yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Stir Fried Gochujang and Simple Bibimbap
#1
Stir Fried Gochujang and Simple Bibimbap

[Resim: y5QX7N.jpg]

Malzemeler

*3/4 fincan Gochujang
*1 çay kaşığı bal
*3 yemek kaşığı su
*200 g kıyılmış domuz eti veya sığır eti
*1/2 çay kaşığı susam yağı

Domuz eti için sos (Bir kasede bunları karıştır)

*1/2 çay kaşığı soya sosu
*1 çay kaşığı rafine pirinç şarabı (pişirme şarap)
*1/2 çay kaşığı kıyılmış sarımsak
*1/4 çay kaşığı toz zencefil
*3 tutam kırmızı biber

Aşamalar

1)Soğuk suda domuz veya sığır etini durula.
2)Domuz veya sığır etini sosla salamuraya yatır ve 5 dakika boyunca onu bırak.
3)Derin tavayı önceden ısıt ve susam yağını ekle.
4)Domuz veya sığır etini ekle ve onu iyice karıştır böylece et pıhtılaşmaz.
5)Gochujang, bal, suyu ekle ve onu iyice karıştır.
6)3 dakika sonra kapat.

Dinlenmesi için kaba koy ağzını kapat ve buzdolabında beklet.

English

Ingredients (as a 15 serving bibimbap sauce)

* Gochujang – 3/4 cup
* Honey – 1 tsp
* Water – 3 tbsp
* Minced pork or beef – 200 g
* Sesame oil – 1/2 tsp

Sauce for the pork (mix these in a bowl)

* Soy sauce – 1/2 tsp
* Refined rice wine (cooking wine) – 1 tsp
* Minced garlic – 1/2 tsp
* Ginger powder – 1/4 tsp
* Pepper – 3 sprinkles

Steps

1)Rinse the pork in cold water.
2)Marinate the pork with the sauce and leave it for 5 minutes.
3)Pre heat the wok and add the sesame oil.
4)Add the pork and stir it well so the meat doesn’t clot.
5)Add the gochujang, honey, water and stir it well.
6)Turn the heat off in 3 minutes.

Çeviri: KLamentin

Kaynak / Source
www
Cevapla
#2
Emeğine sağlık. Smile
Cevapla
#3
Teşekkür ediyoruz. ^^
Cevapla
#4
Stir Fried Gochujang and Simple Bibimbap
Regulation: Tuğçe ELİT

>>> https://www.facebook.com/groups/kgfatr/
Cevapla




Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi