yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 4/5 - 1 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
SS501 Interview Game / SS501 Röportaj Oyunu
Young Saeng:Tabiki de JungMin.Onun kadar çilgin birine daha rastlamadim. Zuhaha

Safiyeee:Albümünüz 20 Ocak 2011'e ertelendi.Bu durumda nasil hissettiniz? ~JungMin~ Aglaelsalla
❤SS501 & A-JAX & AZIATIX & INFINITE❤
❤OnLm96❤
Jung-Min: Ülkem'in basina gelenler için çok üzgündüm bu yüzden tarihe kara bir leke olarak yazilacak bu zaman diliminde albümümü çikarmak istemedim. Bunun için hayranlarimdan çok özür dilerim ama çikacak olan albüm'e bunu telafi etmek için bir sarki daha eklenecek. Lütfen beni destekleyin.

snow_flower: Yakin zamanda bir kaza geçirdiniz ve eliniz yaralandi. Dinlenmeniz gerkirken Albümünüzü geciktirmek istemediniz ve hatta eliniz alçili halde programlara katildiniz. Neden biraz dinlenmediniz? Su an nasil hisediyorsunuz? -Young-Saeng-
Young Saeng: Dinlenmek mi? Hayranlarim beni bekliyordu. Biliyorum, biliyorum. Simdi hepsi bana dinlenmedigim için kiziyorlar ve elim için üzülüyorlar. Ama hayranlarimi bekletmek istemedim. Onlari çok seviyorum ve onlar da beni seviyorlar. Iste bu yüzden çok iyiyim. Dinlenmeye ihtiyaç duymadim. Hayranlarimi mutlu ettikçe ben de mutlu oluyorum. Böylece iyilesiyorum. Merak etmeyin. Çok iyiyim. Dinlenmeye hiç ihtiyacim yok.

JiHoo Sunbae: Yeni bir mini albüm yayinladiniz. Müzik hayatiniz yolunda gözüküyor. Peki oyunculuk? Haziran'da bir diziye baslayacaginiz söylentisi ortalikta dolanmakta dogruluk payi var mi?
Geçen hafta aksiyon akademisine katıldım.Yeni dizim için hazırlıklarımı sürdürüyorum. Bu dizide daha erkeksi ve cesur bir karakterle karşınıza çıkacağım. Beni daha çok sevmeniz ve desteklemeniz için çok çalışacağım. Lütfen beni ve diğer SS501 üyelerini desteklemeye devam edin.

SmileSmileSmile

Sevgili Kyu Jong önümüzdeki ay askere gideceksin. Acaba bu erken kararın nedeni evlilik olabilir mi?

BiggrinBiggrin
VIXX is BACK

İmzanız 400*103 kuralına uymadığı için silinmiştir.
Kyu:Kesinlikle evet çünkü Cimbomlu Mehtap Beni Bekliyor.
Cimbom3333:Sevgili Jung Min neden havuçları bu kadar çok seviyorsunuz?
BLACK PINK ♥ TWICE ♥ A PINK ♥ EXID

K-POP
BTOB ♥ EXO ♥ BTS ♥ SUPER JUNIOR ♥ SS501 ♥ HIGHLIGHT ♥ B1A4 ♥ VIXX ♥ JYJ
LEE CHANGSUB
Jung Min: Çünkü shin_chaekyung yani Merve de çok seviyor.Onunla ortak özelliklerimiz çok olsun istiyorum. Biggrin
shin_chaekyung: Sevgili Hyun Joong tatlı ve sevimli hareketler yapmayı sevmemene rağmen hep çocuksu hareketlerle görüntüleniyorsun bunun sebebi nedir ? hysterical
Hyun Joong: İçimden geldiği gibi davranıyorum.Hem Tuğçe'm (yalin-tugce) beni böyle seviyor. Abaza

yalin-tugce: Sevgili Jun neden sürekli ağlıyorsunuz? cry
BIGBANG | RAIN | JAY PARK | OUTSIDER | SE7EN | SS501
Ben sağ oldukça solum sensin GALATASARAY
Jun: Ah sorma Tuğçe'm öyle duygusal biriyim ki başıma sinek konsa ağlarım. hysterical (Bu da çok abartılı oldu Biggrin )
Kişiliğimi saklayamıyorum. Biggrin

shin_chaekyung: Sevgili Saeng çok şirin bir gülüşün olmasına rağmen neden seni seven onca insandan bunu saklıyorsun. Ban Abaza
Saeng: Ne yspıyım erken yaşlanmamak için fazla gülümsemiyorum.

cimbom3333: Sevgili Kyu, neden bu kadar nazik ve kibarsın?
BLACK PINK ♥ TWICE ♥ A PINK ♥ EXID

K-POP
BTOB ♥ EXO ♥ BTS ♥ SUPER JUNIOR ♥ SS501 ♥ HIGHLIGHT ♥ B1A4 ♥ VIXX ♥ JYJ
LEE CHANGSUB

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi