yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 3.55/5 - 11 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
SS501 Fan Club Vol 3 / SS501 Sevenler Kulübü (TRiplesTR) {Yesil Bezelyeler}
Tebrikler.
Performansi gerçekten çok güzeldi. Smile
Kim Hyun Joong 
Lee Min Ho & Le Jun Ki & Jang Geun Suk & Kim Jeong Hoon ve diğerleri
Tebrikler Lider. Kalp
Süpersin. Kalp
adriyass501
[Resim: tumblr_nkiy9h2g7d1u0aiq2o3_250.gif]
L O V E I S Y O U
Kim Kyu Jong releases dance MV for “Yesterday”

Kim Kyu Jong "Yesterday" Klibinin Dans Versiyonunu Yayinladi.

SS501 Kim Kyu jong birkaç hafta önce merakla bekleyen fanlari için "Yestarday" klibini yayinlamisti. "Aski dansi" ile popüler olan ve üzerindeki çekingenligi atan Kyu Jong , simdi onu takip eden fanlari için dans versiyonunu tanitti.

Idol cilali beyaz bir fon üzerinde dans hamleleri yapiyor. Klipte bazen ses boguluyor olsada, Kim Kyu Jong, onu bekleyen ve terkeden fanlarina düzgün karizmasini göstermek için yola koyuldu.

Klibi asagidan izleyebilirsiniz!

OneLeN

SS501‘s Kim Kyu Jong suspensed fans a few weeks back when he released his very first solo music video for "Yesterday". His ‘suspender dance’ became so popular that he’s now unveiled a dance version of "Yesterday" for fans to follow and gawk over.

The idol delivers his dance moves in front of a polished white backdrop. Though some may feel the MV might be a bit muted, it does what it set out to do, show off Kim Kyu Jong’s smooth charisma and leave fans waiting for more.
Check it out below!

23.10.2011 - allkpop

[Resim: 20111024kimkyujong1.jpg]

http://www.youtube.com/watch?v=2HFZYgj-J5M
•• Green Kamilia Inspirit Light Changjo Perfection ••
Kaliteli Webtoonun adresi Hayalistic
「•♥ KARA ♥ Kamilia ♥•」
Çeviri için tesekkürrler. Alkis
Çok güzel dans ediyor. Abaza
Zahmet olmazsa beni ekler misiniz?
MC JiSy ♪ Teen Top ♪ KARA ♪ INFINITE

[Resim: ra1apd.png]

(24-10-2011, Saat: 15:00)MerveYldz99 yazdı: Zahmet olmazsa beni ekler misiniz?

Üyesin, hosgeldin. Smile
Dans versiyonu çok güzel. Biggrin
Ve Kyu Jong deprem için tweet atti. Kalp

아... 홍수... 그리고 지진...제발 좀.. 그만멈춰주세요.. 더이상의피해가없길 진심으로 바래요.. 모두들 힘내세요..!!

Ah...Flooding..and earthquake...please...just stop.. I sincerely hope there'll be no more damage..everyone be strong!!
Eger bu dogruysa çok duygulandim. Bizleri düsünmeleri harika bir sey. Sad Kyu Jong go mab seum ni da. Smile
(24-10-2011, Saat: 15:28)SeoHara_Key yazdı: 아 ... 홍수 ... 그리고 지진 ... 제발 좀 .. 그만 멈춰 주세요 .. 더이상 의 피해가 없길 진심 으로 바래요 .. 모두 들 힘내 세요 ..!
Ah...Flooding..and earthquake...please...just stop.. I sincerely hope there'll be no more damage..everyone be strong!!

Ah... Sel ve deprem. Lütfen sadece dur. Içtenlikle artik daha fazla zarar olmamasini umuyorum. Herkes güçlü olsun...!

Iste bizim düsünceli Kyu'muz. Sizin manevi desteginiz olduktan sonra güçlü durmayi elbet basaririz. cry
[Resim: SBptM.gif]
TEEN TOP Love is Fight ~ Coming soon~ Hello & GoodBye MYNAME☆SeYong
Hey to you to you to you to you now.... This song is to you... ♥♥♥

(Çok güzel bir hareket. )(^_^) Paylasim için çok tesekkürler.

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi