yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 4.5/5 - 8 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
SS501 Fan Club / SS501 Sevenler Kulübü (TRipleSTR)
Kizlar anladigim kadariyla o video zaten klip degilmis yani sadece resim var ve sesi var. Onu hazirlayan hayran Jun un neden agladigini anlatmak için Ing. çevirisini eklemek için böyle yapmis. Altyazi eklememis, görüntü de yok, sadece sesi var ve adinin altinda Çince ve Ing. çevirileri eklemis.

Ben de Ing. den çeviriyorum... ////// SS501 Kim Hyung Jun - Music High 12Mar10

Bugün neden böyleyim, gözlerim hala yasli, üzgünüm
Bir durum beni üzüyor...Büyükannemi çok düsünüyorum
Günün bu saatinde ne yapiyorum
Her ne kadar bir aptal gibi görünsemde...ama kesinlikle disarida benimle ayni duygulara sahip insanlar vardir
Benim hikayem böyle...Sadece çok üzgün hissediyorum
Bu sekilde zayif insanlar gibi olamam
Büyükannem var da olsa sagligi yerinde degil, iyi degil
(birinin) Dedesi hakkindaki bu mesaja bakarken büyükannemi düsündüm
ve biraz agladim...
üzgünüm..biraz üzüntülü bir gün
ama bunun gibi mutlu mesajlari görebilecek olmak gerçekten iyi ediyor

Ben elimden geldigi kadar çevirmeye çalistim. Biraz da olsa durumu anlamis olduk.

Herkes onun gibi olsa. Gerçekten duygusal ama büyükannesinin sagligi iyi olmadigi için üzülüyor iste...Aglaelsalla

So Ji Sub ♥ I'm Sorry I Love You ♥ Cain & Abel ♥ RN1
SE7EN ♥ SS501 ♥ C.N.Blue ♥ Park Hyo Shin ♥ SuJu
Umarim önceden eklenmemistir.UNICEF videosu lider ve Yoon Eun'un.

[Resim: 4yv71.jpg]

SS501 Kim Hyun Joong & Yoon Eun Hye @ "Basic House & UNICEF are together Never Alone " CF interview

http://www.youtube.com/watch?v=TyXjyuHLJ...r_embedded

-----------------

[Long verison] SS501 Kim Hyun Joong & Yoon Eun Hye ~ UNICEF CF TV "Never Alone" by Basic House

http://www.youtube.com/watch?v=bZDFmimQp...r_embedded
Ve gifleri büyük olduklari için bu sekilde ekliyebiliyorum tiklayiniz.

[Resim: 9obs5.th.gif]

[Resim: qkbs1.th.gif]

[Resim: swbs2.th.gif]

[Resim: 33734699.th.png]

[Resim: vjbs7.jpg]
(13-03-2010, Saat: 5:15)desertrose yazdı: Gerçekten duygusal ama büyükannesinin sagligi iyi olmadigi için üzülüyor iste...Aglaelsalla

Büyükannesi hasta degil Smile O radyoda arada böyle metinleri okuyor. Bu metinden yola çikarak büyükannesini özledigini söyleyip aglamis :d Sulu göz :img-hysterical:
•• Green Kamilia Inspirit Light Changjo Perfection ••
Kaliteli Webtoonun adresi Hayalistic
「•♥ KARA ♥ Kamilia ♥•」
[Resim: 90691.jpg]

[Resim: m4301.jpg]

[Resim: 84322.jpg]

[Resim: n3202.jpg]

[Resim: l4512.jpg]

[Resim: 91412.jpg]
(13-03-2010, Saat: 12:36)Menekse06 yazdı: [Resim: m4301.jpg]
Ne sekersin sen öyle Opucuk

(13-03-2010, Saat: 12:36)Menekse06 yazdı: [Resim: 84322.jpg]
Bay boy, o göbek ne :img-hysterical: Saka bir yana, aldigi kilolar çok yakismis tatli sey Opucuk ama vermeye
çalisiyormus Biggrin Resimler için tesekkürler Smile
(13-03-2010, Saat: 12:36)Menekse06 yazdı: [Resim: n3202.jpg]

[Resim: l4512.jpg]

[Resim: 91412.jpg]

Bu ne tatlilik OpucukÇok sagol resimler için
♥Then,Now and Forever SNSD♥
S♥NE
SNSD~Super Junior~DBSK~SHINee~f(x)~SS501~B2ST~Big Bang~F.T Island
Paylasimlar için tesekkürler Opucuk
Gerçekten duygusal olduklarina diyecek yok, konserde bile aglamalarindan sonra bu seferkine sasmamak lazim. Biggrin

Hele baska bir videoda Heonun aglamasi, ayni küçük bir çocuk gibi oluyor, elini burnuna koyup duruyor. Biggrin Sanirim su Seul konserinde gösterilen ve onlarin yine aglamasina sebep olan videoda idi. (SS501 - "Wings of the World" Video Clip Shown During ENCORE Persona Concert [10.02.28] )

(13-03-2010, Saat: 12:29)OneLeN yazdı:
(13-03-2010, Saat: 5:15)desertrose yazdı: Gerçekten duygusal ama büyükannesinin sagligi iyi olmadigi için üzülüyor iste...Aglaelsalla

Büyükannesi hasta degil Smile O radyoda arada böyle metinleri okuyor. Bu metinden yola çikarak büyükannesini özledigini söyleyip aglamis :d Sulu göz :img-hysterical:

Ben anlayamadim simdi, ama çeviride öyle yaziyordu, benim büyükannem var ama sagligi iyi degil demis ve birinin dedesi ile ilgili gönderdigi mesaja bakarken Jun büyüannesini düsünmüs ve onun için aglamis. Valla ben hasta oldugunu düsünmüstüm.

(13-03-2010, Saat: 5:15)desertrose yazdı: Ben de Ing. den çeviriyorum... ////// SS501 Kim Hyung Jun - Music High 12Mar10

Bugün neden böyleyim, gözlerim hala yasli, üzgünüm
Bir durum beni üzüyor...Büyükannemi çok düsünüyorum
Günün bu saatinde ne yapiyorum
Her ne kadar bir aptal gibi görünsemde...ama kesinlikle disarida benimle ayni duygulara sahip insanlar vardir
Benim hikayem böyle...Sadece çok üzgün hissediyorum
Bu sekilde zayif insanlar gibi olamam
Büyükannem var da olsa sagligi yerinde degil, iyi degil
(birinin) Dedesi hakkindaki bu mesaja bakarken büyükannemi düsündüm
ve biraz agladim...
üzgünüm..biraz üzüntülü bir gün
ama bunun gibi mutlu mesajlari görebilecek olmak gerçekten iyi ediyor

Ben elimden geldigi kadar çevirmeye çalistim. Biraz da olsa durumu anlamis olduk.

Herkes onun gibi olsa. Gerçekten duygusal ama büyükannesinin sagligi iyi olmadigi için üzülüyor iste...Aglaelsalla

Bilemiyorum simdi ama hatta videoya yorum olarak herkes "Jun sen üzülme, aglama, büyükannen için dua edecegiz, büyükannen iyi olacak, hadi hep birlikte dua edelim demisler (hayranlar kendi arasinda), büyükannen iyi olacak bir dahaki sefere güldügünü görmek istiyorum....." demisler.

Neyse, tabi yine iyi olsun da çocukcagiz da aglamasin Biggrin

Resimler için tesekkürler, ellerinize saglik, Heo zaten böyle yapmaya devam ederse Elma Sekeri demeyecegim ona Tombisim diyecegim :img-hysterical:

So Ji Sub ♥ I'm Sorry I Love You ♥ Cain & Abel ♥ RN1
SE7EN ♥ SS501 ♥ C.N.Blue ♥ Park Hyo Shin ♥ SuJu
(13-03-2010, Saat: 13:02)Astarte yazdı:
(13-03-2010, Saat: 12:36)Menekse06 yazdı: http://img121.imageshack.us/img121/5223/n3202.jpg[/IMG][/URL]

http://img715.imageshack.us/img715/5346/l4512.jpg[/IMG][/URL]

[http://img13.imageshack.us/img13/3263/91412.jpg[/IMG][/URL]

bu ne tatlilik OpucukÇok sagol resimler için

Kesinlikle katiliyorum Onay Tatlim benim ya nasilda seker Opucuk Resimler için tesekküler ...
♫ ♫ .. PJM ... ♥ ...

SS501 ~ SuJu ~ TVXQ ~ Se7eN ~ BİGBANG ~ CN Blue ~ SM The Ballad
U-Kiss ~ Teen Top ~ Co-Ed ~ T-ara ~ IU ~ Kim Bum Soo ~ FT. Island

2 sene sonra foruma dönüş ... Smile 05.11.2012

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi