae-shin bugünlerde vahsi ve hayvansi olarak adlandirilabilecek bir karakter. Fakat Sungkyunkwan’da iyi arkadaslarla karsilasinca degisip olgunlasmaya basliyor.
KBS TV Series “SungKyunKwan Scandal” Press Conference Questions - Okumak için tikla.