Yorumları: 1,917
Konuları: 51
Teşekkür Puanı:
256
02-05-2011, Saat: 1:54
(Son Düzenleme: 02-05-2011, Saat: 1:54, Düzenleyen: snow_flower.)
Jung-Min: Ülkem'in basina gelenler için çok üzgündüm bu yüzden tarihe kara bir leke olarak yazilacak bu zaman diliminde albümümü çikarmak istemedim. Bunun için hayranlarimdan çok özür dilerim ama çikacak olan albüm'e bunu telafi etmek için bir sarki daha eklenecek. Lütfen beni destekleyin.
snow_flower: Yakin zamanda bir kaza geçirdiniz ve eliniz yaralandi. Dinlenmeniz gerkirken Albümünüzü geciktirmek istemediniz ve hatta eliniz alçili halde programlara katildiniz. Neden biraz dinlenmediniz? Su an nasil hisediyorsunuz? -Young-Saeng-
Yorumları: 192
Konuları: 0
Teşekkür Puanı:
20
Young Saeng: Dinlenmek mi? Hayranlarim beni bekliyordu. Biliyorum, biliyorum. Simdi hepsi bana dinlenmedigim için kiziyorlar ve elim için üzülüyorlar. Ama hayranlarimi bekletmek istemedim. Onlari çok seviyorum ve onlar da beni seviyorlar. Iste bu yüzden çok iyiyim. Dinlenmeye ihtiyaç duymadim. Hayranlarimi mutlu ettikçe ben de mutlu oluyorum. Böylece iyilesiyorum. Merak etmeyin. Çok iyiyim. Dinlenmeye hiç ihtiyacim yok.
JiHoo Sunbae: Yeni bir mini albüm yayinladiniz. Müzik hayatiniz yolunda gözüküyor. Peki oyunculuk? Haziran'da bir diziye baslayacaginiz söylentisi ortalikta dolanmakta dogruluk payi var mi?
Yorumları: 61,731
Konuları: 975
Teşekkür Puanı:
511
Kyu:Kesinlikle evet çünkü Cimbomlu Mehtap Beni Bekliyor.
Cimbom3333:Sevgili Jung Min neden havuçları bu kadar çok seviyorsunuz?
BLACK PINK ♥ TWICE ♥ A PINK ♥ EXID
K-POP
BTOB ♥ EXO ♥ BTS ♥ SUPER JUNIOR ♥ SS501 ♥ HIGHLIGHT ♥ B1A4 ♥ VIXX ♥ JYJ
LEE CHANGSUB
Yorumları: 61,731
Konuları: 975
Teşekkür Puanı:
511
Saeng: Ne yspıyım erken yaşlanmamak için fazla gülümsemiyorum.
cimbom3333: Sevgili Kyu, neden bu kadar nazik ve kibarsın?
BLACK PINK ♥ TWICE ♥ A PINK ♥ EXID
K-POP
BTOB ♥ EXO ♥ BTS ♥ SUPER JUNIOR ♥ SS501 ♥ HIGHLIGHT ♥ B1A4 ♥ VIXX ♥ JYJ
LEE CHANGSUB