Portal
Forum
Giriş Yap
Üye Ol!
Giriş Yap
Kullanıcı Adı:
Şifreniz:
Şifremi Unuttum?
Beni Hatırla
Korea-fans.com Türkiye & Kore Dostluk Forumu KOREA & TURKEY FRIENDSHIP
/
KOREA (한국)
/
Korean Cuisine
/
Korean Salads
/
Sukju Namul Muchim / 숙주나물
Toplam (3) Sayfa:
« Önceki
1
2
3
Konuyu Oyla:
Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
1
2
3
4
5
Gösterim Stili
Sukju Namul Muchim / 숙주나물
Yepuda^^
Exotic & Black Jack
Yorumları: 37
Konuları: 0
Kayıt Tarihi: 09-04-2012
Teşekkür Puanı:
4
#21
01-05-2012, Saat: 10:20
(Son Düzenleme: 22-10-2013, Saat: 22:06, Düzenleyen:
KHJ-Kolik
.)
Görüntüsü güzel ama tadına da bakmak isterdim
Cevapla
BurcuJMin
TripleS & Primadonna & Boice
Yorumları: 1,691
Konuları: 18
Kayıt Tarihi: 17-03-2014
Teşekkür Puanı:
26
#22
13-04-2014, Saat: 21:15
teşekkürler
P ♦ A ♦ R ♦ K
♦
J ♦ U ♦ N ♦ G
♦
M ♦ I ♦ N
Spoiler
www
Cevapla
BadLuck
İlginç Renkler
Yorumları: 872
Konuları: 149
Kayıt Tarihi: 03-01-2016
Teşekkür Puanı:
48
#23
12-02-2016, Saat: 17:49
Cevapla
BadLuck
İlginç Renkler
Yorumları: 872
Konuları: 149
Kayıt Tarihi: 03-01-2016
Teşekkür Puanı:
48
#24
12-02-2016, Saat: 17:50
(Son Düzenleme: 12-02-2016, Saat: 17:52, Düzenleyen:
BadLuck
.)
Havuç ve biber türevi sebzeler ve pul biber de tat katmak için kullanılabiliyor.
Teşekkür ediyoruz çeviri ve paylaşım için.
Cevapla
«
Önceki Konu
|
Sonraki Konu
»
Toplam (3) Sayfa:
« Önceki
1
2
3
Konuyu Yazdır
Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi
Tam Görünüm
Konu Görünümü