INDEKS
Burada SS501 üyelerinin Türkiye/Türk Triple S´ler hakkinda söyledikleri ve hikayemiz paylasilacak. Önce herseyin nasil basladigi ve nasil buralara kadar gelindiginin anlasilmasi icin Kübra arkadasimizin birkac ay önce paylastigi yaziyi ekliyorum.
(14-02-2011, Saat: 1:22)snowrain yazdı: Sanirim anlatmaya en bastan baslamaliyim. Yillardir SS501'i Türkiye'de görmek bir hayaldi. Hep istiyorduk ama bunu nasil yapacagimizi bilemiyorduk. Sonra zaman geçti, Türkiye'de Kpop ve SS501 fanlari artti. Youngo'da SS501'in klipleri yayinlandi. Korea-fans'ta yapilan anketlerde, oylamalarda SS501 ilk siralarda yer aldi. Ama hersey KyuSaeng'in Asya'da hayran bulusmalari düzenlemesiyle basladi. Bu firsattan yararlanip KyuSaeng'i Türkiye'ye getirmek istedik. Ve birçogunuz doldurdugu benim düzenledigim anketi hazirladik. Ve bu ankete katilim bekledigimizin çok üstünde oldu. Biz de iyice gaza geldik. Tam da bu sirada NANTA Ankara'ya geldi ve Ankara'daki büyük bulusma gerçeklesti. O bulusmaya sirf Büyükelçi ve yetkililerle KyuSaeng hakkinda konusmaya gittigimi hatta konustuktan sonra da yemegi bile yemeden ordan ayrildigimi itiraf ediyorum. Orda Müstesar Bay CHO ile konustum. Kendisine düzenledigim anketten bahsettim. Bay Cho anlattiklarimdan çok memnun kaldi ve ona anket sonuçlarini daha detayli bir sekilde mail ile göndermemi istedi. Ve tabiki ben de hemen detayli bir mail gönderdim ona. Bay Cho'nun cevaplari hep çok olumluydu. Daha sonra ona SS501'i, üyelerin su anki durumlarini, kimin hangi sirkette oldugunu, sirket bilgilerini, her üyenin solo aktivitelerinin zamanlarini ve tabiki Türkiye'de SS501 fanlarinin çoklugunu, nasil yil sonu ödüllerinde aday oldugu her ödülü SS501'in aldigini ve daha bir çok seyi anlattigim mailler de attim. O da hep çok olumlu cevaplar verdi ve en azindan birkaç tane üyeyi Türkiye'ye getirmeye çalisacaklarini söyledi. Daha sonra Bay Cho'nun bana söyledigine göre benim ona verdigim anket sonuçlarini o Kore Kültür Bakanligi'na göndermis ve onlardan cevap beklemisler. Fakat uzunca bir süre cevap gelmeyince elçilik direk olarak B2M ile görüsmüs. Ve bu görüsmenin sonuçlari geçen gün facebookta yazildi. B2M'in dedigine göre KyuSaeng Asya Turunu bitirdigi için buraya gelebilmeleri ancak Saeng'in solo aktiviteleri bittikten sonra olabilecekmis. KyuSaeng hikayesi bu kadar.^^
Bir yandan bunlarla ugrasirken Min'in sirketindeki baskan yardimcisi olan Tae Hyung abi ile facebookta arkadas olabilmenin bir yolu çikti. Ve bu firsati kaçirmayan ben ve Elif hemen adamla arkadas olduk. Biz arkadas olmak için baya bir prosedürden geçmistik ama simdi herkes hemencecik arkadas olabiliyor.^^ Youngo'da Not Alone yayinlaninca Elif hemen bu videoyu Tae abi online oldugu bir zaman ona göndermek için hazirlik yapti. Ve dün ona gönderdi. Adamin verdigi cevap burda forumda mutlaka yazilmistir ama ben ve Elif bu mesajin herseyi içermesini istedigimiz için tekrar yazicam. Hepinizin de bildigi gibi adam Türkiye'ye gelmek istediklerini ve onlari davet etmemizi söyledi. Ayrica Melek arkadasimizin duvarina da "Türkiye'ye mutlaka gelmek istiyorum. Jung Min de sizlerle bulusmak istiyor." yazdi. Bunu görünce ben Tae abiye bizim elçilikle irtibat halinde oldugumuzu ve elçiligin SS501 üyelerini Türkiye'ye getirmeye çalistigini ve hazir simdi Min Kore'deki aktivitelerini bitirmisken buraya gelebilecegini söyleyen ve bunun için bizim CNR Media'dan kimle görüsmemiz gerektigini ve yetkili kisilerin iletisim bilgilerini bize vermesini istedigim ve bizim de bu bilgileri elçilige iletip onlarla irtibata geçilmesini ve böylece Min'in Türkiye'ye gelmesini saglayabilecegimizi içeren bir mesaj yazdim. Bu mesaji Elif Koreli bir arkadasi vasitasiyla Korece'ye çevirtti ve dün Tae abiye facebooktan gönderdi. Tae abi de sagolsun bugün cevap vermis ve yetkili kisinin adini ve telefon numarasini bize vermis.
Ayrica bu sirada benim Bay Cho ile olan maillesmelerim sonucu elçilikte bu isle ilgilenen kisinin degistigini ögrendim. Bay Cho yeni kisinin bilgilerini de bana verdi ve o kisiyle görüsmemi söyledi. Ben de simdi o kisiye mail atacagim ve Tae abi ile ilgili olan gelismeleri ona anlatip Tae abinin bize verdigi telefon numarasini ona verecegim. Artik onlar arayip görüseceklerdir.
Simdilik bu kadar.^^
Hikayemiz burada bitmedi. Cok sey oldu. Yasemin ablanin uzun ugraslari sonucu yeni kisi CNR Media´yi aradi. Sirket sponsor bulundugu taktirde Jung Min´in Türkiye´ye gelebilecegini söyledi. Zaten bizede sirketin baskan yardimcisi sponsor bulunursa her an gelebileceklerini söylemisti. Neyse, bunun disinda baska projelerimizde oldu. Kyu Jong ve Jung Min´in dogum günleri icin onlara hediyeler gönderildi. Hyung Jun Türk hayranlarindan iyice haberdar olmaya basladi ve hatta Türkce bile konustu. ^^ TTnet sitesinde SS501´in bir sarkisi mevcut. Diger sarkilarininda eklenmesi icin bir projemiz oldu. SS501 albüm ve DVD´lerin Türkiye´de satilmasi icin D & R projemiz oldu. ^^ Bu iki proje ile ilgili TTnet ve D & R ile görüsmelerimiz oldu fakat suan diger islerle cok yogun oldugumuzdan dolayi bunlara simdilik ara verildi. Hyun Joong´un dogum günü ve SS501´in 6. yildönümü icin projeler baslattik. 6. yildönüm icin Türk Triple S´lerin röportajlarindan olusan bir video hazirlamak istedik. Bunun icin Ankara, Istanbul, Antalya ve Samsun´da röportaj cekimleri oldu. Triple S´ler videolar, fotograflar ve SS501 coverlari gönderdi. Video´ya Korece altyazi eklendikten sonra nihayet dün tüm SS501 üyelerine hazirladigimiz video gönderildi. Jung Min Türkiye´ye geldiginde ne kadar katilim olacagini belirlemek icin bir anket düzenlendi ve anketin yalnizca 2 hafta sürmesine ragmen cok iyi sonuclar alindi. Bu projeler devam ederken Yasemin ablanin Büyükelcilikle olan görüsmeleride devam etti. Young Saeng ile ilgili bir haberimiz oldu ve Jung Min bir röportajinda Türk hayranlarindan özel olarak bahsetti. Bunun disinda farkli cabalarimiz ve görüsmelerimizde var. Büyük adimlar atiyoruz fakat herseyi anlatmiyoruz, anlatamiyoruz. Lütfen bize güvenin ve desteklerinizi eksik etmeyin. Hedefimize ulasmamiza az bir zamanin kaldigina inaniyoruz. ^^
TripleSTR ekibi
OneLeN, snowrain, vermidon, afazi, kumru_ik, küçükseytan, anjell_girl, PeRipELLa, naesarang, mawish, angel_SS501, honjahyunjoong, rei, Elif.07