yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 5/5 - 1 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
SungKyunkwan Scandal / 성균관 스캔들 (2010)
Korelilerin bu erkek taklidi yapan kiz temali dizileri ne kadar güzel oluyor yahu. Gene müthis bir diziydi, izlemeyen kalmasin (=
bu kadar mutlu sonla biten bir dizi hiç izlemedim Happy0064
konusu bilindik gibi gelsede digerlerinden farkli gerçekten izlenmesi gerek Onay basrol oyuncularinin dördüde harika
yoonchuna hayran kaldim Heart

tarihi dizi önyargimi tamamen enkaza çevirmis dizidir.özellikle sapka konusundaki takintim.sineklik gibi nedir öyle lafimi o romantik sahne sonrasinda ebediyen topraga gömdümSmile ama bilemedim kore dizilerindeki en en en romantik sahnenin o tuhaf sapkayla olucagini(bir de secretta mekik sahnesi var romantik olan) neyse konumuza dönelim.. deamulun masum yüzü.. lee soon junun romantizmi.. kizil elçinin hiçkiriklari.. ve tabi go yongun sevimli ukalaligi.. harikaydiSmile) benim için yeri bambaska bir dizi.. tek bir saniyesinden bile sikilmadigim,kelimenin tam anlamiyla soluksuz izledigim ender dizilerden zaten bir de gumiho var ayni tadi aldigim.. tabiki hemen arsivledimBiggrin lütfen izleyin ve de izletin Smile
ikinci kez ve aşkla..
Ahh bu da bitti. Son bölümün son sahnesine bayildim. hysterical
Tarihi dizileri severim ama bunun tarzi çok farkli ve çok güzeldi. Bir de yeni birini kesfetmenin heyecaniyla bu diziyi de bitirmis oldum. Yoo Ah In. Kalp
yaa yorumlara bak ya..hepsi super..napsinlar ama film super..izleyeli baya zaman mi gecti ne..ablaa bi daha mi izlesekki?Cool
(11-10-2011, Saat: 22:06)FZZ yazdı: yaa yorumlara bak ya..hepsi super..napsinlar ama film super..izleyeli baya zaman mi gecti ne..ablaa bi daha mi izlesekki?Cool

evett bebeeeeemm izleyelim Smile hepsini özledim Angel
Bu diziyi izlemeye basladim evet genel konu itibariyle hep karsimiza çikan birley ama ben bu tarz seyleri seviyorum Biggrin Ama hep böylesi denk geldi bana bunun tam tersi olan bir dizi yok mu hiç yaa kiz kiligina giren erkek mesela Biggrin
[Resim: 18355402.jpg]

Dream High - You're Beautiful - My Princess - Can You Hear My Heart - BOF - My Fair Lady - Vampire Prosecutor- Full House 2
waayyy yeni gördüm böyle bi dizi güzelmis konu
Yoochun döktürmüs masallah Kalp
CassiopeiaBABY
çok degisik bir tarihi diziye benziyor çünkü komedi henelde tarihi dizilerde pek rastlamadigimiz bir bölüm.
BLACK PINK ♥ TWICE ♥ A PINK ♥ EXID

K-POP
BTOB ♥ EXO ♥ BTS ♥ SUPER JUNIOR ♥ SS501 ♥ HIGHLIGHT ♥ B1A4 ♥ VIXX ♥ JYJ
LEE CHANGSUB

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi