yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 2.8/5 - 5 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
SS501 Sleeping / SS501'in Uykulu Halleri
(18-10-2010, Saat: 20:36)06_CraZy_06 yazdı:
(18-10-2010, Saat: 19:43)Elif.07 yazdı: Buradan tüm bölümleri izleyebilirsin. Izlerken birsey yiyip icmeyin.Hic abartmiyorum gülmekten ölüyorsunuz.
http://www.youtube.com/watch?v=nRxmxPRMO...re=related

Allahim izlerken karnim agridi gülmektenBiggrinBiggrin
Hyun'a yapmadiklari sey kalmadi adamdan hiç tepki yok koptum ya:img-hysterical:
Çok tesekkürler paylastigin için ElifSmile

Bende öyle olmustum valla. Biggrin
Agizim açik kaldi Hyun'un üstünde köpek bile gezdirdiler tepki yok , makyaj yaptilar tepki yok , sirtina buz koydular tepki yok. :img-hysterical:
Biz bosuna 4D Hyun demiyoruz bu lidere Biggrin
Paylasim için sagol Elif'cim Kalp
❤SS501 & A-JAX & AZIATIX & INFINITE❤
❤OnLm96❤
Paylasim için çok sagolun ikiside birbirinden komik videolardi. BiggrinBiggrin Güldüm güldüm öldüm resmen. BiggrinBiggrin

Saatim her zaman Min'e beş var.
Ya da Min'i beş geçiyor.
Bana sorarsanız mevsimlerden Mindeyiz.
Günlerden Minertesidir.
Ben Min'i düşünürüm, üşümem.
Üç kere adını tekrarlarım, karnım doyar.
İki kere iki dört elde var Min^^
Harika. Biggrin Resimlere gülmekten öldüm lider pek uykucu galiba. :d
Some of you may remember me...
Ya bu grubun adi Sleep Sleep 501 galiba. Biggrin O kalpli pijamalarda neyin nesi Smile Afacanlar bunlar ya. Smile Hyuna sok oldum ben olsaydim delirmistim buz koyuyorlar yine de hic 3.boyutta. Biggrin Havuc olayi da acayip tuhaf evlenecegi insan ne yapcak bununla ya hergun havuc bulundursa iyi olur. Biggrin Ama cok tatlilar ya nasil bir seydir bunlar of off...
Anamaya'm Soul Mate....<3<3 FOREVER <3<3

BOOHWAL'IN MUHTESEM DONUSU
(19-10-2010, Saat: 2:51)tomurcuk yazdı: ya bu grubun adi Sleep Sleep 501 galibaBiggrin o kalpli pijamalarda neyin nesiSmile afacanlar bunlar ya Smile hyuna sok oldum ben olsaydim delirmistim buz koyuyorlar yine de hic 3.boyuttaBiggrin havuc olayi da acaip tuhaf evlenecegi insan ne yapcak bununla ya hergun havuc bulundursa iyi olurBiggrin ama cok tatlilar ya nasil birseydir bunlar of off

Sleep Sleep 501 bu harikaydi Biggrin Galiba programin besinci bölümündeydi Hyun yemek yapiyordu. Izlemelisiniz, kamera arkasinda calisanlarin kahkahasi duyuluyordu sürekli.
Ben olsam Jung Min´e sabah aksam havuclu yemekler yapar, bir kere bile sikayet etmem^^

eli "pek uykucu" denilmez adam ölü gibi uyuyor Biggrin Baglantisi kopuyor dünyayla.
Ay çok sirinler. Insan uyurken bilennasil bu kadar tatli olur anlamiyorum. Tesekkürler. Smile

[Resim: 95JXbN.png]

Fotoğrafa Tıkla Gel! Smile
Ben setrettim. Mutlaka herkes izlesin diye çevirecegim firsat bulunca. JungMin'e koptum. Direkt saçlarina saldiriyordu bebegin. Spikerin bile saçini çekti Biggrin

Ama yine de Lider'i geçemez. Ya beni ugrasirlar ugrasirlar uyanmam Babam elinde bir bardak su ile gelsin Su'yu harekete geçirmeden ben yataktan firlamis olurum.

Çocugun sritina Buz koydular kipirdamadi bile Biggrin
Of yine çok sekerler ya! Nasil bir sevimliliktir bu! Opucuk Kalp
I am a TripleS.
Uykucular krali Hyun

[Resim: 47802507.jpg]

[Resim: hotsunchickenhjlsleepy.jpg]

[Resim: 0014bceg.gif]

Saeng cok komik + sirin Biggrin

[Resim: tumblrla2aednobv1qbn37f.jpg]

Jung Min

[Resim: tumblrlau84vumum1qbkk42.jpg]

Hyung Joon

[Resim: tumblrlaiuuyopdi1qeqw0x.jpg]

[Resim: tumblrlaiatzmoyo1qd725d.jpg]

Burada 18-19 yaslarinda
[Resim: 0012yk39.gif]
Jung Min ne kadar güzel uyuyor ya, sanki uyandirilinca zarar veren o degilmis gibi. BiggrinBiggrin

Saatim her zaman Min'e beş var.
Ya da Min'i beş geçiyor.
Bana sorarsanız mevsimlerden Mindeyiz.
Günlerden Minertesidir.
Ben Min'i düşünürüm, üşümem.
Üç kere adını tekrarlarım, karnım doyar.
İki kere iki dört elde var Min^^

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi