yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 4.17/5 - 12 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
SS501 News / SS501 Haberleri
Ah canim yaa çok geçmis olsun. Aglama Hemen dava açsinlar olmazki böyle Ofkeli Insan hayati söz konusu Kizgin
•• Green Kamilia Inspirit Light Changjo Perfection ••
Kaliteli Webtoonun adresi Hayalistic
「•♥ KARA ♥ Kamilia ♥•」
Bence de hiç durmasin valla açsin davayi.
Insan hayati o kadar ucuz degil konusturucaklar illaBiggrin
Geçmis olsun dileyelim en yakin zamanda iyilesir insallah üzmesinler Hyun Joong'uOfkeli
♥ R.I.P KIM JONGHYUN ♥

♥ SS501♥Block B♥EXO♥VIXX
♥ TripleS & BBC & EXO-L & Starlight ♥ A.R.M.Y
♥KHJ ♥ZICO ♥Xiumin ♥LEO ♥Jimin

Sadece diz ameliyati için hastaneye yatip tamamen falç olmak bizim memeleketimize özgü degilmis demek ki. Yazik! Kadini hemen baska bir hastaneye transfer ettirmis.
Felç sonrasi Kim Huyn Joong'dan baska hiç kimseyi taniyamiyormus artik. O da dogal olarak her bos anini hastanede geçiriyormus.

Flas Haber Aglama

Kim Hyun Joong, Haziran'in sekizinde bilinmeyen bir sebepten ötürü yükselen ates sebebiyle hastahaneye kaldirilmis.Halen hastahanede gözetim altindaymis.Taylanda ayin 8i ile 10 u arasinda yapacagi ziyaret ertelenmek zorunda kalinmis.Bununla beraber ikinci albümün çikisi haziranda olacakmis ancak bu son duruma göre konseri Agustos ayinda olacakmis.

Çeviri: setsuna
----------------------------------------------------------------

"Kim Hyun Joong, the Leader of ss501 was brought to the hospital at dawn of June 8 because he is unconcious from high fever. He is currently going through condition check-up and resting at the hospital. Due to this unexpected circumstance, his schedule in Thailand on 8-10 of June has to be postponed. However, the release of second album in July and Asia tour concert in the beginning of August is expected to be on schedule."

kaynak:soompi.com
•• Green Kamilia Inspirit Light Changjo Perfection ••
Kaliteli Webtoonun adresi Hayalistic
「•♥ KARA ♥ Kamilia ♥•」
Hiii ne haber ama tam da dogum günden 2 gün sonra nazar degdi bu çocuga bak söylemedi demeyin!
Ya üzüldüm simdi ya yazik canim benim! Beni görürse iyilesir (saka saka)
"Always Keep The Faith"
When you're about to lose Hope, just look up at the sky.
Look how the Stars shine for you.
And then, you'll know.. Hope is Endless !
NEE! Lider hastanede ve nedeni bilinmiyor mu?!?! Nasil olur :img-cray:
Daha bir önceki gece Haptic Pop Mission konserine çikmisti!
Bu kadar yogum tempoya ve strese bir de büyükannesinin hastalanmasi eklenince bünyesi artik kaldiramadi demek ki.
Buradan geçmis olsun diyorum, o duymasa da Aglaelsalla

Aaa Kim Hyun yine hastanede bence hepsinin biraz dinlenmesi gerek yogun tempoya vücudu dayanamadi geçmis olsun Kim Hyun'a.
:img-cray: Vallahi hepinize katiliyorum biraz dinlenmeleri ve kendilerine zaman ayirmalari lazim yoksa digerlerinden de böyle haberler gelmesi yakindir benden söylemesi.OfkeliUyari(Allah korusun tabi)
İmzanız kurallara uymadığı için silinmiştir.

Çok üzüldüm ya. Insallah en kisa zamanda düzelir:img-cray::img-cray:
Arkadaslar insallah yalan haberdir..Melek ve ben saatlerdir baska kaynaklari tariyoruz ve konuya iliskin hiçbir sey bulamadik.Dilerim ki haber gerçek olmasin..Yeni haberler buldugumuzda paylasacagiz...

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi