yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
SS501 Grubu Bir Dizi Çekecek Olsa Konusu Nasil Olmalı?
Hiç faketmez aksiyon olabilir, gerilim olabilir, dövüsle ilgili olabilir ya da korku olabilir.
Okulda herkes biriyle çikiyor ama Hyung Jun'un sevdigi kisi Young Saeng ile çikiyor. Hyung Jun sevdigi kiza ask mektubu vermek istiyor ama utaniyor. Aslinda Young Saeng baskasiyla çikiyor ama Hyung Jun'un sevdigi kizi kirmak istemedigi için onunla da çikiyor. Young Saeng gerçek sevdigi kisiyle çekildigi fotarafi defterinin arasinda sakliyor. Hyung Jun'un sevdigi kizin arakadasi siraya çarpiyor Young Saeng'in defteri yere düsüyor. Kiz defteri almak için egildiginde resmi görüyor ve Young Saeng'den ayriliyor . Okul çikisi üzgün bir sekilde ilerken önüne çete çikiyor . Hyung Jun geliyor ve çeteyi dövmeye çalisiyor ama kendide biraz dayak yiyor. Kiz yaralarini temizliyor ve Hyung Jun'un yanagindan öpüyor. Hyung Jun seviniyor. Artik Hyung Jun'un da bir sevgilisi var. Kiz her gün güzel yemekler yapiyor ve Hyung Jun'u besliyor. Herkes çok mutlu.
-SON-
Young Jae...[Resim: iidomgV.pngnull]SS501 ~ T-ara ~ Block B ~ 2NE1 
Ask ve arkadaslik üzerine olabilir. Biggrin Onay

Komedi olmali bence. Biggrin Biggrin
Bence dostlugu anlatan bir dizi olmali. Opucuk
(04-07-2010, Saat: 13:33)neslihan97 yazdı: Bence dostlugu anlatan bir dizi olmali. Opucuk

Haklisin bu konuda çok hos olabilir. Onay
Okul konulu bir dizi çekseler

Bof'daki gibi ama bunlar kötü degil iyi olacak Biggrin Okulda bir iyi birde kötü grup olacak bizimkiler tabiki iyi grup lider popüler kimsenin yenemedigi güçlü bir ögrenci Jun sürekli dayak yiyen tatli yaramaz Liderin korumasi altinda bir ögrenci Jung Min vurdum duymaz laylaylom yasayan sürekli kizlarla gönül eglendiren bir ögrenci YS kitap kurdu ve Kyu kendi halinde sert görünümlü bazense yumusak bir ögrenci Biggrin
Bu 5 ögrencinin hayatini anlatan çogu bölümün okulda geçtigi bir dizi olmali
Rubies
Dostluk, sevgi, ask temali hafif drama ve komedi türünde olmali bence süper yapiyorlar çünkü Onay
Olayda okulda olmali Smile
Ay keske SS501 mizin hepsi birden ya bir filmde ya da bir dizide oynasa Super
Hepsini ayni karede görmek müthis olurdu Happy0064
Ask ve dostluk.
[Resim: zpULqK.gif]

Ayenzel
Tumblr
(09-05-2009, Saat: 14:19)cankirili yazdı: Bunlar hepsi bir araya gelse duygusal dizi çekemezler ben size söyleyeyim.. Biggrin
Yapacaklari en güzel sey komedi, tam tarzlari.. Onay Ben de onlari komedi dizisinde görmek isterim.

Acilarin çocugu küçük KyuCan...

Muzip asik Jung oglan..

Jun ve Hyun kizlara asilan ama bir türlü sevgili edinemeyen sevimli tipler...

Veee....dizinin romantik duygusal utangaç prensi Young Saengiii...

Hayal ediyorum da süper olur. Onay Kendi fikrime bayildim. :img-hysterical:

Bence çok güzel olur.. Kesin izlerim.. Bende fikrine bayildim...!![/color][/font]
[Resim: safe_image.php?d=AQDiXN2dl_qGnJeO&w=130&...efault.jpg]

SS501 <3 FOREVER <3

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi