12-11-2011, Saat: 19:37

Konuyu Oyla:
SS501 Üyeleri Ve Türkiye / SS501 Members And Turkey
|
13-11-2011, Saat: 0:54
Belki simdi degil ama eninde sonunda gelecekler bence
![]() ![]() ![]() ![]()
Belki korkuları hayallerimiz boğar.
05-12-2011, Saat: 1:34
Daha yeni haberim oldu,ne diyecegimi bilmiyorum insallah gelirler böylece hem onlari görürüz hem de diger gruplarda gelmeye baslar
![]() ![]() 이민호 & İnfinite & Shinee & Suju & 유승호 & Song Seung Hun & Jinwoon ![]() ♥♥♥이성종♥♥Sung Jong♥♥이성종♥♥♥
wawwww ss501
![]() ![]()
25-12-2011, Saat: 21:04
Hepinizin emegine saglik Allah Sizlerden Razi olsun ins.
Gercekten cok güzel seyler yapiyorsunuz. Bende böyle bi projede katkim olsun isterdim ama malesef ![]() ![]() Sizler sayesinde Türk TripleS lerin sesini duydular ve Insallah birgün buraya da gelirler Allah Sizlerden Razi Olsun ![]()
25-12-2011, Saat: 21:19
simdi gördüm ellerinize yüreginize saglik bu kadar ugrastiginiz için size o kadar çok tesekkür ederimki suan sevinçten agliyorum çok tesekkürler ALLAH razi olsun sizden
02-02-2012, Saat: 20:30
Çogunu biliyordum ama okurken tekrar tekrar heyecanlandim.
![]() Ben de elimden geldigince yardim etmek istiyorum.Bir sey lazim olursa bana da seslenin ben hep buradayim. ![]() ![]() Forever SS501! ![]()
02-02-2012, Saat: 20:35
OO çok güzel ama ya :d
♥ Seni Çok Ama Çok Seviyorum DongHae'm ♥
Harika bayildim. Ne kadar çok ugrastiginiz belli çok çaba harcamissiniz hiç kolay is degil o kadar seyle ugrasip onlarla iletisime geçmek... Ama tabiki biz üyeler sizin arkanizdayiz bizimde elimizden gelen bir seyler oldukça bizde yapmaya haziriz.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi