yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 4.4/5 - 5 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
SS501 Üyeleri Ve Türkiye / SS501 Members And Turkey
Hangi olay ? Hongki'nin Türkiye fanlarinin yaptigi videoyu paylasmasiysa evet geçen gün paylasti ve tesekkür etti. Bizde ayni anda hareket edersek daha çok yaklasabiliriz amacimiza öyle düsünüyorum. Smile Topluca ayni seyleri yazalim F.T fanlari basardi. Ben Hongki'ye de yaziyorum ama SS501 üyeleri ayridir benim için. Biggrin
Süper bir haber Smile Haberler için ve yaptiklariniz için TripleSTR ekibine çok çok çok tesekkür ediyorum Biggrin SS501 grubuna bayiliyorum. Ilk tanidigim kore müzik grubu. Smile Arirang tv de izlemistim ilk defa sarkilarini ve vurulmustum resmen. Birkaç kez siteye üye oldum ama o kadar çok konu var ki hepsine bakmak, takip etmek çok zor oluyor. Birde bakmisim lise son sinif olmusum hiç bir konuyu takip edemedim ve lise hayatim bitince yeniden üyelik aldim hemen SS501 ilgili haberlere bakmaya basladim ve çok mutlu oldum. Smile Kisacasi TripleSTR ekibi yapabilecegim bir sey varsa elimden ne gelirse size yardim etmek isterim. Smile Artik üniversiteli olacagim için rahatim. Smile Yeter ki SS501 ülkemize gelsin. Smile Ben büyük ihtimalle Izmir de okuyacagim ama Istanbul ya da Ankara fark etmez hemen gelirim yaniniza. Smile Keske gerçekten gelseler. Smile
Twitter hesabin varsa ya da alirsan süper olur daha çok kisi olursa onlara ulasabiliriz öyle umuyorum. Biggrin Twitledikleri anda hemen cevap verebiliriz. Smile
Bakin çok güzel seyler bunlar artik sadece hayal etmiyoruz hayalimizi de gerçeklestiriyoruz neredeyse ben de hemen twitter aliyorum destek verecegim size. Suju da gelsin SS501 de hepsini çok seviyorum. Bana SS501'in twitter adresini verir misiniz?

ben:kiminle evlenecekmişsin bakayım???
donghae:seninle tabiki seninle MARRY ME !SARANGE BETÜL

Smile

Tamam SS501 için twitter hesabi alirim. Biggrin
Sonunda Hyung Jun Türk hayran gördü. ^^
[Resim: 31948921457088760761046.jpg]

Suan Kore´de bulunan Esra arkadasimiz bugün onu görmek icin Mnet stüdyosuna gitti (Jun orada sunuculuk yapiyor). Iste kendi dilinden yasadiklari:

Saat tam 4 de ben M net studiosunun önündeydim herkes kostura kostura yayina hazirlaniyodu ben zaten oraya geldigim an herkes dönüp bir bakti çünkü onlardan farkliydim. Daha sonra 2 tane teyze gördüm resimlerde varlar. Bana selam verdiler bende konusmaya basladim KHJ un fanclup baskanlari olduklarini söylediler. Güzel komik bir sohbet oldu Türkiyeden geldigimi duyunca da çok mutlu oldular benimle resim çekinmek istediler beraber resim çekinirken bir anda KHJ´un camdan beni gördügünü fark ettim direk baktim ve selam verip el salladi bunu gören diger bir kaç kiz ise çiglik atti daha sonra 15-20 dakika camin önünde bekledim KHJ tam karsimdaydi ve ben o anda bir çok kisiyle tanistim kameramanlar, stil danismanlari, yönetmen ile falan falan konustum ardindan programa 10 dakika kadar ara verdiler ve yönetmen beni KHJ gösterdi daha sonra kapiya çikti bir çok insan hediye verdi bir sürü saçma sapan seyler ama o sirada biz konusmaya çalistik. Ben heycanimdan sadece egilerek selam verdim fakat o elimi tutarak selamlasti (pamuk gibiydi elleri ) sonra ben konustukça sasirdi sunlari söyledim ( ben türküm Türkiyeden geldim burada okuyorum ben ve benim gibi türk insanlar türk arkadaslar her zaman kore müzikleri dinleriz en çok SS501 ve sizin ne zaman Türkiye ye gelceginizi bilmiyoruz merak ediyoruz özledik dedim ) güldü sasirdi ne ne dedi daha sonra (bende gerçekten sizi çok seviyorum simdi bilmiyorum ne zaman gelicegiz ama Türkiye'yi çok sik duydum çok tesekkür ederim dedi ) daha sonra ben resim çekine bilirmiyiz dedim oda tabi dedi saskin saskin bakti bilirsiniz ya o bakisi ... Ben makinayi çikartmaya çalistim ama KHJ'un yanindaki görevliler izin vermedi bana bekle program bitsin dediler. Bende bekledim bekledim daha sonra yanima KHJ ile sik sik konusan bir adam yanima geldi gerçekten çok iyi konusuyosun dedi öyle böyle derken onunlada çok konustuk onada bizden bahsettim sasirdi daha sonra dediki (burada simdi çok insan var ve herkes KHJ ile resim çekinmek istiyor sana izin verdik o zaman onlar bize kizacaklar dedi ama simdi sen simdi su kapidan arka tarafa gec ben geliyorum dedi ( su kapi dedigim studionun tam yaninda cafe var orasi onun bir çikisi studio ya çikiyodu ) bende çaktirmadan gittim ve adam burda simdi çok bekliyceksin program bittikden sonra KHJ ile konusup fotograf çektirirsin dedi ben yine dakkikalarca bekledim ve KHJ geldi tekrar kulisin önünde konustuk güldük grup üyelerinden bahsettik simdi herkes çok çalisiyor dedi yine resim çekinmek istedim izin vermediler o sirada tekrar stüdyoya gitmek zorunda kaldi bende baskalariyla konusuyodum sonra bir kameramam bana imzali kagidi ve not defterini verdi KHJ hediyesi dedi. Daha sonra ben dudaklarimi bükdüm ve üzgün bir sekilde kulisin ordaki koridorda oturuyodum hiç farkina varmadim nerdeydi nereye geldi bi baktim KHJ elinde içecek ile arkadan geliyor tekrar güldüm oda güldü yaninda bana yardim eden adam vardi resminizi çekiyim simdi dedi bende sevinçli bir sekilde olurrr dedim biz resim çekinirken bir ordu yigini kiz geldi onlarda bizi çekti ve çiglik attilar ben çok çok tessekkür eederim çoooook memnun oldum dedim oda bende çok çok tessekkür ederim bende çok memnun oldum dedi ve hemen götürdüler çünkü digerleride resim çekinmek istedi ama izin vermediler bu bana özeldi galiba saolsunlar. ^^ Daha sonra da ben de oradan ayrildim tanismis oldugum herkesle vedalasarak... ^^ Hersey bundan ibaret.. Umarim sizde bu güzel ani yasarsiniz..

Esra basta Jun ile selamlasmaya cekinmis Jun kendiliginden elini uzatmis ona. Smile Ayni fotograflarda gördügümüz gibi bebek yüzlü oldugunu söylüyor ama cok zayifmis. T.T Cok cana yakin, cok komik biri oldugunu ve ilk defa burnu havada olmayan bir sanatci gördügünü söyledi. En güzel sey ise Hyung Jun´un Türk hayranlari icin "Hepinize cok cok tesekkür ederim bende sizi cok seviyorum" demesi. Biggrin Üstüne basa basa söylemis bunu! Jun´un onu görünce iyi davranacagini biliyordum ama bu kadarini beklememistim. Üyelerimiz gercekten cok iyi ve kibarlar. Insallah bizlerde birgün onlari görebiliriz o zamana kadar Triple S olmanin gururu ile yasayin. ^^
(Bizimle paylastigin icin cok tesekkürler Esra. Smile )

Esra´nin Hyung Jun ile birlikte cekildigi fotograf. ^^
[Resim: 30037721457666375201046.jpg]

Jun Esra´ya hediye göndermis.
[Resim: 30441021457685575681046.jpg]

Bunuda Jun kendi istegiyle yapmis. Türkiye´de görüsürüz yaziyor. Biggrin Ve SS501..
[Resim: 32001721457673175371046.jpg]

Bu iki teyzede Jun´un fanclub baskanlariymis.
[Resim: 29875121457663575131046.jpg]
Bu haberler çok güzel.
Basarilariniz takdir gerektirir.
Çok tesekkür ederiz,belki görmek nasip olmaz ama Türkiye'ye gelmeleri büyük bir sey olur.
Tüm ugraslariniz için tekrar tesekkürler ve basarilar Smile

♥ Goo Hye Sun ♥ Yoon Eun Hye ♥ Jang Geun Suk ♥
♥ Park Sung Yeon ♥ : Bu benim Korece Adım Smile
~ 8 ay boyunca yokum,beni unutmayın Biggrin ~
~ Birden bire hayatımın tümü oldun,gecelerime gün gibi doğdun ~

Ya enistem elden gidiyor... Ablam (adriyass501) yas tutuyor. Biggrin
"Vay be!" diyorum. Biggrin Muhtesem ya. Biggrin
Okurken öyle imrendim ki. Zuhaha
Arkadas çok ama çok sansliymis. Özel muamele görmüs resmen. ^^

★☆♥BumiEsma♥★☆
[Resim: 1-17.gif]
♪♫Turkish B2UTY/G.NI/Bumilia♪♫

Su an Kore'de bulunan Esra arkadasimizin haberini yeni gördüm.Ve harika bir ani yasamis Biggrin
Onun yerinde olmayi isterdim ama hayatta gelse gelse 1 kere gelebilecek bir olay bu.
Çok içtenlikle davraniyor.Çok samimi,çok seker. Smile

♥ Goo Hye Sun ♥ Yoon Eun Hye ♥ Jang Geun Suk ♥
♥ Park Sung Yeon ♥ : Bu benim Korece Adım Smile
~ 8 ay boyunca yokum,beni unutmayın Biggrin ~
~ Birden bire hayatımın tümü oldun,gecelerime gün gibi doğdun ~

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi