yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
SS501 Newton X-Concert (Turkish Subtitle / Türkçe Alt Yazılı)
Kisim 10

Gerçekten çok güzel çevirmissiniz, devamini bekliyoruz tesekkürler. Smile
Tesekkürler. Smile

5.,6.,7., ve 8. Kisimlar eklendi 9 ve 10 daha sonra eklenecektir.
Çok çok tesekkür ederiz, ellerinize gözlerinize saglik canlarim. Smile
SS501 stalker programini da çevirir misiniz?
Rica ederim ama istekleri buradan yapmayalim ama iyi fikir. Smile Sirayla önce elimizde ki 'proje' ler bitsin. Smile
Gerçekten çok güzeldi bende agladim onlarla lütfen bize güvenin diyorlar. Çok zor olmus onlar için umarim hepsi daha basarili olarak geri dönerler ...
Süphesiz Smile sadece TripleSlerin degil onlarin da nasil üzüldügünü ve hüngür hüngür agladigini gördük. Onlar diyorsa bize güvenin ben onlara zerre kadar süphe olmadan güvenirim!
Bi programda sanirim eylülde yapilmis program. Bir Kahin'e soruyorlar 10 yil sonra en basarili kim olacak diye. Birinci sirada Kim Hyun-Joong diyor. Sonra UEE, Yoochun filan geliyor! Hehe fala inanilmaz ama yine de. Smile
Bu konseri bir defadan fazla izlemeyecegim diye kendime söz vermistim. Ama altyazili çikinca dayanamadim ve ikincid defa izledim. Bir defadan fazla izlemeyecegim dememin iki tane sebebi var. Paylasmak istiyorum:
*Bunu izlerken gözyasalrima hakim olamadim. Gözlerim kipkirmizi oldu ve inanir misiniz bilmem bir hafta boyunca iki gözümde sisik olarak kaldi , hafif kirmiziydi.
*Konusmalari ve aglamalari kalbimi incitiyor. Sanki kalbim sikisiyor.
Ama dayanamadim izledim iste.^^ Hepsi muhtesem. Inanin diyorlarsa inanmamiz lazim. Kalp
❤SS501 & A-JAX & AZIATIX & INFINITE❤
❤OnLm96❤
Uzun zamandir böyle aglamamistim.
Iyi ki varsiniz TripleS'ler çeviri için zamanlama için her sey için çok tesekkürler. Iyiki biz variz ve bizi birlestiren bu fan var. Ellerinize saglik. Su anda çok duygusala bagladim gerçekten çok tesekkürler.
Son olarak iyi aksamlar. ^^
Ingilizcesini izledigimde bir sey anlamamistim var mi Türkçe gibisi. Smile Ilk önce çok tesekkürler. Opucuk
Kizdigim bir sey var. Young Saeng aglamayacagim deyince fanlar "agla agla" diye tutturuyorlar. Biz onlar aglamasin diyoruz kiyamiyoruz. Onlarsa aglamalarini istiyorlar. Kizgin
Hayranlarin isteklerine gelince, onlarin yerinde olmak ne kadar güzel olurdu. 5'inin birden sarilmasi. Kalp
Bazen ya sadece is olarak düsünüyorlarsa diye geçiriyorum içimden. Ama bu aglamalari onlarin gerçekten bu olaya is olarak bakmadiklarini ve bizi gerçekten sevdiklerini gösteriyor. Bu aklimdan geçince utaniyorum kendimden.
Lider diyor ya "bir dahaki sefere daha az ücretli olacak."diye. Smile Bizi düsünmeniz çok güzel. Opucuk Ama bizde sizi düsünüyoruz ne de olsa siz bu isi para kazanmak hayatta kalmak için yapiyorsunuz. Biz ne yapar eder o parayi bulur yine geliriz konserlerinize. Smile Sizi Çok Seviyoruz. Kalp

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi