Young Saeng yataktan kalkinca direk "Kiz nerde?" dedi ya.
Hyun zaten basli basina komedi. Bizimkilerin kiyafetleride olay.
Kiz beklerken köpek gelince nasil sasirdilar hehe.
Videolar için tesekkürler.

Videolar için tesekkürler.

SS501 - Thanks For Raising Me Up (Turkish Subtitle)
|
Young Saeng yataktan kalkinca direk "Kiz nerde?" dedi ya.
![]() ![]() ![]() Videolar için tesekkürler. ![]() Thanks For Raising Me Up [2/1] Türkçe Altyazili [Viikii] Thanks For Raising Me Up [2/2] Türkçe Altyazili [Viikii] Thanks For Raising Me Up [2/3] Türkçe Altyazili [Viikii] Izlemek Için Tiklamaniz Yeterli... Iyi Seyirler...
Spesyal kuzu tesekkürler, emeginize saglik.
![]() ![]() ![]()
Tesekkürler, hemen izliyorum.
![]() ![]()
Çok komik ya. Çok eglendim izlerken. SS seviyorum sizi.
![]() En çok Hyun Joong a güldüm diyebilirim. Hele ilk bölümde o uykulu hali o kadar tatli ve komikti ki. :img-hysterical: Emeklerinize saglik, devamini dört gözle bekliyorum. ![]() ![]()
Çok tesekkürler.
![]() Thanks For Raising Me Up [3/1] Türkçe Altyazili [Viikii] Thanks For Raising Me Up [3/2] Türkçe Altyazili [Viikii] Thanks For Raising Me Up [3/3] Türkçe Altyazili [Viikii] Izlemek Için Üzerlerine Tiklamaniz Yeterli... Iyi seyirler... Ekip fighting!!! ![]()
Her gün bakiyorum yeni seyler eklenmis mi diye. Çok tesekkür ederim. Süpersiniz!! Bu grubu çok seviyorum.. Türkçe altyazili videolarini izleyebilmek süper.
Tanrim çok tatlilar, bayildim ya.
![]() Çevirenlerin ellerine saglik çok çok tesekkürler. ![]() Devamini bekliyorum. ![]()
♥ ~ Six Treasure Island Forever ~ ♥
28-01-2011, Saat: 20:44
Thanks For Raising Me Up [4/1] Türkçe Altyazili [Viikii]
----- Thanks For Raising Me Up [4/2] Türkçe Altyazili [Viikii] ----- Thanks For Raising Me Up [4/3] Türkçe Altyazili [Viikii] ----- Thanks For Raising Me Up [5/1] Türkçe Altyazili [Viikii] ----- Thanks For Raising Me Up [5/2] Türkçe Altyazili [Viikii] ----- Thanks For Raising Me Up [6/1] Türkçe Altyazili [Viikii] ----- Thanks For Raising Me Up [6/2] Türkçe Altyazili [Viikii] ----- Thanks For Raising Me Up [6/3] Türkçe Altyazili [Viikii] ----- Thanks For Raising Me Up [6/4] Türkçe Altyazili [Viikii] Bir programi daha, ekip sayesinde bitirmis bulunmaktayiz. ![]() Nice projelere arkadaslar, fighting! ![]() |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|