yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 4.4/5 - 5 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
SS501 Üyeleri Ve Türkiye / SS501 Members And Turkey
(22-10-2011, Saat: 9:38)TripleShawol # yazdı: Söz var icraat yok Min efendi. ^^ Konusmasi güzel de artik gelsen hani. Biggrin

Aynen.Türkiye'ye gelde görek seni. Tongue
Belki simdi degil ama eninde sonunda gelecekler bence Smile Aslina bakarsaniz gelmelerini çok isterim ama ben böylede mutlu oluyorum.Bizi anlasinlar, sevgimizin büyüklügünü fark etsinler bana yetiyor gibi Smile Sesimizi duyurmak için çok çalisiyorsunuz,Gerçekten çok tesekkürler.Iyiki varsiniz... Kalp Smile
Belki korkuları hayallerimiz boğar.
Daha yeni haberim oldu,ne diyecegimi bilmiyorum insallah gelirler böylece hem onlari görürüz hem de diger gruplarda gelmeye baslarSmileEmeginize saglikSmile
이민호 & İnfinite & Shinee & Suju & 유승호 & Song Seung Hun & Jinwoon

[Resim: uSWAd.gif]
♥♥♥이성종♥♥Sung Jong♥♥이성종♥♥♥
wawwww ss501 BiggrinBiggrin
Hepinizin emegine saglik Allah Sizlerden Razi olsun ins.
Gercekten cok güzel seyler yapiyorsunuz. Bende böyle bi projede katkim olsun isterdim ama malesef Sad Ama eger ki yapilmasi gereken bisey olursa bende elimden geldigince yardim etmeye gönüllülerdenim Smile
Sizler sayesinde Türk TripleS lerin sesini duydular ve Insallah birgün buraya da gelirler Allah Sizlerden Razi Olsun Smile
simdi gördüm ellerinize yüreginize saglik bu kadar ugrastiginiz için size o kadar çok tesekkür ederimki suan sevinçten agliyorum çok tesekkürler ALLAH razi olsun sizden
[Resim: i8Nsz.gif]

Çogunu biliyordum ama okurken tekrar tekrar heyecanlandim. Kalp
Ben de elimden geldigince yardim etmek istiyorum.Bir sey lazim olursa bana da seslenin ben hep buradayim. Kalp Allah'imin izniyle bir gün Türkiye'ye gelecekler. Kalp
Forever SS501! Kalp
OO çok güzel ama ya :d
♥ Seni Çok Ama Çok Seviyorum DongHae'm ♥
Harika bayildim. Ne kadar çok ugrastiginiz belli çok çaba harcamissiniz hiç kolay is degil o kadar seyle ugrasip onlarla iletisime geçmek... Ama tabiki biz üyeler sizin arkanizdayiz bizimde elimizden gelen bir seyler oldukça bizde yapmaya haziriz. Smile Insallah bu çabalariniz sonuca ulasir ve SS501 Türkiye'ye gelir. Smile Hyun Joong'u görmeyi o kadar çok istiyorum ki heralde kalbim durur. Heart Çabalariniz ve konu için çok tesekkürler. Angel

Heart Oppam. Heart Kim Hyun Joong. Heart
Türkiye'ye bekliyoruz, hikayen güzeldi yazarken yorulmusundur yorum yazmamak ayip olur. Eline saglik hikayen süperdi. Biggrin

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi